Hiddink bude pokračovat u ruské reprezentace

17.09.2007, 19:24
Aktuality
Ani porážka 0:3 od Anglie nezměnila nic na spokojenosti Ruské fotbalové asociace s Guusem Hiddinkem. Trenér ruského národního týmu má i nadále velkou důvěru a svědčí o tom i fakt, že se dohodl na prodloužení smlouvy do léta 2010...

"Mluvil jsem s panem Mutkem (prezident ruské fotbalové federace), nešli jsme do detailů ohledně kontraktu, protože jsem se chtěl soustředit na zápas s Anglií. Rozhodli jsme se pokračovat v naší spolupráci další dva roky až do léta 2010," prozradil o víkendu nizozemský kouč.

"Nijak jsem netajil, že bych chtěl pokračovat. Od prvního dne si toto angažmá užívám, líbí se mi Moskva a rád pracuji s ruskými fotbalisty. Začali jsme důležitý úkol vybudovat nový tým a bude velice důležité v tom pokračovat. Opravdu se těším, že s Ruskem dosáhnu na nějaké úspěchy," pokračoval Hiddink.

Rusové jsou v tuto chvíli v kvalifikační skupině E o postup na ME 2008 na třetím místě. Na první Chorvatsko ztrácejí pět bodů, na druhou Anglii pouze body dva. V záloze však mají domácí duel s Albionem a pokud by ho vyhráli, udělali by zřejmě rozhodující krok k postupu. Kdyby to nevyšlo, rozhodně by Hiddink nezměnil nic na svém rozhodnutí pokračovat i nadále. "Pochopitelně se chceme kvalifikovat, ale i kdybychom to nedokázali, neplánuji Rusko opustit," slíbil Hiddink.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je podla mna dobre ze Hiddink ostal pri ruskej repre co som videl proti anglicku vysledkok nic moc neviem ale hra Ruska sa mi pacila ja jednoznacne schvalujem ze tento good trener este ostal!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele