Hráč Lazia: Zastřelili mi přítele

12.11.2007, 10:19
Aktuality
Tragické nedělní události v italském fotbale, při kterých byl nešťastně zastřelen jeden fanoušek, se přímo dotkly Lorenza De Silvestriho, obránce Lazia. Mladý hráč se s mrtvým fanouškem osobně znal.

Při střetu fanoušků Lazia a Juventusu zastřelil policista, který se násilnostem snažil zabránit, osmadvacetiletého Gabrieleho Sandrino, příznivce Lazia. Jeho smrt otřásla celou Itálií, přímo se pak dotkla obránce Římanů Lorenza De Silvestriho.

"Nemůžu mluvit. Navždy zůstane v mém srdci," smutnil De Silvestri v Miláně, kde se jeho tým měl utkat s Interem. Zemřelý Sandri pracoval jako DJ a právě jeho práce pomohla k seznámení. "Dělal DJe na mých osmnáctinách a tam jsme se stali přáteli. Po zápase s Cagliari jsem mu daroval dres."

Sandri byl zastřelen v devět hodin ráno, ještě o hodinu dříve poslal De Silvestrimu textovou zprávu. "Říkal, že do šesti ráno pracoval. Ale chtěl se dostat do Milána a vidět nás hrát," uvedl De Silvestri.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*Zkurvení kataláneci

Takový věci do fotbalu nepatří

Reagovat
HOST*barnesSVK

už by sa tam malo niečo urobiť, ináč to bude čo sezóna to jedna tragédia...

Reagovat
HOST*

upřímnou soustrast.

Reagovat
HOST*hm

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

hasta siempre Gabrieleho Sandrino

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele