Huntelaar po sedmi letech odejde ze Schalke

13.05.2017, 11:11
Aktuality
Vedení Schalke už pracuje na složení kádru pro příští sezonu a jeho součástí nebude například Klaas-Jan Huntelaar. Nizozemskému střelci běží smlouva jenom do konce června a nová podepsána nebude, prozradil to sportovní ředitel Christian Heidel...

Už 33letý fotbalista přišel do Gelsenkirchenu v roce 2010 z AC Milán a nastoupil k 238 zápasům, v nichž nastřílel 126 gólů. A tuto bilanci bude moci vylepšit už jenom ve dvou utkáních.

Huntelaar není jediným hráčem na odchodu z Vestfálska. V týmu nezůstane obránce Bayernu Mnichov Holger Badstuber, loučit se pak budou i další.

"Odejdou Dennis Aogo, Klaas-Jan Huntelaar, Sascha Riether, Phil Neumann a Timon Wellenreuther. Huntelaar toho v našem klubu dosáhl hodně," sdělil Heidel.

Huntelaar v minulosti hrával například za Ajax a není vyloučeno, že se do Amsterdamu po sezoně vrátí. Média o této možnosti už několik týdnů živě spekulují a něco takového nevyloučil ani sám hráč.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (369)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele