Höwedes se dohodl na ukončení smlouvy s Lokomotivem Moskva

08.06.2020, 22:04
Aktuality
Lokomotiv Moskva opouští Benedikt Höwedes. Dvaatřicetiletý obránce chce z rodinných důvodů zůstat v Německu, a proto se s ruským klubem dohodl na ukončení smlouvy...

Höwedes se vryl do paměti fanoušků jako dlouholetá opora Schalke, ze kterého nakonec před třemi lety zamířil do Juventusu, tam se však i vinou zdravotních potíží neprosadil.

Německý mistr světa z roku 2014 se posléze stěhoval do Lokomotivu Moskva, za který ve všech soutěžích odehrál 50 zápasů a pomohl k vítězství v poháru a Superpoháru.

Dvaatřicetiletý obránce měl s Rusku kontrakt ještě pro nadcházející sezónu, během uplynulých týdnů se však stále častěji spekulovalo o jeho návratu do vlasti, který se nakonec potvrdil. Höwedese k tomuto kroku vedou rodinné důvody, proto se se železničářským klubem dohodl na ukončení smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty jsi dopadl teda.

Reagovat
irik

Reagovat
Hafna

Všichni starneme, ale u nej je to co se vzhledu tyče fakt extrém

Reagovat
Rudnevs

To sú tie vlasy no... On si už raz nechal transplantovať vlasy po MS 2014, ale teraz, jak bol v Rusku, mu zrejme opäť vypadali.

Reagovat
Gazdo

To sa aj da ze ti vypadnu tak skoro po transplantacii? Co viem tak takemu Rooneymu vekom pribudali. Ten bol v 16 plesaty a v 30 div ze afro nemal. Keby pokracoval tymto tempom tak za 10 rokov ho vystavia v muzeu ako prveho uloveneho yetiho

Reagovat
verv

když si je nechal nastřelit, tak ještě, aby mu nepřibyly

Reagovat
Gazdo

Ved o tom hovorime

Reagovat
verv

sorry, nějak sem vypustil tu tvou první větu

Reagovat
Thelvin

Rooney si je taky musel nechat nastřelit víckrát, podruhé cca dva roky po prvním pokusu

Reagovat
Rudnevs

Jj, Conte to má tuším na trikrát...

Reagovat
Bayern +

neskutočne, však vypada staršie než Robben

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplně jsem na něj zapomněl, na mistra světa

Reagovat
Rudnevs

V prípade, že by prišla ponuka za Kabaka, Nastasića alebo Saného, neváhal by som ho podpísať, keď je zadarmo. Moc tomu neverím a skôr to vidím tak, že pôjde niekam do Kölnu, ale bolo by to pekné. Hráči ako on Schalke chýbajú.

Reagovat
verv

klidně bych byl pro prodat Nastasice a podepsat Benniho. Nastasic nikdy úplně nepotvrdil tu svoji cenovku a zdravotně jsou na tom dost podobně

Reagovat
Dufan

snad do S04 ....zdarma klidně....jako backup i zkušenosti...a v rusku mu to zdraví jakš takš drželo

Reagovat
cologneFC

K nám chcel ísť už v zime, tam sa ešte kluby nedohodli. hovorí sa, že v lete už príde a Leistnerovi nepredĺžia hosťovanie. Vracia sa aj Sörensen z YBB, budeme mať 4 celkom schopných stopérov. Ak by neprišiel Höwedes, tak buď predĺžia Leistnera, alebo Meré nepôjde do Valencie.

Reagovat
Bayern +

Ten dopadol... Majster sveta a člen základnej zostavy Nationalelf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele