Huntelaar naznačil odchod z Ajaxu

25.09.2007, 13:01
Aktuality
Ajax Amsterdam se podruhé za sebou nekvalifikoval do základní skupiny Ligy mistrů a finanční ztráty bude muset zalepit prodejem několika hráčů. Před letošní sezonou odešli Ryan Babel a Wesley Sneijder, po ní klub možná opustí Klaas-Jan Huntelaar...

"Pokud v létě přijde nějaký velký klub a zaklepe na dveře, tak mu určitě neřeknete ne," naznačil mladý nizozemský kanonýr.

24letý fotbalista přestoupil do Ajaxu na začátku roku 2006 a jeho bilance v dresu amsterdamského klubu je více než impozantní. V 48 zápasech dal již 37 branek, včetně těch sedmi letošních, díky nimž je na čele tabulky střelců. O Huntelaara má zájem řada evropských velkoklubů v čele s Manchesterem United.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A kdo by ho chtěl? Zas tak dobrý není! Nadruhou stranu je šance, že se zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co narážíš? To, kdo by chtěl, je řečnická otázka, ale to tě ve škole asi neučili.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud myslýš to, že není tak dobrý, tak sice bilanci gólů má skvostnou, ale on se trefí 5 krát proti poslednímu, ale proti top mužstvům ne, tyhle bilance jsou dost zkreslující.

Reagovat
HOST*Jonas

pane boze ses asi hustej kdyz tady hazis machra s tim ze vis co je recnicka otazka kdyby to byla recnicka otazka tak se netyka neceho takovyho vole myslim ze by ho chtelo dost klubu ale pochybuju u zajmu manchesteru kdyz ma takovy spickovy hrace do utoku! CR7, Nani, Tevez, Rooney, Saha, Giggs, Park, Eagles...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nedělám machra, jen odpovídám na dotaz.

Reagovat
HOST*

Nani, Giggs, Park, Eagles nejsou utocnici, MU ma casto zraneneho (a skveleho) Sahu, mladeho Donga, Rooneyho a Teveze...

Reagovat
HOST*

hraci do utoku tim bylo mysleno utocni hraci! a jinak myslim ze vsichni ktery sem napsal hrat v utoku muzou! Respektive v rozestaveni nekterych zapasu to tak bylo

Reagovat
HOST*Darkbrain

v utocne fazi mohou hrat i obranci...

jde o to ze Huntelaar je utocnik, MU potrebuje mit dobre utocniky, nelze nahrazovat klasicke zakoncovatele hracema ze zalohy... ostatne zaloznici maji jine prednosti jinak by to byli utocnici a ne zaloznici :)

Reagovat
HOST*Luk9

Já jsem fanouškem ManUtd ale co je platný když má ManUtd tolik útočných hráčů(CR7, Nani, Tevez, Rooney, Saha, Giggs, Park, Eagles) když zatím neni schopnej dát v utkání více jak 2 branky. Podle mě není v ManUtd takový zakončovatel jako kdysi RvNistelrooy, na kterýho se mohli spolehnou v jakékoli situaci. Je ovšem taky pravda že United dali v minulé sezóně přes 70 gólů, ale to měl formu Ronaldo a spoustu gólu připravil, ale teď se nemá Manchester na nikoho spolehnout, proto si myslim, že Huntelaar by se do ManUtd hodil!!!!!!

Reagovat
HOST*

vy jste mi ale nejaci chytri tady vsichni...bych rekl, ze tady z vas zvanilu nerozumi fotbalu ani jeden

Reagovat
HOST*Jonas

taky by me zajima z ceho soudis jestli nekdo fotbalu rozumi nebo ne... hlavne z ceho soudis ze mu rozumis ty

Reagovat
HOST*

soudim podle toho co tady rikate za sracky......to se fakt neda cist..nerek sem ze tomu nejak rozumim,ale zase se v tom neztracim a nepindam takovy sracky jako ....vy ty hrace soudite podle toho jak sou u vas oblibeni a jak ne

Reagovat
HOST*Luk9

Taky si myslim, že o Huntelaarovi nic nevíte, protože kdyby jste ho znali tak tohle zvás nemůže vůbec vypadnout!!!!No jo neni vám oblíbený, tak ho tady budete obklopovat takovými "keci"!!!!!!!! Huntelaar is best!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš asi čůrák.. se koukni někdy jak hraje... a potom ho hodnoť... zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl hodně krát a proto mohu soudit. Ty nadávky jsou zbytečné a děláš ze seba akorát vola. Brzdí hru, nemá dostatečný pohyb a ta koncovka?! Zápasy proti Slávii jasně ukázali. V Holandský lize se hraje "hůrá fotbal" bez obrany a tak mu to tam padá, ale kdekoliv jinde by si dle mě neškrtnul.

Reagovat
HOST*

to nemate vetsi slovni zasobu?

Reagovat
HOST*

Souhlasím s Jakubem. Není to superstřelec typu Nistelroye. Možná to bude stačit na Bayern, Valencii, apod., ale na Manchester, Chelsea, Barcelonu bych to neviděl.

Reagovat
HOST*Darkbain

kazdy nejak zacinal i RvN, takze i Huntelaar ma sanci stat se lepsim hracem v nejakem velkem klubu

Navic v MU hraje i Dong a to neni zrovna mega strelec :)

Reagovat
HOST*

ty se taky probud delas jako by Bayern v letosni sile nebo valencia byli nejak moc slabsi nez chelsea,barca real atd...mimochodem na tu chelsea sem zvedav jak se letos predvede

Reagovat
HOST*Luk9

Jak může hráč, který dává 30 gólů za sezónu spomalovat hru? A nejvíc mě dostalo, jak někdo může napsat, že má špatnou koncovku???? Tomu se můžu jenom smát!!!Mě by zajímalo co jste před 7 lety psali o Ruudovi v N.?

Reagovat
HOST*

vtedy nepisali nic, vtedy za sebou tahali kacicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslím, že ho pár klubů chtít bude, to je bez debat, ale zázračnej a všetachraňující kanonýr to není, to je taky jasný.

Byly doby, kdy jsem ho žral, ale ty už jsou pryč

Reagovat
HOST*

A kdy ty doby byly, vždyť je mu 24 let? Ty si ho snad obdivoval v 15 letech?

Reagovat
HOST*dzindzar

myslim si,že má svoje kvality to rozhodně,ale jestli má na anglickou ligu...to těžko říct.

Reagovat
HOST*Luk9

Podle mě je to takovej Ruud a v Man by se chytit mohl!

Reagovat
HOST*

už ho vidim jak skončí v Realu

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Už ti předložili nabídku na přestup? Mimochodem - dostuduj shodu podmětu s přísudkem.

Reagovat
HOST*JJ

Reagovat
HOST*Luk9

Hele v Jihlavě je blázinec, tak tam zajeď, prospěje to fotbalu!!!A hlavně u vás doma se zbavěj krétena!!!!! Zmrde piš si o svý babičce a Huntelaara nech na pokoji!!! Huntelaar is best!

Reagovat
HOST*

Do manchesteru Quaresma

Reagovat
HOST*

LOL na co???nani,cr7,anderson nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

quaresma do juve

Reagovat
HOST*

Nevim proč si každej v týmu přeje takový hračičky!! V ManUtd stačí Ronaldo a Nani. Nedá se stavět jenom na takových technický hráče. Aby jste něčeho dosáhli musíte mít v týmu i hráče na černou práci, srdcaře, bojovníka!!!!

Reagovat
HOST*Raul

mno ja bych to videl na Italii, konkretne Juventus. Videle bych to na takovych 10-15 ligovych golu, pokud se bude snazit. imo v Anglii by si moc neskrtl.

Reagovat
HOST*

Do Juve jde už Hološko, máš smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester se hodí je to tým který zatím na Tevéze moc spoléhat nemůže protože jse tam mě se zdá moc nechytil takže by jse hodil

Reagovat
HOST*

man utd zase zacina bejt to co bejva a tevez se zacina sehravat s tymem..

Reagovat
HOST*

K. J. Huntelaar by se hodil do Aten k Rivaldovi .

Reagovat
HOST*

A ty do hrobu!!!!!

Reagovat
HOST*

Do Manchesteru se nehodí spíš do AC Milán nebo do Valencie..

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie má útočníků plnou řiť .

Útočníka potřebuje ACM, ManU, možná Arsenal, Newcastle (záleží, kdy se uzdraví Owen), Brémy ...

Reagovat
smazaný uživatel

dodám, že útočníka hroťáka

Reagovat
HOST*Luk9

Nevím podle čeho soudíte jestli má nebo nemá na Manchesteru Utd nebo na jiný koliv tým? Ale tady se pořád dokola říká že neni super střelec nebo že to neni Nistelrooy. Ale otázky se nachází, kde začínal Ruud van Nistelrooy dávat góly? Nebyla to náhodou Nizozemská liga? Znal někdo Ruuda když přišel do ManUtd? Asi málo kdo, proto bych nehodnotil jestli někdo má na to aby hrál v ManUtd nebo někdo jinde. Ještě tady padla otázka to Huntelaarovo zakončení? Já nechápu jak někdo může říct, že má špatný zakončení!!! To může říct jenom ten, který ho nezná, někdo jiný ne!! Viděli jste aspoň polovičku gólu co dal? Nůžky, volej, hlavičky! Proto nehodnoťte tohoto hráče, když ho ani neznáte!!!!

Reagovat
HOST*Torezz

Jak může někdo říct že to není super hráč? viděli jste ho někdy v akci? on dokáže zakončit jakkoliv z jakékoliv pozice navíc je skvělý i do kombinace! V MU bych ho viděl docela rad ale největší radost by mi udělal v Juve...tam by mu to sedělo víc...už jednou o něj měli velkej zájem a upřímě..Hološko mu nesahá ani po kotníky...tenhle kluk jednou vyhraje když ne zlatej míč tak zlatou kopačku!!

Reagovat
HOST*Everton Fans

No nevim jestli by si v Juventusu pomohli, už takhle tam maj jednu věž ( Trezeguet ), ale tak taky pomalu odchází do důchodu. Nejlepší by byl AC Milan. Tam ted nemaji pořádnýho útočníka. Tam kdyby nebyl Kaka tak jsou v řiti... Nebo by mohl jít do Arsenalu, zkusit nemožný a nahradit Henryho. No uvidíme co si vybere

Reagovat
TomikK

Nevim nevim, jestli by AC Milan byla ta úplně nejlepší volba pro hráče jako Huntelaar. Připomíná mi to angažování dána Tomassona a jak dopadl??? Vím že byl už za zenitem ale stejně! Huntelaar je taky takovej severskej typ jako byl i Ruud. A pro tyhle hráče se podle mě hodí anglická liga o moc víc než italská nebo španělská. Vzdyt i Ruud udělal odchodem do Realu největší chybu svýho života!!! Kdyby zůstal v Manchesteru, byl by králem! Huntelaar se mi líbí a je pravda že Manchesteru by se hodil! Obzvlášť útočníci se totiž v tomhle klubu potýkají spíš se zraněním než se soupeřem, bohužel! Takže kdybych mu moh poradit, poslal bych ho do Manchasteru nebo do Arsenalu, tam by vedle Adebayora taky nebyl špatnej

Reagovat
HOST*Cesc

Do Arsenalu?? a čůrák nejsi? tam je Persie, Eduardo, Walcott, Bendtner, Adebayor

Reagovat
HOST*

je to dobrej útočník ten se nikde nestratí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele