Hradec Králové začal beze změn, příchody ale nejsou vyloučené

04.01., 17:38
Aktuality

Hradec Králové odstartoval zimní přípravu beze změn v kádru. Trenérovi Václavu Kotalovi nadále chybí obránce David Heidenreich, který se připravuje individuálně po operaci zkříženého vazu v koleně. "Votroci" o tom informovali na svém webu.

"Držíme stabilitu, nechceme panikařit a přivádět do týmu hráče, jejichž typologii už v mužstvu máme. I v návaznosti na to, že v letním přestupovém období přišlo do týmu deset nových fotbalistů. Přestupové okno navíc teprve začalo, o příchodech některých hráčů samozřejmě jednáme, takže je možné, že během ledna k nějakým změnám v kádru dojde," uvedl sportovní ředitel klubu Jiří Sabou.

Královéhradečtí zakončili podzimní část ligové sezony debaklem 0:4 ve Zlíně a v neúplné tabulce jim patří dvanácté místo. Čtrnáct z celkových dvaceti bodů získali doma na novém malšovickém stadionu.

Východočeši si na přípravném turnaji Tipsport Malta Cup zahrají s Austrií Vídeň, Olomoucí a Trnavou. Na přelomu ledna a února Kotalovi svěřenci absolvují soustředění v Turecku, kde by se měli utkat se třemi dosud neurčenými soupeři.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
cervo

celkom pekne, ani som nezaregistroval, ze Hradec staval stadion

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele