Höwedes budoucnost zatím neřeší, jednat bude po sezoně

04.05.2018, 10:49
Aktuality
Hodně podivnou sezonu hraje Benedikt Höwedes. Německý obránce koncem srpna odešel ze Schalke na hostování do Juventusu a vinou svalových zranění sledoval drtivou většinu ligového ročníku pouze z tribuny, i tak má šanci získat hned dvě trofeje. Vedle toho hraje o budoucnost, vše se začne řešit až v létě...

Německého reprezentanta pronásledují svalová zranění a kvůli nim letos stihl pouze tři utkání Serie A. Koncem listopadu nastoupil proti Crotone, v polovině dubna přispěl gólem k výhře nad Sampdorií a před dvěma týdny byl u porážky s Neapolí.

"Čekáme na konec sezony, až poté budeme jednat o mé budoucnosti, nejdůležitější nyní je vyhrát italský titul a pohár," hlásí Höwedes.

"Naneštěstí jsem toho moc neodehrál, ale aktuálně jsem v dobrém stavu a nastoupil jsem k několika zápasům. Konečně mohu ukázat své kvality, po sezoně si pak sedneme a vše probereme," pokračoval.

Juventus v uplynulých letech vládne Apeninskému poloostrovu a letos směřuje k dalšímu titulu. Tři kola před koncem má na druhou Neapol k dobru čtyři body a slavit tak může už o víkendu.

"Vyhrát Serii A by znamenalo mojí první velkou trofej. Se Schalke jsem získal DFB-Pokal a DFL-Superpokal, ale ne ligový titul. Byl by to pro mne velký úspěch a snad budeme hrát dobře až do konce sezony," doufá německý reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (126)

Přidat komentář
Vincent Vegan

To jako dostane titul, i když se na něm v podstatě nepodílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nepodílel? I kdyby odehrál 5 minut, tak mu ten titul nikdo nevezme a patří mu stejně jako komukoliv z kádru. Ostatně kolik toho odchytají třetí brankáři? Ve většině případů absolutní nulu, a přesto titul mají. Takže co řešíš?

Reagovat
Giginek

To je snad jasné

Reagovat
ttopi

Není to škoda písmen, psát sem takovu 3,14čovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc se toho nehraje, je to známej hráč, (btw. mistr světa) a spoustě lidí mohlo uniknout, že je vlastně letos v Juve. Tak to ber jen jako připomínačku. Jen by nadpis „Mimochodem Howedes letos (ne)hraje za Juve“ tak nevyzněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě fakt zajímá, jak to Juve vyřeší na pozici CB. Protože Rugani ani Benatia mě zatím nepřesvědčili. Barzagliho forma upadá, ale z takových výšin, že je to zatím únosný.. K tomu tenhle Höwedes a v létě Caldara?

Chápu, že má Max rád nabouchanou lavičku, ale tohle je do dvojice k Chiellinimu zbytečněj přepych.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možný, že složení kádru pro příští sezónu už to nebude Allegriho problém. Pevně v to doufám.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
stuff

kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

A koho z alespon castecne dostupnych jmen bys chtel na lavce radeji?

(nerypu, opravdu me to zajima)

Ja v tom totiz nemam po letosku jasno. Nehlede na double nebo nic se mi ta hra proste nelibila, ale nevim, cim to bylo. Hlavni je, ze pravdepodobne prodlouzil Paratici. Ten sice neni videt, ale podle me je dulezitejsi nez aktualni trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se pojede v nastoleném trendu "Italové ven, cizinci dovnitř", tak je úplně jedno, jaká loutka tam bude sedět. Tohle opravdu není o jménech, koho bych tam chtěl, rád viděl nebo kdo by tam mol být. Začalo to příchodem Higuaína. Klub si musí vybrat. Buď Higuaín nebo Dybala. Je to buď jeden nebo druhý. Oba spolu hrát nemůžou, což nám Allegri dokazuje celou sezónu a korunuje to svým nasazováním hráčů obecně. Má o třídu lepší kádr než Neapol a přece se s ní přetahuje o titul. A vymlouvat se na to "hlavním cílem byla LM" je pouze alibismus. Agnelli, Marotta, Paratici, Nedvěd, Allegri... pokud se jim nerozsvítí v palici všem, tak se nikam nepohneme. S obměnou kádru jsme o rok pozadu. Touze vyhrát Ligu mistrů jsme obětovali, aby hráli "starci" a pro Gigiho to vybojovali zkušenostmi. Takhle to ale nefunguje. Pokud chceme jít v celosvětovném fotbalu dopředu, potřebujeme razantně omladit a začít využívat mladých hráčů tak, že je nebudou brzdit hráči typu Higuaína. A stejně tak musíme přistupovat k tomu, pokud chceme, aby šel italský fotbal nahoru. To není jen otázkou trenéra, ale celistvého pohledu managementu na to, koho do klubu angažuje, ať už půjde o trenéra nebo hráče. Peníze získáš snadno, vyděláš všmi možnými způsoby, ale pověst, morálku a atmosféru klubu můžeš budovat roky a během chvilky jí rozbít. A poslední rok se uchylujeme k druhé variantě s ničením.

Reagovat
Mr.Jindros

Kritizovat trenéra za to, že bojuje o titul s týmem, kterej zřejmě uhraje kolem 90 bodů, a je úplně mimo. Letos pravděpodobně bude nejsilnější místo v lize za posledních minimálně 20 let. Já nevím, jakou by sis představoval bilanci v lize... to si fakt myslíš, že je realistické očekávat něco lepšího než 28-4-3 tři kola do konce? Body, který letos bude mít druhej tým, by stačil na titul v nadpolovičním počtu sezón. Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na to, co se děje na hřišti nebo jen po každém kole sjedeš tabulku a uděláš si čárku?

Reagovat
Mr.Jindros

Koukám, co se děje na hřišti. Ale to nic nemění na tom, že to co si napsal je nesmysl. Nejde se nepřetahovat o titul s devadesátibodovým týmem ať už hra vypadá jakkoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mně nejde o čísla v tabulce. Píšu o složení týmu a jeho chemii. To celé poslal do prdele právě Allegri s pány v managementu za zády. To je celý problém naší hry. Na body ti z vysoka kácím. Mně jde v první řadě o ty kluky na hřišti a jakým způsobem se prezentují.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě prostě jen vadí, že tady z úspěšnýho trenéra děláš kreténa. A ze sebe děda vševěda

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám z něho kreténa a nedělám ze sebe vševěda. Pokud máš ovšem tenhle dojem, tak to je tvůj problém a ne můj.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak se mi to asi jenom zdálo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys mi radši napsal to, oč tě žádám níže, popsal mi, čeho si na Allegiho práci vážíš, čím může tým ještě rozvinout, co dělá správně a co jsou jeho slabiny a co jsou ty důvody, díky kterým ho hájíš a co máš na jeho hře rád, bylo by to skvělé a třeba bychom rozvinuli nějakou společnou hodnotnou diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale trenéry TOP klubů hodnotím podle trofejí. Co na tom, že třeba Pocchetino hraje se slepicemi dobrý fotbal, ale nikdy nic nevyhraje? Hmm? Nebo chceš raději, aby Juve okysličil kádr, hrál lepší fotbal a 5-8 let nic nevyhrál? Pak budeš spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nemáš šajnu o tom, jak Juve hrálo letos, před rokem, dvěma nebo třemi? Říkal jsi, že Allegri odvedl fantastickou práci. Trofeje jsou výsledek práce, tak mi řekni, jakou práci Allegri odvedl. Jak se jeho práce projevuje na hře týmu. Jak z jeho práce těží hráči. Mluv o Allegriho práci, když jsi řekl, že odvedl práci fantastickou. Pokud hodnotíš trenéry pouze podle trofejí, pak se spolu nemáme o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátou sezónu hraješ za Juve v FM?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraju, sorry.

Reagovat
YNWA__MSN

Zabijíš jentak čas ?

Reagovat
YNWA__MSN

Co děláááááááááááš?

Reagovat
smazaný uživatel

A nějaká bilance není gró mého příspěvku, to je až třeti, čtrtořadá záležitost.

Reagovat
Mr.Jindros

Gró je zhruba tohle: Trenér, kterej za tři roky vyhraje 3x titul, 3x pohár a uhraje 2x finále Ligy mistrů, se obvykle nevyhazuje a to ani po trochu nepovedené sezóně. A to letos může opět vyhrát titul i pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi úplně mimo. Projdi si soupisku. Podívej se, kolik tam je Italů, kolik tam je kluků 30+, kolik tam je kluků kolem 20-25 let, jaký je průměrný věk základní sestavy. To je práce posledních 3-4 let. To je Allegriho práce, jeho výsledek. Tituly jsou hezký, ale jsou historií.

Reagovat
Mr.Jindros

Jojo, tak jsem zvědavej, jestli ho teda vyhoděj.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak soupisku si procházim horem dolem a nic katastrofickýho tam rozhodně nevidím. Pokud mám vzít tvoje kritéria, tak snad jen nedostatek Italů.

Reagovat
Mr.Jindros

To, že třeba Rugani s Benatiou jsou dřeváci a nehrajou tak dobře jak by měli, bych na vedení neházel... přestupové tahy to byly dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím ti nemám jak pomoct. Snad jen aby ses podíval na základní sestavu a porovnal si ji s Realem, Bayernem, City nebo Barcou. Pokud ti to nedojde, pak s tím asi nehneme a můžeme si jít opět každý po svém.

Reagovat
Mr.Jindros

Tyhle týmy mají násobně větší budgety, s nima se Juventus nebude v nejbližších letech měřit nikdy. Juventus na to musí jít vychcaně, aby jim mohl konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o budgety, ale o věk. Máme starý a pomalý tým stavěný kolem nadprůměrného šutéra, který nikdy nepatřil ke špice a patřit ani nebude - Higuaín. Zatímco potenciálního špičkového hráče držíme zkrátka - Dybala. A když ti pak nastoupí Mandžukić, Higuaín, Dybal - Matuidi, Pjanic, Khedira, tak to je vážně k zblití. Silou vůle tam výsledek dotlačíš, ale těm hráčům jen ublížíš a kvalita hry bude na bodu mrazu. A je jedno, jestli tam je Costa místo Dybaly, ten v té neatletičnosti zapadne a nebude mít s kým. Ale jooo, neberu ti, že ti to vyhovuje, že se ti to líbí a kvituješ to. V pořádku.

Reagovat
Mr.Jindros

Já nikde nepsal, že se mi hra líbí. To sis vymyslel. Já jenom, že ty žiješ v nějakym iluzorním světě, kde Juventus hraje všechny zápasy pěkně, teď je herně slabší období, aspoň to furt zachraňujou ty výsledky. A samozřejmě, že jde o budgety. Špičkové hráče v mladém věku nemá Juventus šanci udržet. Proto odešel Pogba a odejde i Dybala, které ho furt omíláš, ale s konkrétními dalšími hráči a plánem, jak to zlepšit, nepřicházíš.

Reagovat
smazaný uživatel

12+ měsíců herně slabšího období? Není tu asi něco špatně?

Prodejme Higuaína - on je problém taktického rázu. Nechme hrát Marchisia nebo Bentancura před obranou a posuňme Pjaniće do ofenzivy. Čtyři roky mluvím o tom, abychom začali řešit pravého obránce, ale nic. Pořiďme k De Scigliovi pravého obránce. Nechme hrát Bernardeschi, Costu a Dybalu tvůrčí role a nezabíjejme hru Mandžukićem s Cuadradem. A kromě Higuaína se rozlučme s Lichtsteinerem, Barzaglim, Cuadradem a Mandžukićem. Začněme prosazovat B týmy a lepší systém pro mládežnický fotbal. To jsou má řešení.

Reagovat
Mr.Jindros

Což naše vedení dělá excelentně.

Reagovat
10

tohle je stejně zjednodušená argumentace jako kdybych řekl, že jsme s Interem hráli skvěle, protože jsme vyhráli

Reagovat
Mr.Jindros

Od roku 2000/2001 měl MISTR přes 90+ bodů asi třikrát. A letos to pravděpodobně bude mít tým na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mi je úplně jedno.

Reagovat
Mr.Jindros

No tak pak nepiš do příspěvku něco o přetahování, když je ti to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na něm vadí? V Juve odvedl fantastickou práci

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 roky začlenil do základní sestavy jednoho jediného hráče - Dybalu - kterého navíc letos odepisuje na úkor Higuína. Systémových chyb najdeš ve hře celou řadu. Kvalita hry je dost špatná. Kvalita ovšem není atraktivita, abychom si nepletly pojmy s dojmy. Za poslední rok jsme odehráli kolik, 5, 6, možná 7 kvalitních zápasů, když budu opravdu velkorysý. Hru staví na starcích, klade důraz na cizince, upřednostňuje hru šitou Higuaínovi na tělo na úkor zbytku hráčů. Obrana je stará, nepohyblivá a mele z posledního. Měl a v rukách dost možností, aby s tím něco udělal. To samé záloha, ta je echt nepohyblivá, protože Pjanić je utopený, Khedira supluje roli zmateného Higuína a Matuidi běhá všude, protože neví, kde vlastně má být. Higuaínův špatný pohyb vytlačuje Dybalu, záložníci si překáží a nevědí co hrát. Mandžukić bývá utopený u čáry, čímž si překáží s Alexem Sandrem. Ani jednoho z nich to nebaví a vidíš to na poklesu jejich formy a i motivace. Nevím, jestli fanoušci Juventusu jenom koukají na výsledky a získané trofeje, ale já takový fanoušek opravdu nejsem. Allegri dospěl do stádia svého posledního roku v AC. Buď půjde a klub může revitalizovat, nebo zůstane a všechno půjde do ještě větší prdele, než do jaké se dostáváme. Už tomu týmu nemá co dát. Vždycky jsem ho hájil, zvlášť když po něm většina šla po jeho příchodu, věřil jsem mu, ale teď už je v Juve za zenitem, stejně jako byl v AC. Pokud ti jako fantastická práce stačí tituly, pak fajn, ale pro mě to fantastická práce není ani v nejmenším.

Reagovat
smazaný uživatel

*jednoho jediného mladého hráče

Reagovat
Mr.Jindros

Zařadil dost hráčů v dobrém věku.

Ono kde přesně chceš vzít ty mladé Italy, kteří mají na Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je globální problém napříč celou Itálii. Pokud budu do akademie zařazovat cizince, v první a druhé lize budu dbát na levnou pracovní sílu z jižní Ameriky a Afriky, tak asi těžko vychovám někoho lepší, ne? Tenhle problém je systémový, pakliže se bavíme o úbytku mladých italských hráčů nejen v Juventusu, ale napříč celou ligou. Mladí hráči se nevyhrají, pokud nebudou pravidelně nastupovat s dospělými. A když jim dám pár minut v pár zápasech, pak je to stejné, jako bych je nepostavil vůbec. A trénink není zápas.

Reagovat
Mr.Jindros

A co s tím má společného Allegri a vedení Juventusu? To tam máme dát kupu mladých Italů a hrát v dolní polovině tabulky? Mladé italské talenty prostě evidentně nejsou. Naše vedení se snaží, kupuje nějaké solidní italské hráče typu Berna nebo De Sciglio, snažili se začlenit Ruganiho, ale kde nic není ani smrt nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo může za to, že klub neprodukuje mladé hráče pro A tým? Patrně jeho vedení, lidé zodpovědní za mládež, s tím jdou ruku v ruce lidé, kteří zodpovídají za A tým. Pokud to není provázané, nebude to fungovat. Za posledních 20 let jsme vyprodukovali jediného hráče pro A tým. Allegri s tím má společné to, že když si přivede Bentancura, nenechá ho sedět na lavičce, když vidí, že Khedira je půl roku absolutně z formy a neví, kde má právou nebo levou nohu. Od podzimu do jara byl absolutně mimo. A to bych mohl rozebírat do aleluja pozici po pozici. Ale chápu, že když něco "funguje" a výsledky jsou, je snazší přejít nějaké negativní signály. Hlavně že to nějak lepí. Na tohle ale fakt nejsem, to pardon.

Reagovat
Mr.Jindros

To, že nejlepšími týmy v Evropě nejsou postavený na odchovancích, je realita, se kterou je potřeba se smířit. S tím evidentně není schopnej nikdo nic dělat. Čest Barceloně, jediné výjimce... ale i jí už talenty stárnou, mladé tolik nepřicházejí a musí za draho dokupovat. Ta jedna generace byla evidentně neopakovatelná. A jsme u těch budgetů. O výchovu se musí postarat všechny týmy, nemůžeš čekat, že z jedné akademie přijde nějaká záplava, to kromě té Barcelony není nikde. Tohle Allegrimu na triko nepřišiješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já mu nepřišívám špatnou akademii. Já mu přišívám to, že za 4 roky nechal tým pouze zestárnout, ale neomladil ho. Diskuse o akademiích je kontext událostí a jen další kolečko v soukolí, kterým jsem rozvíjel chyby, které dělá management klubu. Ale za jedním si stojím. Pokud chci tým omladit, musím nechat mladé hráče, které koupím, hrát. A ať klidně dělají chyby, ať se učí. Ale přece ho nenechám hrát jeden zápas, kde udělá chybu, pak ho nechám 5 zápasů sedět a nechám zase čuchnout na pár minut. Ten kluk musí být zápasovém tempu. Když ale udělá chybu starší hráč, tak ho podobným způsobem "nevytrestám", proč? Tohle opravdu nechápu. Proč hrají hráči, kteří hrají špatně a nedostávají prostor ti mladí? Vždyť to je oboustranná motivace a ještě potřebný vývoj do budoucna. Radši mít teď 2 špatné roky a pak dalších 5 nebo 6 let zase lepších, než mít teď ještě 2 dobré roky a pak další 3 nebo 4 špatné.

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus musí mít všechny roky aspoň slušné. Nelze jich jen tak pár odepsat. Jakmile nebudeme mít výsledky, tak ubydou i dost peněz a celej klub se začne finančně zahrabávat. Navíc přestaneme být žádaná stanice pro kvalitní fotbalisty, což je taky důležitý aspekt. My nemáme šejka, kterej doleje pár set mega jen tak. Proto nelze dělat radikální změny, musí se na to jít postupně a chytře. Letos je to poprvé za sedm let, co se to úplně nepovedlo. No bože, to muselo přijít, dal bych jim šanci a počkal na léto. Vedení Juve si zaslouží za ten zázrak co předvedlo v předchozích šesti letech rozhodně šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To co se letos děje je ovšem problém předešlých dvou let. Nad tím, jak lidé řeší problém až když vyvstane, mi nepřestává hlava stát, a to myslím i na věci v životě, nejen ve sportu. Jsou věci, na které se dá připravit a generační obměna ve sportu je poměrně základním prvkem. Letos v létě je pozdě, to se mělo vyřešit vloni, kdy na to byl nejvyšší čas. Letos měli hrát mladší hráči ve větší míře a ne že to zase odehráli ti starší a mnohdy i horší. Letos přivezeme titul a možná i Coppu, ale za jakou cenu. A nemůžeš hodnotit těch předešlých 6 let jako jeden cyklus. První cyklus skončil s odchodem Conteho a začal s Allegrim. A Allegriho cyklus je u konce nyní. Conte vrátil týmu ducha,vítěznou mentalitu, kontinuitu, tradici a hodnoty. Allegri přinesl motivaci a úspěch, ale za poslední rok ničí kontinuitu, tradici a hodnoty. To je můj názor.

Reagovat
YNWA__MSN

COOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, kritizovat borce, který pořád v klidu dává Serii A, loni byl ve finále Ligy mistrů a letos smolně vypadl? Myslet si můžeš co chceš a psát sem tyto tvé rozbory, které jsou evidentně stejně mimo, ale Allegri prostě výsledky má. Doufám, že tedy odejde a přijde Wenger. Tohle bych přál takovým nevděčným fanouškům, jako si ty

Reagovat
Mr.Jindros

Přesně. Navíc až na Conteho, kterej se asi nemá rád s vedením, neexistuje dobrá náhrada. Některý fanoušci tady jsou hodně nevděčný a to já jsem byl vždycky za toho doomsayera.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítáš jen výsledky, kontext ti utíká. Titulů bylo dost, nestojím v současné době o trofeje, ale o revitalizaci týmu, aby v dalších 5-8 letech mohla přijít další kupa trofejí. Pokud půjdeme nastolenou cestou, trofeje získávat nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš odborník. zkus napsat Nedvědovi, třeba tě zaměstná. Pochop prosím tě, že Allegri tomu rozumí asi o tři vesmíry více než ty!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju, ale tvoje argumentace je skutečně báječná.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemám snad pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, rozumí tomu víc než já, má mnohonásobně větší praxi. Ale to je tvůj jediný argument. Nezajímá tě jádro věci, jen povrchně hodnotíš. Máš jasný názor ohledně Allegriho, protože vidíš, že vyhrá tituly. To je podle tebe zjevně jediné měřítko odvedené práce. Klidně mi to vyvrať a řekni mi, že je to jinak, že se zajímáš o hru, líbí se ti, jak to posledních 12+ měsíců Allegri staví a hraje a co ti na tom přijde v pořádku a proč. Rád si to přečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys asi nejradši vydel v Juve turbostarce co tam budou hrát že? To je taková hovadina že to není ani mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Vyděl Ty seš dement Takhle sem se dlouho nezasmál Jinak té slátanině co si napsal vůbec nerozumím Máš alespoň dochozenou základku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim moc dobre ze tam ma byt videl ale opravit to neslo a pro takove ignoranty to nema cenu opravovat. Ty ocividne v hlave nemas ani ty piliny, kdyz ani nevidis co se v Juve deje. Ted aspon vim ze si arogantni hnup co jen urazi lidi a nema cenu s tebou o necem debatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo to opravit? Co to meleš? Co ta základka?

Reagovat
John Obi Mikel

abyste nedopadli jako AC po roce 2011

Reagovat
10

Fanoušci "zvenku" mají na tuhle věc často až moc zjednodušený pohled, problém Allegriho v Juventusu se týká téhle sezony, od finále v Cardiffu je v týmu očividně dost věcí hodně nefuknčních a je to jen otázka času, kdy se to celý sesype jak domeček z karet, ono už to dost bublá teď.

Je potřeba si uvědomit, že Juve má asi nejširší kádr v Evropě, nevidím tým, co by dokázal postavit takhle silnou jedenáctku z lavičky, konkurence hraje s 12 hráčema celou sezonu. S ohledem na to je umístění v lize povinnost. Argumentace 90+ bodama je fajn do doby, než si člověk uvědomí kvalitu týmů ze středu a spodku tabulky, která je podle mě nejslabší v historii.

Napsat, že Juve s Realem smolně vypadlo by snad nenapadlo ani fanouška Juventusu. Už zápasy ve skupině byly tragicky odehraný, pokračovalo to s Tottenhamem a doma s Realem, v odvetě pak přišel první opravdu povedenej zápas, ale smolné vypadnutí to rozhodně nebylo.

Celou sezonu je to čekání na to, kdy se ten tým probudí, sezona je u konce a to probuzení přišlo jednou. Poslední zápasy s Neapolí a Interem jsou symbolický pro celou tuhle sezonu, walking dead tým bez zájmu, bez vlastní identity a iniciativy, kterej se nechá přehrávat v 10 lidech. To je s tímhle kádrem neakceptovatelný, zvlášť po 6 Scudettech v řadě.

O tom, jak tenhle fotbal zabijí kvalitu a kreativitu hráčů s Dybalou v čele už ani nemusím mluvit.

Reagovat
Mr.Jindros

Ve všem co si napsal souhlasím. Já jen krotil ten radikalismus a nesmysle typu "všechno špatně, měli by hrát mladí Italové". Samozřejmě, že musí přijít impuls, ale Allegrimu a vedení bych dal ještě šanci, za posledních několik let předvedli neuvěřitelné věci, nezaslouží si nekoncepčně odepsat, obzvlášť když dobrou náhradu nevidím. To, že se herně nepovedla jedna sezóna z posledních sedmi není konec světa, ale normální věc. To se prostě děje, určitě bude zase líp.

Reagovat
10

Neřeknu mít slabší část sezony jako třeba Real, ale odehrát jí takhle celou..? Buď se to může vnímat tak, jak popisuješ, nebo se to může vnímat jako časovaná bomba, což popisuju zase já. Čas ukáže, podle mě je ale teď vhodná doba na refresh nejen v kádru, ale i na lavičce.

S tímhle fotbalem hrozí, že se nám na to časem hráči jako Dybala nebo Sandro vyserou a půjdou radši do týmu, kde budou mít možnost svůj potenciál naplno ukázat.

Reagovat
Mr.Jindros

Rozumný refresh by měl přijít, o tom žádná. Ale pokud chcete měnit trenéra tak pořád jsem neslyšel nějaké rozumné jméno, předpokládáme-li, že na Conteho není šance. Oni kvalitní trenéři nerostou na stromech a riskovat někoho nevyzkoušeného nebo naopak za zenitem... no, nevím, to může dopadnout hodně špatně. Jinak pokud bude hrát Dybala pořád dobře, tak půjde pryč tak jak tak... třeba 100 mega za přestup a dvojnásobnej plat pro hráče není šance odmítnout.

Reagovat
10

pokud by Dybala nehrál většinu zápasů CM, tak by těch 100 mega na dnešním trhu znělo jako vtip...Juve už je navíc v pozici, kdy si může dovolit tyhle nabídky v klidu odmítat, pokud si o ten přestup neřekne přímo ten hráč, o obou věcech právě mluvím

Reagovat
10

Jinak tuhle diskusi beru čistě jako hypotetickou, protože Allegri na 90% zůstane. Paradoxně by musel chtít odejít on sám, třeba do Arsenalu, proto těch -10%, Marotta a spol. ho nevyhodí.

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě. Allegri zůstane, o tom není sporu. To by musel nějak brutálně prohrát titul i pohár, aby se zvažoval jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Ani v nejmensim

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/groups/94985598137/ si v tejto skupine Bianconero? toto sa nam tam zíde :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, čtu, jednou za čas i komentuju.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mr.Jindros

Allegriho odchodu dávám téměř nulovou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Dybala odejde. A budou následovat další.

Reagovat
Mr.Jindros

Dybyla by odešel maximálně příští léto Allegri-neAllegri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Co jeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Reagovat
Mr.Jindros

Jakej přepych? Dyť nikdo z nich na Juve nemá, jedině že by se chytil ten Caldara.

Reagovat
10

Chiellini na Juve nemá?

Reagovat
Mr.Jindros

Moje reakce byla na ten zbytek.

Reagovat
Uwe háže buly

Jako hráčů tam máte na stopera dost, ale že bych si z nich sedal na prdel, to ani náhodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Zkusil bych Chiellini, Höwedes, Benatia je dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se kvůli cenovce 35 mil. éček za Cancela dost možná zaměří na Pavla Kadeřábka. (Tuttosport)

Antonio Mirante by se mohl stát pro příští rok dvojkou v Juve za Szczesnym. Další varianty - A. Consigli, F. Marchetti, E. Audero. (GdS)

Angel Di Maria a Thomas Meunier by mohli v létě opustit PSG, zájem by měl mít Juventus. (Tuttosport)

Milán se má údajně zajímat a cílit na trio Mario Mandžukić, Marouane Fellaini a Keita Balde Diao. (Corsport)

Bayern Mnichov údajně udělal k Paulu Dybalovi, zájem má být vážný. Přestupová částka 100 milionů euro. (Corsport)

Rošáda na trase Londýn - Neapol? Sarri dost pravděpodobně z Neapole odejde, mluví se o Chelsea. Naopak v Neapoli mají jako náhradu číslo jedna vyhlédnutého Conteho. (Corsport)

Juventus údajně cílí na Anthonyho Martiala, přičemž přestupová částka má být kolem 50 milionů euro. (Corsport)

Z Janova by měl v létě odejít Miguel Veloso. Na jeho místo si klub vyhlédl monackého mladíka Youssefu Aita Bennassera. 22letý fotbalista byl v minulosti spojován s Neapolí nebo Fiorentinou, v zimě ho chtěla podpesat Bologna.

Simone Zaza je ve Valencii spokojený, jeho otec dementoval jakýkoliv údajný zájem z Lazia či Milána, který proběhl v tisku.

Claudio Marchisio z Juventusu nechce, chce dodržet kontrakt do konce sezóny 2020.

Giuseppe Rossi je v Janově spokojený a šťastný, pokud klub využije opce na příští rok, bude jedině rád.

Gabriel "Gabigol" Barbosa stále sní o tom, že se vrátí do Interu. Podle něj ho v klubu nevyužívali správně. Ale vděčí jim za hodně a chtěl by se tam vrátit a hrát.

M’Baye Niang na svém twitterovém účtu zcela rezolutně odmítl, že by ho jako agent zastupoval Mino Raiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se budou vodit cizáci. Vedení je marné, ale rozumím, že pro senilního Allegriho je to dar.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli by už měl toho nechat, všechna čest mu..Chiellini numero uno, ale věčně zraněný. Benatia ve velkých zápasech několikrát letos chyboval. Howedes si nezaslouží novou smlouvu.Rugani musí zůstat.Za mě Chiellini,Rugani,Caldara,Benatia do příští sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově bych udělal čistu : out - Buffon,Barzagli,Lichtsteiner,De Sciglio,Khedira,Pjanič,Sturaro,Dybala.Tohle by mohlo kápnout 200 milionů eur :D přivést : Can,Savič,Martial,Caldara, nějakého italského brankáře + PO.Tam nevím nebudu střílet jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo :)

Reagovat
Lech

Peres

Reagovat
10

to není Annonce voe

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já Juve nějak nesleduju, ale nejsou Pjanič a Dybala vaši klíčoví hráči?

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě, že jsou. Ten seznam je úplně bizarní.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Allegrim mu psenka nepokvete, v tom 433 je Dybala nekdy az heuzostrasnej.A pokud nehodlame neco menit, tak to bude pro samotneho Dybalu spatny.Pjanic, no pokud by dosel Can a Savic tak bych ho poslal pryc, nekdy je tak linej, ze moje nervy.Ale fotbalista to je a Max na nej na rozdil od Dybalu sazi.

Reagovat
Phillipinho

Kdyby odesel Griezmann a vy nam pustili Dybalu, to by byl sen. Z nej by se pod Cholem stal naprostej top.

Reagovat
ED91

Myslíš že by z neho dokázal spraviť špičkového stopéra?

Reagovat
Phillipinho

Nevim proc takova ironie- podivej se na utocniky, podivej se na Costu, Griezmanna, Falcaa. Sasku

Reagovat
ED91

Šašek si sám...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gagliardini by mohol byť ready aspoň na posledné kolo s Laziom.

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco má pravdu. Jenomže to není problém pouze Allegriho, ale i Conteho a nemýlím-li se, tak i dalších předchůdců.. Přiznám se, že na zápasy už nekoukám tolik, jako dřív, ale z toho co jsem viděl, tak byl problém začlenění mladších hráčů do obrany, resp. smolná zranění (Howedes) a Barza už prostě rychlostně nestíhal. Mimochodem konkrétně jemu bych dal smlouvu ještě minimálně na dva roky. Proti Realu je to nesmysl, ale jinak je to stále extratřída. Hlavně nechat Asamoaha a trošku fresh přístup, ať už od Allegriho, nebo někoho jiného. Higuaín nikdy nebyl můj favorit a chyběl by mi daleko méně, než např. Tevez.. Chce to dát prostor všem, kdo si ho zaslouží, nehledě na věku.. Nenávidím "články" typu "Marchisio by si na závěr kariéry mohl zahrát v Montrealu" .. Vždyť má dva roky po třicítce. Jakej závěr kariéry?

Reagovat
Pipo123

Stefan de Vrij. "Máme před sebou hodně náročné zápasy, z hlediska fyzického i mentálního. Věřím ale, že to zvládneme, dokončíme sezonu co nejvýš a budeme si moct užívat pohárovou Evropu. Cílem tohoto klubu je Liga mistrů, protože jsme stále lepší a vyzrálejší. Známe své silné stránky a ty slabé se snažíme eliminovat. Atalanta hraje velmi rychlý a ofenzivní fotbal, takže to nebude nic jednoduchého," dodává obránce.

No tak Stefan, snad tieto tvoje slová znamenajú že v prípade LM zostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Určite ostane!!!!!!! Bude špička :-) Pre JUVENTUS len dobré :-)

Fanusikovia sem do najlepsie skupiny o Juventuse : https://www.facebook.com/groups/94985598137/ Forza Juve.

Reagovat
Rudnevs

Vyzerá to tak, že Schalke to žiaľ nebude, ale nech už pôjde kamkoľvek, tak “Glück auf!”... Ja ho mám veľmi rád, je to jeden z mojich najobľúbenejších hráčov a kvôli nemu ten titul tomu Juventusu i prajem, Höwi si ho zaslúži - už len za to, že dlhé roky ostával v Schalke a odmietol ponuky veľkoklubov, sám povedal, že keď niečo občas vyhrá, tak ten titul následne bude “chutiť” oveľa lepšie, ako keby ho každý rok vyhrával s Bayernom.

Reagovat
Pettirosso

Sice se vsadim, ze byho radeji “kazdy rok vyhraval s Bayernom”, ale chapu tvuj point a davam

Reagovat
Rudnevs

Tak samozrejme neviem, čo si naozaj myslí, ale on Bayern naozaj odmietol (okrem neho i nejaky anglický klub - tuším Arsenal) to takto naozaj povedal:

"Ich wünsche mir, irgendwann noch einmal einen Titel mit diesem Verein zu holen. Es ist etwas Emotionales und für mein Empfinden schöner, als mit dem FC Bayern Meister zu werden."

Povedal to dokonca ešte toto leto, bohužiaľ, zbehlo sa to neočakávane, nový tréner Tedesco mu zobral kapitánsku pásku i miesto v zostave (to sú fakty, ďalej sa hovorilo, že tam bol i osobný problém, ale ako to presne bolo sa dodnes nevie) a on chcel ísť na WM, čiže potreboval hrať = potreboval odísť.

Reagovat
Rudnevs

* a on to takto naozaj povedal (na konci prvého odstavca)

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase, do háje ... Bene ze hry, zranění pravého stehna, sval...

Romeo Agresti @romeoagresti

#Juventus: non convocato #Howedes per la sfida con il Bologna a causa di un trauma distrattivo alla regione adduttoria della coscia destra @GoalItalia

Reagovat
olis

ADL rompe il silenzio: Squadra ormai senza fiato, Sarri gioca sempre con gli stessi. Senza infortuni non avremmo visto Mario Rui.

tak myslim ze toto dost napoveda o tom ze Sarri odchadza

Reagovat
olis
Reagovat
10

Ale ten problém popsal imho přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
10

“I don’t think that made much difference. What I do believe is that at the start of the season we had to begin training early because we were in the Champions League preliminary round and we just ran out of fuel,” the President told the Naples-based newspaper.

“It’s inevitable, unless of course you use all the players that you have in the squad… See, we could’ve had a breather at certain moments of the season, to better prepare the sprint finish. But if we always use the same players…

Reagovat
stuff

Sarri jednoznacne najlepsi kouc sezony v serii

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi.

Reagovat
Pipo123

O Milinkovica ma zaujem Juve a Man U, v pripade jeho odchodu by ho mohol nahradit Cristante, sice ma chciet Atalanta az 30 mega, ale podla mna by dokazal nahradit SMS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Cristante by se měl vrátit domu

Reagovat
smazaný uživatel

Po čase sem přispívám. No je jasné, že čistku to chce a v prvním řadě pryč s Maxem, protože to je neštěstí. Jako náhradu bych bral: Sarri, Jardim, Blanc, Deschamps....

A co se týče kádru? Tak radikální řez a omladit kádr. Pryč: Lichsteiner, Barzagli, Benatia, Cuadraro, Khedira, Matuidi, Pjanič a asi i Higuaín s Dybalou....

Reagovat
ED91

Ty chces naraz vyhodiť 9 hráčov??? Čo si myslíš ze by priniesla takáto veľká obmena? Ako ja som tiež za omladenie kádra ale na začiatok by stačil Barza, Lichty, Khedira a v prípade dobrej ponuky aj Pipita.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele