HITZFELD ZMĚNIL NÁZOR A ZŮSTÁVÁ

15.03.2007, 17:52
Aktuality
V Bayernu Mnichov v létě ke změně na trenérském postu nedojde. Ottmar Hitzfeld sice ještě před několika dny prohlašoval, že po sezóně ze své funkce odstoupí, nakonec si ale všechno rozmyslel a s německým klubem se dohodl na smlouvě i pro příští ročník...

"Ottmar Hitzfeld si nás během posledních týdnů získal svou vynikající prácí a způsobem, jakým vedl náš klub. Domluvili jsme se na jednoleté smlouvě, po určité době si pak sedneme a rozhodneme se, jestlu mu nabídneme dlouhodobý kontrakt," sdělil generální manažer Bayernu Uli Hoeness.

58letý bývalý trenér Borussie Dortmund se na lavičku bavorského velkoklubu vrátil před více než měsícem, kdy vedení po nepovedeném startu do jarní části bundesligy odvolalo Felixe Magatha. Ani Hitzfeldovi se zpočátku příliš nedařilo, v posledních týdnech však přišel zlom a Bayern se začíná probírat.

O víkendu sice doma po vynikajícím výkonu jenom remizoval s Werderem Brémy, přesto je i nadále ve hře o mistrovský titul. Dále pokračuje také v Lize mistrů, v jejímž osmifinále si poradil s Realem Madrid a v souboji o postup mezi nejlepší čtyři ho čeká AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele