Hiddink: Anglie si postoupit nezaslouží

14.11.2007, 08:47
Aktuality
Kvalifikační skupina E již brzy bude znát své dva postupující na EURO. Blízko závěrečného turnaje jsou Rusové, kteří potřebují vyhrát v Izraeli. Jejich kouč Guus Hiddink nepochybuje o třech bodech a tvrdí, že si nepostupové třetí místo zaslouží Angličané.

Nejblíže postupu jsou zatím Chorvaté a málokdo pohybuje o jejich postupu. Na devětadevadesát procent jim neunikne první místo, tuhý boj se však ještě svede o druhou příčku.

Situaci si zkomplikovali Angličané, kteří po prohře s Ruskem musejí spoléhat na zaváhání soupeře. Ten hraje v Izraeli, neúspěch si nepřipouští. "Nemám strach, jen se plně soustředím," říká trenér ruské reprezentace Guus Hiddink.

"Pro mě to je jako finále mistrovství světa. Ve skupině jsme už prošli lecčím, proto si nepřipouštím, že bychom neuspěli v Izraeli," tvrdí Hiddink. "Pokud zhodnotíte skupinu a týmy, Anglie si nezaslouží postoupit. Rusko je soudržnější."

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co je tohle za kravinu. Zaslouží nebo nezaslouží. Jestli Rusové prohrajou v Izraeli, tak si postup nezaslouží oni. Na ME si zaslouží jet tým, který je na postupové pozici a hotovo.

Reagovat
bakasa

jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasim ze na zasluhy se nehraje.. ale ten postup bych pral radeji rusum... hraji pekny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne že rusi si zaslúžia postúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

už keď sme pri tom tak z tej ich najľahšej skupiny si nezaslúži postúpiť nikto. Možno len Chorvátsko ale to len preto že si udržalo formu aj keď na euro nepostúpi možno ani zo základnej skupiny ako zvyčajne

Reagovat
smazaný uživatel

kecy, postup není za zásluhy....zasloužený postup neexistuje, buď se postoupí anebo se nepostoupí....

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu díš,čeče.Nehraje se na žádné kdyby a coby.Každý začíná s nula body a musí si to vybojovat sám.Historie už se nedívá,za jakých okolností tam ten team byl či ne.Ale je pravda,že v Anglii,v případě nepostupu,to asi sežere nejvíc Robinson.Za ty jeho fatální chyby...hlavně doma proti Chorvatsku.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o žádné chybě, kterou udělal Robo doma s Chorvatsksem....:-).....jestli myslíš tu "chybu" v Záhrebu, tak za to může Terryhho nesmyslná malá domů a zasraný drn na kterém to těsně před nohou skočilo....hlavním viníkem je jednoznačně McClaren - jednoznačně nemá na takovou pozici, v Boro měl jen štěstí a jeho následné angažmá k repre byl jen trapný kompromis od FA...a jak vime, kompromisy dlouhodobě nikdy nefungují...

Reagovat
smazaný uživatel

jj McClaren dokázal udělat zAnglie cv některých zápasechneškodné mužstvo :-) což je trenérský úspěch par excellance:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tu malou domů mu dal Neville.

Reagovat
smazaný uživatel

A je pravda, že to dal debilně, malá domů nemá směřovat do prostoru branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně anglie je tým namistrovaných pakošů, kteří si myslí, že jim zápasy budou vyhrávat jména. Bylo by hanebné, kdyby postup velkohubých angličanů museli zařizovat izraelci. Rusům nijak nefandím, ale tentokrát budu a hodně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele