HN: Stadion v Edenu propadne bývalému majiteli Slavie Natlandu

07.10.2011, 08:50, aktualizováno 07.10.2011, 08:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cirkus Eden je opravdu jen jeden

Reagovat
alegre

To co se děje okolo Slavie v posledních letech, asi tak od roku 2007, je opravdu k zblití. Ač dlouholetý slávista, a s bolestí u srdce, musím souhlasit: toto je opravdu Cirkus Eden! Puček, Rosen, Doležal, Platil, Řebíček, Natland, Straka... Bican, Puč, Plánička, Franta Veselý a jiní se obracejí v hrobě... Já ještě žiju a obracím se taky!

Reagovat
centos

A co to znamená v praxi?

Reagovat
alegre

Že Natland se stane majitelem a bude stadion pronajímat. Tedy zatím...No a Slavia se znovu stane majitelem přilehlých pozemků. A na konci roku 2012 skončí platnost smlouvy o tom, že celý tento areál musí sloužit sportu a začne to pravé rodeo!!!

Reagovat
centos

Aha, tak to je milé.

Reagovat
centos

odvedle:

iamek

07.10.2011 08:33

OT : „pozemky pod stadionem a kolem něj mají být do roka kompletně a bezplatně převedeny na fotbalový klub a že jejich hodnota je zhruba miliarda korun a že koncem roku 2012 přestane platit blokace, že na nich musí být sportoviště“ ....

Tak uz vim proc je Rebicek Slavista

Reagovat
alegre

A bude tak Casino a Supermarket a luxusní byty a ...

Reagovat
centos

Zas bych to neviděl tak černě, zbourat Eden bude mnohem složitější než u Bazalů, které dosluhují a nesplňují podmínky.

Zas ale kdyby někdo hodně chtěl, vždy si může vymyslet, že to třeba bylo špatně postaveno a je to nebezpečné nebo bůhví co jiného. Podle mě na to ale nikdo nebude mít koule. Tedy až na firmu s nejasnou vlastnickou strukturou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to opravdu trapné. Ale spíš si myslím že před vypršením lhůty bude nadále prodloužena její platnost o x let s tím, že pozemky mají být užívány jako sportoviště. Jistě je to můj názor, ale myslím si, nebo spíš dopufám že se radní nedají obchcat ke změně územního plánu a pozemky budou nadále využívány jako sportovní - tj. stadion bude stát.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda. určitě se pudu kouknout, až tam najedou buldozery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele