Všechno je možné, říká Huntelaar na téma své další budoucnosti

09.04.2017, 14:17
Aktuality
Až v nadcházejících týdnech Klaas-Jan Huntelaar prozradí, čí barvy bude hájit v ligovém ročníku 2017/2018. Nizozemský útočník podle médií chystá odchod ze Schalke a jednou z variant je návrat do amsterdamského Ajaxu...

"Všechno je možné. Ale je složité se k tomu vyjadřovat v tuto chvíli. Uvidíme," prohlásil.

"Ajax byl mou dětskou láskou, vždycky jsem byl jeho velkým fanouškem. Není to ani nějak zvláštní, Ajaxu fandí celá moje rodina," dodal.

Už 33letý Huntelaar dříve střílel branky za Heerenveen a v Ajaxu strávil tři roky, vedle toho oblékal i dresy Realu Madrid a AC Milán, než koncem srpna 2010 zakotvil v Gelsenkirchenu. Za německý klub nasázel přes sto soutěžních branek, letos se ovšem v základní sestavě objevil pouze pětkrát a dal jenom tři góly.

Huntelaar má kontrakt jenom do konce sezony a už nemůže splnit podmínky, díky nimž mohl být kontrakt prodloužen automaticky, podle tisku navíc nedávno odmítl nabídku nové smlouvy. S Ajaxem už brzy bude mít co do činění, amsterdamský celek je totiž soupeřem Schalke ve čtvrtfinále Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Dufan

trošku se divím, že ho tak odstřihli a že když se jim úplně nedaří, tak zrovna on byl vždycky záruka gólů....u ostatních útočníků ta produktivita není o moc lepší...jen Burgstaller

Reagovat
smazaný uživatel

"... podle tisku navíc nedávno odmítl nabídku nové smlouvy."zvláštní definice odstřihnutí ze strany Werderu.

Reagovat
cetto

Ani nevím, že hraje za Werder..

Reagovat
Azazelo RD

To je na té definici odstřihnutí to nejzvláštnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

co s tym ma Werder ?

Reagovat
samson192

zmylil ho dres

Reagovat
Dufan

Protože nenastupuje pravidelně..... A za Werder už vůbec ne. Proto asi odmítl.

Reagovat
7-Real-17

Mohol by z toho byť návrat do Ajaxu. Prial by som mu s nimi vyhrať titul, čo by bola pekná bodka za jeho kariérou

Reagovat
smazaný uživatel

Do Ajaxu

Reagovat
jáá

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Vladko?

Reagovat
vladino10

neviem

Mal som telefón vo vačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salaminoo

furt ho mam za toho mladíka z realu a on už skoro končí karieru van der vaart taky..

Reagovat
7-Real-17

Veľká škoda, že mu vtedy Real nedal šancu a miesto toho priviedol hneď Benzemu. Útok v zložení Raúl, van Nistelrooy, Huntelaar a Higuaín sa mi vtedy veľmi páčil. Zahrali by si vtedy určite všetci, keďže Raúl s Ruudom už mali svoj vek a Ruud aj problémy s kolenom

Reagovat
salaminoo

já prostě Benzemu nemusím, daleko radši bych byl kdyby tam byl Higuain..jinak souhlas

Reagovat
7-Real-17

Podobne. Vôbec nemusel prichádzať a rovnako tak Kaká. To, že prišiel Ronaldo, chápem. Bolo treba priviesť nejakú hviezdu/ťahúňa tímu. Popri CR naľavo ale mohol pravú stranu obhospodarovať Robben, ktorý mal skvelú sezónu 08/09 a tiež mal ostať. Mali by sme dve super krídla, v útoku by rotovala spomínaná štvorica a nemuselo by sa ani experimentovať s rozostavením (nehovoriac o tom, že by sa ušetrilo)... Je to už však dávno, aj keď sa to ozaj nezdá. No je to fakt škoda, podľa mňa

Reagovat
salaminoo

já to vidím stejně, udělali se hurá nákupy a ten Kaká mě štve doteď hlavně kvůli tomu, že byl fakt dobrý v AC a oblíbil jsem si ho.. mohl odejít dříve klidně a ještě se někde "chytit", ale co teď už no..

Reagovat
7-Real-17

Tak to určite, on v Reale fakticky zakapal. Mňa štvú najviac práve odchody tých dvoch Holanďanov, alebo potom celkovo tá situácia s útočníkmi a rozostavením. Prestali sme hrať na dvoch útočníkov, len aby bol Kaká na CAM. Ruud sa, bohužiaľ, hneď na začiatku sezóny zranil a v zime odišiel a Raúl už tiež potom prestal hrať pravidelne v tej sezóne, pričom v tej minulej dal ešte 18 gólov. V tej ďalšej pod Mourinhom to už radšej ani neskúšal... Sezóny 09/10 a aj 10/11 sa mi teda fakt nepáčili

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemu také až tolik nemusím, ale Higuaín byl v Realu tragéd, on zahazoval jednu šanci za druhou. Benzema to sice letos dělá také, ale roky předtím hrál dobře s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to asi nejlepší učitel pro Kaspera, byl bych jen pro.

Reagovat
jáá

za mě naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeste hraje? at uz skonci proboha

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezone nenastupil k mnoho zapasom, takze tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele