Hughes: Na Old Firm nemáme

27.12.2009, 19:12
Aktuality
Po prohře svého Hibernianu s Rangers manažer John Hughes prohlásil, že ani letos souboj o titul mezi glasgowskými celky nikdo neohrozí, protože na ně nikdo nemá.

Hibs sice začali důležitý souboj úžasně, po neuvěřitelných 12 sekundách zásluhou Anthonyho Stokese vedli. Tento gól se zapsal do historie skotské ligy jako nejrychlejší branka v historii. Jenže Rangers odpověděli brankami Kennyho Millera, Krise Boyda a Nacha Nova a nakonec zvítězili 4:1.

Výsledek pro Hibernian znamená, že jeho ztráta na čelo tabulky (Rangers) činí už osm bodů. Na druhý Celtic to jsou pak čtyři body.

"Navzdory průběhu zápasu jsou Rangers zaslouženým vítězem," přiznal po zápase Hughes. "A co že museli udělat k tomu, aby nás porazili? Prakticky nic, porazili jsme se sami. Ale nehodlám být na své hochy příliš tvrdý. Musíme si vyhrnout rukávy a pokračovat dál.

"V zápase s Rangers jsme dostali několik odpovědí, tou nejdůležitější je bezpochyby fakt, že se nemůžeme měřit s Old Firm (Celtic a Rangers - pozn. red.), což je samozřejmě zklamání. V boji o titul si to ale rozdají právě oni."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to má pravdu

Reagovat
RC

no ve skotsku urcite, ale jinak v evrope na to ani oni nemaj

Reagovat
Yanek

No ale on má pravdu. Mohlo by se stát něco podobného jako v Ligue 1 nebo Bundeslize :)

Reagovat
smazaný uživatel

v ligue 1 je to mnohem zajimavjesi..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla jasna zalezitost ( az na prvnich 5 minut) kdyz jsme nevedeli co se to vubec deje

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, taky jinej clanek o skotsky lize nez jen preview nebo souhrn ...

Na ne nikdo nema a old firm nemaj ani zdaleka na Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Teplú vodu objavil (samozrejme on za to nemôže)...tento článok má hodnotu suchej klobásy

Reagovat
smazaný uživatel

dej si radsi uherak, ten je lepsi

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně nudna liga

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

nic atraktivního na ní není, na celou ligu je jedinná zápletka Rangers a Celtic:) prostě nuda, ale jestli tobě se zdá atraktivní a zajímavá, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Každýho názor no

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna tento nazor moze zdielat akurat ten co o SPL nema ani tusenia.

Na jednej strane pravda ze 20 rokov je to "2-horse race" ale castokrat prave o to zaujimavejsie.

Neraz sa rozhodovalo az v poslednom zapase a taka drama aka bola trebars 4 roky dozadu ziadna liga len tak nepamata. Tusim len raz Schalke prislo v nastavenom case o titul a venovalo ho Bayernu ktory uz ani nedufal. Su ligy ktore su rozhodnute 2 mesiace pred finisom, tak tomu ja hovorim nuda. Ale len co sa tyka napatia, kvalita tam napriek tomu byt moze.

Reagovat
irik

Reformace Celtic .

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomte si ze Skotsko ma tolko obyvatelov co Slovensko a polovicu z Ceska.

uz to ze maju 2 kluby na svetovej urovni (co sa tyka historie, fans, stadion, treningove moznosti atd) je z tohto hladiska velky uspech. to ze hracsky material uz tuto uroven nedosahuje ma viac pricin, ktore tu tym co tomu rozumeju rozpisovat hadam netreba.

Reagovat
soukup

a já bych zase nezapomínal na to, že je to kolébka fotbalu, takže by od nich mohl někdo čekat víc...

Reagovat
smazaný uživatel

kolebka je anglicko

ale ak mas na mysli to ze tam futbal vznikol, tak si myslim ze to pri viac ako 100-rocnej existencii tejto hry v Europe uz z hladiska kvalita vela neznamena. ludovo povedane: za ten cas sa to uz naucili hrat vsade.

Reagovat
soukup

tak já beru jako kolébku celkově Británii

Reagovat
smazaný uživatel

Do PL s nima !

Reagovat
Bakary3

V PL budou průměrný, skotská liga bude už úplně o ho-ně a vůbec, tohle prostě ne

Reagovat
smazaný uživatel

ved spomenme len Cardif a Swansea

Reagovat
Tsigi

Tvrdej OT :

Brankáři: Jonas Gustavsson (Toronto/NHL), Stefan Liv (HV 71), Henrik Lundqvist (New York Rangers/NHL).

Obránci: Tobias Enström (Atlanta/NHL), Magnus Johansson (Linköping), Niklas Kronwall, Nicklas Lidström (oba Detroit/NHL), Douglas Murray (San Jose/NHL), Johnny Oduya (New Jersey/NHL), Henrik Tallinder (Buffalo/NHL), Mattias Öhlund (Tampa Bay/NHL).

Útočníci: Daniel Alfredsson (Ottawa/NHL), Nicklas Bäckström (Washington/NHL), Loui Eriksson (Dallas/NHL), Peter Forsberg (MODO), Tomas Holmström, Henrik Zetterberg (oba Detroit/NHL), Patric Hörnqvist (Nashville/NHL), Fredrik Modin, Samuel Pahlsson (oba Columbus/NHL), Daniel Sedin, Henrik Sedin (oba Vancouver/NHL), Mattias Weinhandl (Dynamo Moskva/KHL).

tak jste s Forsbegem měli pravdu

Reagovat
GEGE

Super,že jede.Snad bude zdravý.

Reagovat
rufus

Foppa je neskutečnej. Pokud opravdu na OH bude hrát, tak na něj se speciálně těšim.

Reagovat
božský John

Murray a Oduya...Švédové jak vix..

Jinak silnej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas s BJom, ale tak Oduya ma logicky neštve. Výborný tím. Len aby srdiečko Gustavssonovi držalo. Na Rusov a Kanadu ale nemajú. Vidím to na tretie miesto i keď tam by som radšej videl Fínov/Amíkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se, mělo to tempo, ale ne kvalitu, především ze strany domácích (po dobrém úvodu už hráli naprosté hovno), jestli Hibernian třetí tým tabulky, tak to amen. Zemmama je šikovný, takhle dobře hraje pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

ak si sa dobre dival dlho mu to dnes nevydrzalo. sikovny je, ma techniku a prehlad ale ci by sa presadil v kvalitnejsej lige je otazne. dnes bolo vidiet ze ked sme si nanho zacali davat pozor a McCulloch sa od neho nepohol, tak ciganik maly dohral. za Marocku repre ma inak 7 startov / 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy uprostřed druhého poločasu jsem to přepnul.Do té doby se mi celkem líbil, i když obrana Rangers dnes nepůsobila moc dobře, hlavně v prvním poločase kolikrát pomalu dostupovali, jak by hráli nějaký benefiční přáteláček.

Reagovat
smazaný uživatel

Zemmama dneska hral hodne dobre, akorat v tom 2 polocase se trochu vytratil

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony Stokes ... Dva roky v Sunderlandu, jeho odchod mě mrzel, v přípravě to býval jeden z nejlepších. I když pro něj asi odchod byl rozumnější. První přišla vlna Dioufů, Cisséův a kdoví čeho ještě, teď přišla vlna s Campbellem, kterého by společně s Healym klidně z té lavičky vyrazil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele