Holtby v létě zamíří ze Schalke do Tottenhamu

04.01.2013, 17:40
Aktuality
Lewis Holtby bude od nové sezóny podle očekávání hrát anglickou nejvyšší soutěž. Dvaadvacetiletý univerzální záložník před několika dny oznámil vedení Schalke, že neprodlouží končící smlouvu, a místo toho se dohodl na spolupráci s Tottenhamem...

"S radostí oznamujeme dohodu s Lewisem Holtbym, že posílí náš klub v červenci po odchodu ze Schalke," uvedl severolondýnský klub prostřednictvím svého účtu na Twitteru.

Holtby přišel do Gelsenkirchenu v létě 2009 z Alemannie Aachen a po nevýrazných prvních dvou letech, které si zpestřil hostováními v Bochumi a Mainzu, se v poslední sezóně stal oporou Schalke. S jeho vedením se ale nedohodl na prodloužení smlouvy, která mu ve Veltins Aréně vyprší v červnu tohoto roku.

Místo toho zamíří do Anglie, země svého otce. Ten fandí Evertonu a právě liverpoolský klub měl o Holtbyho zájem stejně jako Arsenal, oběma těmto klubům ale kreativního záložníka vyfoukl klub z White Hart Lane.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (668)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele