HOULLIER REZIGNOVAL

25.05.2007, 17:21
Aktuality
Olympique Lyon je bez trenéra. Předseda francouzského klubu Jean-Michel Aulas sice hodně dlouho ujišťoval, že Gerard Houllier zůstane u kormidla jeho týmu, skutečnost je však zcela jiná. Bývalý manažer Lyonu na svou funkci před chvílí rezignoval...

Houllier převzal Lyon v roce 2005 po Paul Le Guenovi a podařilo se mu navázat na triumfální pochod Olympiqueu Ligue 1. Sice dovedl Lyon ke dvěma titulům a úspěšnou šňůru protáhl na šest vítězných pohárů v řadě, nedařilo se mu ale na evropské pohárové scéně. Loni skončil ve čtvrtfinále Ligy mistrů, letos dokonce ještě o jedno kolo dříve.

Houllierovy další kroky by nyní mohly vést zpět do Anglie, zájem o jeho služby totiž má Manchester City, který hledá nástupce za nedávno odvolaného Stuarta Pearceho.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

To je vůůůl

Reagovat
Shevchenko

A Baroš může jít do prdele

Reagovat
HOST*Oblak

To jo a ještě si zajdu vsadit na Nantes.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a nebo do Baníku

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no však do prdele

Reagovat
HOST*españa

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl jsem to napsat přímo...

Reagovat
HOST*Cat Killer

Baroš je marny v Lyonu se neprosadí

Reagovat
HOST*

Baroš běž hrat šachy

Reagovat
HOST*nofan

Joooo. Konečně nebude kundit manšafty. Lituju MC. Ješte Ferguson ať nežeru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele