HEYNCKES ČELIL SMRTÍCÍM VÝHRŮŽKÁM

01.02.2007, 15:57
Aktuality
Špatné výsledky nestály za rozhodnutím Juppa Heynckese odstoupit z funkce trenéra Borussie Mönchengladbach. Německý kouč dnes prozradil, že hlavním důvodem jeho kroku byly výhrůžky smrtí...

"V posledních dvou měsících jsem obdržel tři výhrůžky smrtí. Musejí se brát vážně, tak jsem byl v Bochumi a Chotěbuzi tajně doprovázen policejními příslušníky," sdělil dnes bývalý kormidelník Realu Madrid v rozhovoru pro Rheinischen Post.

Mönchengladbachu se letos vůbec nedaří a z ambic na pohárovou Evropu je boj o přežití. Borussia je v bundesligové tabulce až na předposledním místě a nevyhrála již dvanáct zápasů v řadě, naposledy se v úterý doma rozešla smírně s Norimberkem.

"K tomu rozhodnutí jsem dospěl již před zápasem. Výbor se mě ve středu sice poté, co jsem mu zprávu oznámil, pokoušel ještě přesvědčit, abych zůstal, ale mé rozhodnutí bylo konečné," řekl dále 61letý kouč, jehož místo zaujal dosavadní asistent Jos Luhukay.

"Bylo to hodně složité rozhodování, protože moje srdce bije pro Borussii a já věřím, že klub je na vzestupu. Se současným vedením může dosáhnout hodně vysoko," rozloučil se Heynckes s německým klubem.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

Kuriózním způsobem přišlo St. Etienne o posilu do obrany. Francouzský klub byl s brazilským Corinthians již domluven na hostování Feliciana Edsona, jenomže hráč dorazil pozdě na letiště, uletěl mu spoj a nestihl tak celý transfer podepsat.

Chudák, nechtěl bych ...

Reagovat
HOST*ital

"Výhoda" krátkého přestupního období....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele