Hráli jsme odvážně a občas to bylo proti nám, řekl Brabec

11.11.2020, 23:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brabec a reprezentace... Dlouhodobě nepochopitelná záležitost.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Selänne

OT: Zaregistroval někdo tu kauzu s Arťomem Dzjubou? Frajer zažívá svoji životní formu, přičemž mu někdo leakl telefon a na internet nahrál nahrávku, kde si honí péro.

Reagovat
Kaspar

spis me zarazi , proc si nahrava jak si honi pero

Reagovat
Müllered

Třeba si nad tím honí?

Reagovat
fabec1222

Tak nejspíš na oplátku nějaká poslala, jak si to dělá ona

Reagovat
Pharrell

Reagovat
jenage

Tvl snad hacknul telefon. Leaklo to video.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak le(a)kl se asi každý normální člověk, který to video spatřil

Reagovat
Freedo

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

Ne, nekoukám na gay porno.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
fabec1222

Já teda radši ženské. Kdo koukáte na biatlon, tak loni unikli videa Tiril Eckhoffové. Nebo kdo jste koukal na seriál Timeless, tak herečka Abigail Spencer má taky dobrá videa

Reagovat
smazaný uživatel

Abigail je skvělá.

Reagovat
wyqinac

timeless neznam, ale je to Blabla z HIMYM a nebo zena C. Farella v druhy rade True Detective

Reagovat
Šukézní Dušan

druhá řada stála tak zavyliž, že si z toho nikoho nepamatuju

Reagovat
fabec1222

Třetí ale taky

Reagovat
Šukézní Dušan

tak aspoň byla lepčí než druhá, což mi v tu chvíli stačilo zpětně ale musim uznat, že nic moc - prolínání tří časovejch rovin, z nichž dvě byly úplně zbytečný..

Reagovat
fabec1222

To zas neznám já no. Potažmo teda znám, ale na HIMYM jsem nikdy nekoukal, a jak píše Dušan, na druhou řadu TD si už radši nepamatuju

Reagovat
wyqinac

jako prvni byla top, druhou jsem dokoukal tak tyden zpatky, tak to mam cerstve

Reagovat
ratusek

Cococo jaká videa Tiril? a Dorotka nic nenatočila?

Reagovat
Greny

odkaz

Reagovat
fabec1222

Trochu jsem se nechal unést, je to vlastně jen jedno video a pár fotek

https://mega.nz/folder/gkVnxAaC#bzRNG6lkZK3Q4PvoHahuIA

A herečky maj lepší videa, tady Tiril jen proběhne před kamerou a nastaví se na posteli na mrdání.

Reagovat
Greny

a ja ze mi neco uniklo

Reagovat
ratusek

Video Abigail jsem čistě z vědeckých učelů našel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nojono to je zase aféra... taky jsem posílal manželce jak si honím péro přes media server na Televizi a málem se pochcala smíchy, protože to nečekala a uprostřed filmů boom

Prostě jsou situace který jsou na první pohled možná nepochopitelný, ale jestli si honil péro na kameru a někdo to leaknul, tak je ten někdo pěknej kokot.

Reagovat
Bakary3

Jako ma pravdu, hraz bez obrany bylo riskantni.

Jedinej tam za neco stal Mateju, vpravo i vlevo.

Jemelku bych neodepisoval, nikdy takovej zapas nehral.

Brabec s Novakem jen potvrdili, ze jsou bidny.

Ten neduraz, kdy jsme tam byli jak namalovany, nesli ani do souboje, hrozny.

Jinak se mi libil Cerny a Barak, ten je s micem super a parada, jak ho dokáže udrzet i v tezkych pozicich na malym prostoru.

Dockal... ne, proste ne. Jak se nechal obrat na puli, tyvole, jak zacek. Rychlost keho prace s micem je opravdu zalostna, navíc on nema absplutne kryti mice.

Hlavne on sam tp o sobe vi a vyhledava místa, kde neni pod tlalem, hlavne u pravy lajny, aby to nahazoval do vapna jak v hokeji.

Tak tam hrace jeho pozice opravdu nepotrebujem a uz ani nespuhlasim, vzhledem k tomuhle, ze by mel hrat proti slabším souperum.

Ve chvíli, kdy bude souper tak slabej, aby mohl hrat Dockal, tak at jr tam radsi nekdo ue staly sestavy nebo treba Bucha.

Krmencik taky slabota, na toho prehnanou kritiku nevidim, vysvetluju si to jen tim, ze u utocnika se to, kdyz nevyhraje souboj, nic moc nestane, jako u stoperu, kdyz po tom nasleduji golovky soupere.

Ale nepredvedl o nic lepsi výkon nez stoperi.

Vydra je na tuhle uroven tisickrat lip pripravenej.

Jankto me zas potesil, ikdyz mu tolik veci nevychazelo, zase tam prines drajv, jezdil, bojoval, i myslim, ze strhnul tou svou zarputilosti zbytek a dodal trosku odvahy, takovy kluky jako jeho, Baraka, Vydru, Krale, Suka... co se nebojí hrat, proste HROZNĚ potrebujeme.

Reagovat
veikko

Na Jemelkovi bylo vidět, jak v průběhu zápasu jeho výkon rostl. Zpočátku to byla fakt hrůza, ale pak tam byl vidět jasný progres a ke konci zápasu tam měl několik skvělých přerušení akcí díky poziční hře. Barákovi to hrozně odskakovalo, ale pořád ze zálohy nejlepší. Černý se mi taky líbil a moc jsem nechápal zrovna jeho stažení po poločase. Vydru bych úplně nepřechvaloval... On je to bojovník, ale připomíná mi takového o něco lepšího Standu Tecla. Vybojuje toho hodně, ale efektivita je slabá.

Reagovat
JeséRodriguez

I mě se Jemelka v druhé půli líbil, dobře četl hru a jak říkáš, několikrát zachytil průnikovou přihrávku atd. Škodá tý chyby v první půli + špatný postavení u gólu, ale pak už se to docela dalo. Barák měl problémy s prvním dotykem, snad to zlepší, protože momentálně asi bude bojovat s Králem o místo v té tříčlenné záloze.

Jinak souhlas, že Dočkal na to momentálně nemá. Při jeho věku už to ani do budoucna moc nevidím. Otázka je, koho místo něj. Ševčík v reprezentaci dostal docela dost šancí a nic moc nepřevedl, Bucha byl ještě nedávno dost z formy, ale proti nám v lize zahrál dobře.

Každopádně se rýsuje zajímavý tým. Brankáři jsou v pohodě všichni 3, napravo Coufal s Kadeřem, který může hrát i v záloze, kde bych ale rád i v budoucnu viděl Černého, který by tak mohl nahradit trochu chybějící kreativitu středních záložníků a nemusel by se tam cpát Dočkal, na druhé straně Bořil, solidně zahrál včera Matějů, ale chtělo by to přestup do lepší soutěže. Kraj zálohy/křídlo zvládá v repre slušně Jankto, který může hrát i střed zálohy, a při 4 3 3 by tam mohl hrát Hložek. S Černým a Schickem by to byla zajímavá útočná trojice.

V útoku je za Schickem velká mezera, Vydra s Krmenčíkem, tam to na základ moc není bohužel. Ondrášek tam včera vypadal nejlíp. A třeba Pekhartovi s Julišem bych taky moc nevěřil, Hložek sám na hrotu taky hrát nemůže.

No a stopeři, to je největší slabina. Tam to vážně chtělo vytáhnout toho Zimu. Jemelka se během zápasu včera rozehrál, taky bych ho neodepisoval. Ale Kalas s Brabcem už dostali 1000 šancí a opakovaně zklamali.

Reagovat
Bakary3

Já si myslím, že Jemelka to v sobě tak nějak má... spíš než Brabec.

U Vydry máš možná pravdu, čísla nemá, ale u něj mám pocit, že se do těch šancí dostává dobře a nezakončuje vůbec špatně, že je to možná otázka času, až to prolomí.

Reagovat
Šukézní Dušan

Vydra hlavně nehraje v klubu a nevypadá to, že by měl začít. Směrem k EURO to nemá budoucnost, na jaře už bude totálně v mimoni.

Reagovat
Le Gunner

Souhlasím se vším. Jemelku bych určitě zkoušel dál, podle mě potřebuje jen zkušenosti. Může se nám do budoucna vyplatit - stárnoucí Čelůstku a Kúdelu by mohl nahradit on a Zima (a s nimi Hovorka a čtvrtý stoper podle formy).

Jen přemýšlím, jak využít potenciál té zálohy, aby nikdo nebyl tratný. Barák by za mě měl hrát, ať už v Šilhavého systému nebo námi vysněném diamantu... Ta křídla vidím jako Jankto, Černý, Hložek a klidně Masopust. Hložek a Černý navíc můžou hrát případně i pod Schickem ve dvoučlenném útoku. Jankto zvládne i střed zálohy, ve výsledku teda asi vždycky někdo z té trojice Král, Souček, Darida bude sedět a střídat jako první. Myslím si ale, že by to mohlo paradoxně pomoct, když přinesou v +- 60. minutě dynamiku a svěží běhavý element do středu hřiště.

Jsou to jen návrhy od klávesnice, ale fakt si myslím, že toto je pro Šilhavého vedle nalezení vhodné a stabilní stoperské dvojice největší výzva, aby z této a třeba i další generace vymačkal co nejvíc.

Reagovat
JeséRodriguez

Místo Masopusta bych tam raději viděl teda Kadeřábka, ten to oběhá podobně a navíc tolik nekazí, ideální volba by ale byl Černý. Má skvělé herní myšlení a tvůrčí schopnosti, to by té běhavé záloze taky pomohlo. Ve středu hřiště bych také točil tu čtveřici s tím, že tam může zahrát i Jankto, který by primárně hrál na LK, kde může alternovat Hložek. Ten zahraje, jak píšeš, i ve dvoučlenném útoku, stejně jako Vydra. Ještě by to chtělo najít druhého typického hrotového útočníka, po Schickovi je tam obrovská díra. Krmenčík je dobrej spíš jen na ty slabší soupeře. Obranu vidím podobně.

Reagovat
Bakary3

Mne ani nevadi, ze jeden z ty ctyrky Suk, Kral, Darida a Barak bude sedet, jak pises, je to skvělý, ze je tam nějaká konkurence.

Ale taky by se mi libil v zakladu Barak, z tech 3 je nejtvorivejsi.

Kridla Jankto, Hlozel, Cerny... taky super.

Beci Coufal, Kader - Boril, Mateju...

Golmani ok.

Hrot Schick, Vydra, Krmencik, pripadne Hlozek, mozna Julis...

Jako my to mame na nase nedávný pomery pokryty luxusne a perspektivne, jen ten stoper...

To je fakt silena skoda, ze se zen Zima nevyzkousi, hned by tp taky vypadalo jinak...

Reagovat
verv

Vždyť Barák byl včera úplně zoufalej, nedokázal si ani kloudně zpracovat míč. Je pěkný, že mu to tam padá v Serii A ale to by ještě nemělo zanmenat základ za repre.

Reagovat
Bakary3

Sice jo, ale jinak mi přišlo, že to pěkně rozdával a fakt se mi to líbí to jeho držení míče v těžkých pozicích.

Ikdyž třeba zkazil, připadá mi, že má prostě spoustu dobrejch věcí, co moc našich hráčů nemá.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Le Gunner

No jasně... Zdráhám se psát pokaždé to stejné, navíc je to takový ten nešvar "internetových trenérů". Ale ta perspektiva je fakt nadějná, kdykoliv v minulosti nějaká generace měla potenciál, tak to na něčem ztroskotalo. Tady to už vypadá fakt dobře - nevím, jaký má ten tým věkový průměr a nemám moc čas to sondovat, ale ta ofenzivní kostra by mohla klidně hrát MS 2026 a rozhodně by neměla být za zenitem.

Snad to všechno půjde dle našich přání, klíčové je, aby ti hráči hráli, Schick, Jankto, Černý, Souček, Král, Barák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli slovo odvážně znamená, že to vzadu budu hrát laxně, nebudu dostupovat hráče, rozehrávkou budu co nejvíc riskovat, aby jsme si odvážně vyzkoušeli čelit kontrům...tak ano, hráli jste odvážně

ale pokud to myslí vážně...tak by se měl probrat běhat po hřišti jak motovidlo a presovat úplně bez systému a návaznosti není odvážné, ale naivní a hloupé

Reagovat
srandamač

Takhle vyřranej byl vždy nebo až teď se dostal do takové "formy"?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele