Hodně jsme trpěli, připustili Španělé po postupu do čtvrtfinále

19.06.2012, 13:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
Neuro

a zrovna ti nejvíce zatracovaní jim dělali největší problémy..

Reagovat
One-Real

Cetli jste nekdo vyjadreni Rosella? Mozna je to blbe prelozeny, ale celt jsem neco ve smyslu..Ronaldo 2 nejlepsi hrac sveta? Ne, je 13ty. Prvnich 11 jsou hraci Barcelony.

Reagovat
Neuro

však Balotelli je podle něj lepší než Ibra a Ibra lepší než tito dva takže vlastně je až čtvrtý nejlepší

Reagovat
Pinturicchio

Pověstná barcelonská skromnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

12. su nasi fanusikovia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, del arbitro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
Tomanatura

*el

Reagovat
-Carles-

Rosell zavádza, Ronaldo už ukončil kariéru predsa

Reagovat
valloire

Co čekat,že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je vazne magor..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze vecernicek chodi skor ,deti by pri tukos bagos drzat loptos zaspali este do polcasu

Reagovat
Kenneth

Svatý Iker opět ukázal svojí extratřídu, kterou si drží už 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

při pohledu na tu jejich hru trpěl snad každej...

Reagovat
Ronaldo.com

Presne jak rikas nejvic trpeli divaci!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem vcera stihnul kouknout na posledni epizodu Game of Throne v klidu, bez mensi v preruseni

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 2lety kazdej fandil barcelone a spanelsku.. Ted si kazdej preje aby vypadli a aby proohrali s realem 5;0.. Neskutecny jak je ten jejich fotbal nudne ubijejici!!

Reagovat
Puskas

Ale je účelný; viz Němci před iks lety, hráli hnusně a došli vždy do finále.

Reagovat
valloire

Taky je ale spousta lidí od tý doby nesnáší.

Reagovat
Puskas

taky za to, že velmi často rozhodovali nebo obraceli zápasy v posledních minutách

Reagovat
Ronaldo.com

já si pamatuju že sem jim hodně fandil na EURU 2008 tam hráli opravdu dobře hezky a svižně ale ted je to prostě nuda nuda a ještě jednou velká nuda!I třeba se nemůžu dívat na Barcu i když klub je to sympatickej sám sem tam byl na jednom zápase!(a upřímně mám radší real) To jejich držení míče je je strašný jak pro soupeře tak i diváky! A navíc když ti šašci v tom studiu a všude se uplně nad tou hrou rozplývají začne na to každej být alergickej!(+ rozhodčí)

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi fandili Barcelone uz od dob RIvaldo a spol. Protoze to bylo neskutecny fotbal, tukanec a dynamiku dohromady. A nikomu nevadilo, ze nevyhravali trofeje. A za dob Ronaldinho to bylo jeste lepsi, protoze trofeje prichazelo a tu hru zlepsili na level vyse. Fandil jim vsem, snad i madriste museli uznat, ze hrajou fakt krasny fotbal.

Zlomil bych rekl, semifinale LM s Chelsea 2009 a ted to uplne zlomilo zase v SF v LM proti Chelsea. To simulovani, zpomaleni hru, drzeni balon a navic (ne)chtene pomoc od rozhodci. Humus...Bohuzel tohle barcelonske prvky preneslo ve velke mire i do narodaku.

Me se Spanele libili v roce 2008 a to moc i v 2010 to bylo hrozne pekny fotbal. Tukanec a hlavne dynamicky projev dvojice Villa, Torres. Bylo na co se divat, clovek neodtrhne se protoze ceka kdy prijde kolmice na tito dva.

Barcelonske prvky preneslo ve velke mire i do narodaku a bylo to videt ve finale MS2010. Tolik neciste zakroky, polehavani, tlaky a kecani s rozhodci...Humus. Proto se jim to vratilo nyni. Lidi cekali vic, nez to co predvedli. Nedivim se. Ja jsem hodne zklamany. Cekal jsem, ze to barcelonske nudu na EURO neuvidim a ono je to jeste nudnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Van der Wiel: Netherlands will win the final 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Nemylil sa, ani nemal pravdu to uz nezistime

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne pred branou trpeli, pretoze to dalo velke gule sa pokusit vystrelit vo vylozenej sanci

To, co nezvladli ini, skoro dovrzal aj Navas, podla mna mal z toho pol metra pred prazdnou brankou urcite sto chuti ist este do narazacky a naspat pred 16-ku, bohuzial uz asi nemal s kym tak frustrovany napalil micudu do siete a cakal na dalsiu sancu hrat bago po restarte

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný výkon Španělska podle mě. Xavi se Sergiem B. včera na hřišti nejhorší hráči. Tím výkonem si zasloužilo Španělsko jet domů a Chorvate postoupit. Ale to byl jeden zápas po letech,co se nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně měli chorvati kopat jasnou pencku a branka spanělů dle mého skromného názoru neregulérní! Škoda, moc jsem si přál, aby jeli tic-taci domů

Reagovat
tunkic

Jestli narážíš na ten šlapák Ramose, tak to bylo před vápnem, ale faul jasnej...a při gólu ukazovali, že offside nebyl ani v jednom případě... ale tím se jich nezastávám, hráli hrozně a nechápu, proč to del Bosque pořád dokola chce hrát bez klasickýho útočníka, jako včera když stáhnul Torrese a dal tam křídlo Navase..

Reagovat
smazaný uživatel

vsadim se, ze narazel na zmrdeckovo drzeni Corluky..

Reagovat
j_mrazik

Vy jste hovno trpěli, my jsme museli trpět u televize, protože u Itálie už o nic nešlo. A Del Bosque mě začíná taky pěkně štvát. Snad tenhle tým nevyhraje mistroství. Nebo že by mu chyběla motivace? Podle mě jde tohle od kouče.

Reagovat
Puskas

Oni budou taky trpět, až jim to bude pouštět ze záznamu kvůli chybám

Reagovat
j_mrazik

Už to slyším: "Vidíš, tady jsi dával balon zbytečně rychle od nohy a ještě navíc dopředu. Přitom jsi se mohl 3x otočit a dát to bekovi. Co jsme si říkali o půli? Ještě jednou, Fernando, a místo tebe dáme zase záložníka."

Reagovat
Puskas

a ty máš jen 90 nahrávek, jak je to možné?

Reagovat
j_mrazik

Nebudeme do toho tahat simulování, že ne? Tohle mistroství (musím zaklepat) je zatím čisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I've got 4 first category tickets for quaterfinal ( Czech Republic vs Portugal ) for sale

Contact: jamek00@gmail.com or +48 518 121 057 (english only)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak souhlasím s tím že španělský fotbal je občas nuda...včera to byla nuda, ale mnoho lidí na jiných serverech píše o jasné připískávání rozhodčích ve včerejším utkání...2 penalty??? Ramos fauloval před vápnem, takže karta ano, ale penalta ne, no a pokud bych uznal tu druhou pencli, tak pak měli kopat i španělé jak pique dostal při rohovým kopu pěstí do obličeje...A jasnej ofsajd?? všichni viděli ve studiu že o ofsajd se nejednalo...

Fotbal španělska...občas nuda, fotbal barcelony....fantazie!!!! Držení míče je pro mě jako diváka parádní a narozdíl od repre tam mají messiho a další, kteří mají daleko větší tah do vápna což španělům chybí...Barca hraje nejlepší fotbal na světě a jestli existuje početná skupina těch, které jejich fotbal nudí, tak existje ještě větší skupina těch, kteří ho zbožňuj. V čr tolik ne, protože tu fotbalu nikdo neroumí (viz vy všichni co tu píšete ty kecy o nudě a pískání pro barcu, přestože se píská pro real)...ale ve světě je barcelona suverene nejoblibenejsi klub světa!! :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, sám bych to nenapsal líp

Reagovat
soukup

kdo si myslí něco jiného než ty, tak tomu nerozumí? parádní přístup

Reagovat
Arbiter

čekáš snad něco jiného?

Reagovat
alcantara

Nudna hadzana & pricaste simulovanie & naklonnost rozhodcov

Tri dogmy, ktore v zivote nevyvratis.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč Cesc nehrajé základ. Včera to byl zase ON, kdo rozhodl o výhře španělů... a nebylo to poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase hysterie. Když pominu fakt, že Chorvati museli hrát na vítězství, nebo remízu se 2 vstřelenými brankami, co za útočnou smršť, za kterou by si postup zasloužili, předvedli za 90min.? 1 hlavička v 60 a 1 polosance v 70 minutě, jinak nic. Ano, mohla být pecka za potažení Čorluky, ale tím výčet končí. Jinak Španělé celý zápas s přehledem kontrovali a vůbec Chorvaty ke hře nepustili. Kdokoliv jiný by byl pochválen za precizní, takticky vyspělí výkon a suveréní pohlídání postupu do čtvrt. Nedovedu si představit tu psychózu, která by se rozpoutala, kdyby Španělé v pozici Chorvátů nuceni hrát na vítězství, předvedli za 90min 1 šanci a 5 střel z toho 3 na bránu. Připomínám statistiku střel 14 - 5 a držení míče 64 - 36 vše ve prospěch Španělů. Absolutně zasloužený postup a že výkon nebyl optimální, jen dokazuje, jak moc jsou Španělé silní.

Reagovat
soukup

Ale oni jsou Španělé úřadující mistři světa a tým o kterým se často mluví jako o nejlepším na světě a Chorvaté naproti tomu "pouze" nadprůměr. Je logické, že si vysloužili kritiku z mnoha stran, je naprosto zasloužená. Podobně se řeší mizerný výpadek Nizozemců, ale u Irů to nikdo tak neřeší... hádej proč? takže se prober a zkus to chápat trochu šířeji a ne jen že se podíváš na držení míče a budeš se divit co komu vadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Bejbl v přímém přenosu utkáni ESP - IRL 4:0 v reakci na poznámku "atraktivita" a fotbal....

"Španělé mají zažitý svůj způsob hry a někomu může připadat, že těch přihrávek je strašně moc, ale oni tím v podstatě ukazují světu a soupeři jak nad ním umějí dominovat a z psychyckeho hlediska soupeře je tohle velmi nepříjemné. Co se týká atraktivity, tak náběhy, přihrávky, vytvářet a uvolňovat nové prostory přihrávkou, to je přece strašně fotbalové, to přece fotbalové obecenstvo preferuje všude na světě před bezhlavým nakopáváním míče a něčím podobným".

Reagovat
soukup

O to ale v tým prvním příspěvku vůbec nešlo a ani jsem na tohle nereagoval. Oni to sehráli profesorsky a málem na to doplatili a proto sou kritizovaní... Proč sem teda motáš tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože pod článkem ze zápasu najdeš 100vky nenávistných příspěvků o fotbalovým humusu a Španělský verbeži, která kurví fotbal a ke všemu postoupila nezaslouženě na účet lepsího a sympatičtějšího Chorvatska.

Reagovat
soukup

tak to napiš tam a ne mně

Reagovat
Puskas

Ten Tvůj byl 47. - to k těm stovkám. A jak Ti píše soukup - většině tu jde o včerejšek, kdy to byla hrůza a kdy působili Chorvati mnohem lepším dojmem.

Reagovat
Puskas

jo pod článekm ze zápasu, beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na španělský poměry. Taky píšu, ze to nebylo optimální. Rozhodně umí zahrát líp. Ale ta Hysterie?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se toho projevu týče,hrozně jim chybí Villa-zakončovatel,tomu to daly do ulice nebo podobně a on šel do zakončení,furt hledal místo pro zakončení.Zatím jsem i já zklamán,protože to je vše až do kuchyně,překombinovaný,když může jít na bránu zasekne a přihraje,dávaj si v zakončení přednost.Torres jsko zakončovatel je tam třeba,ale sice nevím jak ale musí do sestavy implantovat i Fabregase,odehrál 1 apůl zápasu a dal 2 goly a včera udělal ten rozhodující,prostě tam patří a zaslouží si to.Ve dvojici s Torresem to bude vepředu konečně úderný,s větším tahem na bránu.Musí holt objetovat Silvu nebo Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

*dali

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som trpel pri obrazovke..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele