Hleb miluje život v Německu, chce se tam usadit

26.11.2011, 20:26
Aktuality
Zklamání v posledních letech prožívá Aljaksandr Hleb. Běloruský záložník měl velmi dobrou formu v Arsenalu, odkud následně přestoupil do Barcelony. V Katalánsku si nevybojoval místo v základní sestavě a trápení pokračuje i nadále. Na dřívější formu si ne a ne vzpomenout ani po návratu do Německa, kde i tak chce žít ještě hodně dlouho...

Hleb kdysi byl tahounem Stuttgartu a před šesti lety si vysloužil přestup do Arsenalu. V londýnském klubu vydržel tři sezony, než ho do svých řad zlákala Barcelona, které 30letý fotbalista stále patří. Na Nou Campu se ale Hleb neprosadil, z nejúspěšnějších pak nebyla ani jeho hostování ve Stuttgartu, Birminghamu a letos ve Wolfsburgu.

V týmu Felixe Magatha mu život zatím hodně komplikovalo zraněné koleno, kvůli němu má na svém kontě pouze čtyři odehrané zápasy.

"Rád bych zůstal v Německu, a to i po skončení kariéry. Miluji zdejší život a působení v této zemi jsem si užil. Těším se, že se tady usadím," prohlásil v rozhovoru pro magazín Kicker.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (18)

Přidat komentář
Erdovec

joker

Reagovat
Filip12

mohl by někam kde bude tahouem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

to sem přesně čekal

Reagovat
smazaný uživatel

možeš si za to sám

Reagovat
Josifek

a co se divíš, když jsi tu sra.čku tady opakoval půl roku...

Reagovat
Filip12

tak zrova cHLEBA sem nechtěl .....

Reagovat
Woods

mrte precenovany hrac podobne ako Flamini

Reagovat
Josifek

Tak přeceňovaný, v určité éře byli v Arsenalu výbornými hráči oba dva, skvěle jim seděla role v systému atp. a nebyli rozhodně nadhodnocení, oba byli pro svůj tým důležití...pak se jen prostě nenašla v dalších týmech pro ně obdobně vyhovující pozice.

Reagovat
forma

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický, Flamini, Fabregas, Hleb ... za jejich sázky o to kdo dá více gólů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to pamatuju

Teď nechci kecat. Ale s kámošema jsme se taky vsadili. Každý hned chtěl Cesca , nakonec na mě zbyl Flamini , od něhož jsem čekal , že mezi Rosou , Cescem a Hlebem to projede na plný čáře. Vsadili jsme se jenom na 1. zápas. A ? Flamini dal gól .. vyhrál jsem 100Kč

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2007-2008/reportaz/aston-villa-arsenal-fc-149/

Myslím tento zápas , ale nejsem si jistý , protože tam nehraje Cesc a tehdy hrál. Možná to byl zápas proti Readingu , tam se trefil ale i Hleb

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hráčů po přestupu z Arsenalu takhle doplatilo. Chtěly víc peněz nebo trofeje.

Fakt je ten, že hleb prožil v Londýně nejlepší období, pak se zakopal v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

přece jen.. který běloruský hráč to dotáhl tak daleko? i když už není tím čím býval.. pro ty mladší ve své vlasti je vzorem.. určitě se najde další hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele