Ajax přišel minimálně na měsíc a půl o Huntelaara

10.11.2008, 16:23
Aktuality
Velkou daň zaplatil Ajax za včerejší ligovou výhru 5:2 nad Spartou Rotterdam, díky níž udržel bodový kontakt s vedoucím Alkmaarem. Několik minut před koncem prvního poločasu odstoupil ze zápasu Klaas-Jan Huntelaar a diagnóza jeho zranění není vůbec příznivá - poraněný kotník ho na trávník nepustí minimálně šest týdnů...

"Huntelaar bude chybět minimálně šest týdnů. Vážnost zranění byla odhalena na dnešním vyšetření v nemocnici," prozradil Ajax v oficiálním prohlášení.

Huntelaara se nemusí přestat bát jenom nejbližší konkurenti Ajaxu v nizozemské nejvyšší soutěži, ale rovněž obránci pražské Slavie. Český mistr s Ajaxem hraje v jedné skupině Poháru UEFA a Huntelaar na tento duel rozhodně nebude fit.

Ještě před svým včerejším zraněním stihl 25letý útočník dát jednu branku. Ta pro něho byla v sezoně šestá. Mounir El Hamdaoui z Alkmaaru, zatím nejlepší střelec letošního ročníku Eredivisie, dal již třináct branek a Huntelaar tak s velkou pravděpodobností neobhájí loňskou korunu pro krále střelců.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jéžišmarjá, co to sem cpete, Slavia s nima náhodou něco uhraje a to zase bude keců, jaký měla štěstí, že je Ajax bez Huntelaara.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, tipuju, že Sulejmani jim dá dva a třetího přidá Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu "náhodou".

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím , já tipuju, že Samuelson dá Slávii 2, Suarez aspoň 4 a Kennedy s Gabrim po jednom gólu. Jo, zapomněj jsem toho tvojeho sultána Sulejmana, ten dá hattrick

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co huntelaar jeste dela v ajaxu, nevite nekdo kolik je jeho cena ze ho nikdo nekoupil jeste???

Reagovat
smazaný uživatel

ono je jedno že chybí zrovna Huntelaar.....on už slátance odstřelí někdo jiný........

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak Ale Klaas-Jan Huntelaar je skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu ze si myslite ze ajax se slavii muze merit proste slavie na evropu nema

Reagovat
smazaný uživatel

viděli jsme sami, že ajax je o mnoho kvalitnější že?

Reagovat
smazaný uživatel

Trhová cela sa v lete pohybovala okolo 25 milionov eur a v posledny den prestupoveho obdobia udajne Manchester City ponukol 40 milionov, ale Ajax odmietol nakolko by nestihol zohnat adekvatnu nahradu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele