Hernanes se prý stále plně neadaptoval a doufá v další šanci v reprezentaci

19.04.2011, 18:59
Aktuality
Lazio bude v závěru ligové soutěže útočit na umístění v první čtyřce, kterou by si v Římě zajistili kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů. Biancocelesti za úspěchem táhne tvořivý záložník Hernanes, jenž přišel do Serie A jako velká naděje v létě z Brazílie a upoutal skvělými výkony, ačkoliv sám přiznává, že si ještě úplně nezvykl...

Pětadvacetiletý Hernanes přišel ze Sao Paula za necelých 14 milionů eur a v Laziu si od něj hodně slibovali a vyplatilo se. Hernanes je jedním z nejlepších hráčů letošního Lazia, k bodům již přispěl devíti góly, ale přesto brazilský reprezentant tvrdí, že se ještě na italský fotbal plně neadaptoval.

"Stále ještě nejsem úplně adaptovaný na italskou ligu," prohlásil Hernanes. "Není to tu tak jednoduché jako v Brazílii, kde přesně znám všechny stadiony a styl, jakým ostatní týmy hrají."

Hernanes také dostal po několika letech další možnost ve výběru brazilské reprezentace, jenže se mu přátelský duel s Francií příliš nepovedl. "Dostal jsem po dlouhé době pozvánku do reprezentace pro přátelák s Francií, jenže se pak stala hrozná situace a já byl vyloučen. Nikdy už tuhle chybu neudělám. Jsem přesvědčen, že dostanu ještě další šanci," věří v další příležitost v dresu "Kanárků" Hernanes, který spoléhá na ofenzivní styl kouče Mana Menezese, v němž by měl mít prostor.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Repre nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
Filip12

no nevim nevim jestli na to má

Reagovat
LGT

Podle toho co neustále píšeš, sleduješ všechny zápasy ve všech předních evropských ligách a dopodrobna znáš každýho hráče ty seš fakt lešek

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje fotbal 26 hodin denně 8 dní v týdnu a 13 měsíců v roce

Reagovat
smazaný uživatel

a 65 sekund za minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat na atributy v CSM.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dávno na tu repre má.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A misto koho by tam jako mel hrat?!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas. I když Hernanes není DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Leiva neni stailni soucast tymu, a jako jestli myslis, ze nominovat misto Lucase, tak to ho muze pozvat i tak..

Reagovat
Yanek

On neni v repre?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Taky mě to překvapilo.

Reagovat
Tomanatura

Tak je tam konkurence, že. Elano, Ganso, Anderson, Lucas, Ramires, Melo, Douglas Costa, nebo třeba i Kaká. Ale šanci by dostat měl, to rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurenci má obrovskou.. Osobně mu věřím maximálně na pár nominací, když se někdo zraní..

Reagovat
Tsigi

Pravděpodobně nejlepší hráč Lazia. Vítězení se nedá naučit a on to má v sobě. Je mi docela líto, že se propásla šance ho vzít

Reagovat
Tsigi

měl být samostatný

Reagovat
Pipo123

Je zložité povedať kto je najlepší, má aj zápasy kedy sa mu moc nedarí, ale na to že to je prvá sezóna je to super. V súčasnoti by som povedal že v dôležitosti je pred ním Mauri a Ledesma, Ledesma je celkovo pre mňa hráč ktorého považujem za najlepšieho v Laziu.

Reagovat
Tsigi

Ledesma podává svůj vysoký standart. Hernanes je schopný vyhrát zápas, když má svůj den.. Prostě u něj vidím mnohem vyšší strop v schopnostech. Já oceňuju na Hernanesovi schopnost dávat důležité branky, když se člověk podívá, tak většinou dává první nebo vítěznou branku týmu. Za celou sezonu si pamatuju snad jen jednu penaltu na konci, jinak všechno branky, které prostě určily běh hry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele