Hradec posílil útočník Koubek, do Bohemians 1905 míří Prekop

08.09.2022, 15:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidí v tom někdo smysl ?

Reagovat
Pablos

Koubek ke Koubkovi přeci A pokopat nebo něco prekopat se do Bohemky taky hodí.

Reagovat
Lemond Laws

Asi oba hráči nasrání a tlačili na to.. Jinak nechápu

Reagovat
El Dejf

Prekop: byl opakovaně nespokojený se svým herním vytížením a projevil touhu z Hradce odejít.

Koubek: Otec František hrál za "Votroky", je týmový, zároveň má potenciál, charakter a je zde velký předpoklad toho, že bude i nadále výkonnostně růst

...já teda jo

Reagovat
John Obi Mikel

Tyhlety výměnné obchody

Reagovat
IgorMičinec

Ty vole Dřžmíšek se překonává s každým přestupákem.

Reagovat
hromdopolice

Se poseru, když už se u nás jednou za čas urodí nějaký talentovaný kluk, tak s ním naložíme takhle do prdele už s tím klokaním vedením

Reagovat
Kucka

tuhle výměnu vůbec nechápu

Reagovat
Firkraag

Já to asi chápu tak, že Koubek už u nás prostě být nechtěl. Tak se to nějak narychlo spíchlo takto.

Reagovat
hromdopolice

Bohužel máš asi pravdu, a takovýmhle stylem už u nás nebudou chtít být za chvíli ani Novák s Osmančíkem, vzhledem k tomu, jak je s nimi nakládáno

Reagovat
Firkraag

Hele možná, na stranu druhou.. co u nás Koubek předvedl? Na základ fakt neměl, v Hradci ho Vašulín do základu taktéž nepustí. Smlouvu měl do června, navíc jsme přivedli Drchala. On je zatím furt ještě hráč pro druhou ligu, hlavně potřebuje hrát. Jinak si myslím, že když Novák s Osmančíkem budou dobří, tak se prostě prosadí. Novák když hrál od začátku, tak to zatím byla vždycky hrůza, na 20m ale dokázal hru fakt příjemně oživit. Když bude makat, tak se podle mě prosadí, když ne, tak ne. Je to na něm. Osmančík teď herní praxi má, to je jedině dobře, pak může klidně splňovat roli dvojky místo Drchala/Chramosty.

Reagovat
czechfant

Hradecký přestupák se dá označit za jedno velké fiasko. Dostali jsme relativně dost peněž a bereme hráče z druhé ligy, hostovačky bez opce a kluka co se nikde neprosadil(Koubka nemám nasledovaného, ale jeho kariéra moc optimismu nedává)

Za mě totálně chybí nějaká koncepce a zřejmě je Sabou neschopný, že nedokáže lepší hráče přesvědčit, aby šli k nám.

To už toho Vlčaka měli nechat odejít na konci sezóny zadarmo a pokusit se o zázrak s Evropou. Taková šance už třeba nikdy nebude.

Reagovat
Martin9719

Dostali jste Čiháka, Trusu jste si vybrali sami a sledovali ho dlouho. Odešli 2 hráči a vlastně je otazník jen u Vlkanovy kdo za něj bude dlouhodobě nastupovat. Za mě by to měl být Ryneš a za něj jít do základu třeba Harazim. A přesvědčit lepší hráče? Maximálně na hostování, jinak nevím koho by jsi tam chtěl.

Reagovat
kecipep

v Koubkovi vidím velký potenciál. Vždy se mi na hřišti hodně líbil

Reagovat
hromdopolice

většinou hru oživil a v přepočtu na odehrané minuty si myslím, že dal i dost branek. Ale né, u nás bude hrát backup na hrotu radši Bartek

Reagovat
kecipep

Reagovat
czechfant

Tak to jsem zvědavej :)

Reagovat
havrys99

Erik prekop Ďolíček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele