Hughes ocenil zkušenosti a přehled United

01.12.2008, 09:07
Aktuality
Manchester City zatím nemá na to, aby soutěžil s týmy z nejlepší čtyřky. Podle manažera Marka Hughese mohou Citizens takové soupeře porazit, jako minulý týden Arsenal, ale zatím je nemohou porážet. V derby o krále Manchesteru ukázali slavnější United ambicióznímu mužstvu, jak hrají velké týmy.

United vyhráli zásluhou Rooneyho branky z prvního poločasu a ve druhém dějství si zkušeně tři body pohlídali, ačkoliv dohrávali bez vyloučeného Ronalda. Modří si ani proti oslabenému soupeři příliš šancí nevytvořili. Irelandova střela šla těsně vedle a Dunna po střele ze skrumáže vychytal Van der Sar.

Zkušenost, s jakou si United i v oslabení hlídali vedení, imponovala manažeru Marku Hughesovi. "Skvěle diktovali tempo zápasu a kontrolovali celý průběh hry. Prokázali velké zkušenosti," ocenil Hughes soupeře.

"Měli bychom a také brzy budeme soutěžit s týmy jako United o nejvyšší příčky. Nic se ale neděje přes noc. Jdeme správným směrem. V první půli jsme ale hráli s příliš velkým respektem, toho se musíme pro příště vyvarovat," řekl Hughes.

Ronaldovo vyloučení podle Hughese jeho mužstvu příliš nepomohlo. "Ani vyloučení nám moc nepomohlo, soupeř vytvořil hráz před pokutovým územím a my jsme nebyli schopní se dostat do šancí. Velké týmy si umí s podobnými situacemi poradit a United dnes ukázali, že jsou velkým týmem," uvedl Hughes.

Autor: Jiří Fišara / teamtalk.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze uz coskoro?A to ako kedy bude?

Reagovat
smazaný uživatel

toho se nedožijeme

Reagovat
smazaný uživatel

skoro?.-....mno tak tuhle sezonu asi ne pokud neprijdou velke posili v zimnim úprestupnim terminu

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho, Ireland, Wright-Phillips a Elano hraji dobrer...prichod kompanyho se mi zda jako dobrym tahem..je mlady a zkusenosti uz taky ma...ovsem Benjani Mwaruwari nedostava prilezitosti....zda se mi ze se v zde zakopal....vic prilezitosti dostava Jo a ten s 1 brankou zaostal za svymy predeslymi vykony...brankari jsou mladi a rekl bych ze i dobri ..dokonce sem tu cetl o moznem prichodu buffona coz by tymu hodne pomohlo..je to skvely zkuseny brankar...ale zbytek tymu chce vymenit.....pokud chce Citizens hrat o prvni pricky....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... hlavně by to tam chtělo toho buffona...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Buffon vás všechny zachrání... Hart je skvělej brankář, tak nějak nechápu ty vaše názory.

Reagovat
r.mrazik

nemyslim,ze by buffon zachytal lepe nez harte...spis jim chybi poradny DM a koncovy utocnik,pokud se tedy nechytne Jo...jinak City hrat UEFU nejspis budou...

Reagovat
georgeo

pořádný DM? a co takový Kompany, ten se ti jako pořádný nezdá? s tím koncovým útočníkem soulasím, chce to nějaké zabijáka, Robinho na to sám nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Mwaruwari je celkem dobrej útočník, v době, kdy hrál za Portsmouth, sázel pravidelně branky. Kdyby opravdu dostával víc příležitostí, určitě by se zase dostal do tempa a střílel branky.

Reagovat
Devil

Uz to zacina!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši...chce se mi blejt z těchto komentářů....pojebaní scumové

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce Aarone, tomu je mnohem lepší se jen smát.... .....protože za chvíli to tady bude už jen o scumech, takže co nevidět nebude co zvracet , protože jsme omezeni objemem našich žaludků.. ....a usmát se můžeš vždycky....

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou se tomu právě směju, ale nějak jsem teď vybouchl....ono je to těžký, když má někdo ten opravdový fotbal rád a pak se na webech objevují takový individua, kteří se hádají, zda koupit Buffona :)

Reagovat
smazaný uživatel

mlhavě si pamatuju, že na základce jsem měl možná podobné názory, jen se ti hráči, které jsem chtěl koupit, jinak jmenovali...

Reagovat
smazaný uživatel

a naštěstí to zůstalo jen v rámci třídního kolektivu a neprudili jsme tím ostatní....

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to asi každý :)...ale to je právě ten rozdíl, že my jsme nemohli s tím nikoho prudit, leda své kámoše ve škole :)....proto by se tady fakt měli dělat nějaké inteligenční testy, aby tu nepsal každý mamlas :)

Reagovat
$dolar$

a jses si jistej ze bys prosel?

Reagovat
smazaný uživatel

O sebe bych strach neměl.

Reagovat
Kapřík

To už jsem tu kdysi navrhoval, ale nějak to neprošlo...počet komentářů by se pak totiž zmenšil asi tak na jednu pětinu .

Reagovat
smazaný uživatel

www.citizens.banda.cz

Reagovat
smazaný uživatel

spíš www.scums.banda.cz

Reagovat
Kapřík

Šmarjá kde se Vás tu najednou tolik vzalo . Nepřipadáte si takhle někdy s tím gloryhuntingem průhledný jak igeliťák?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele