Hernanes prý požádal o odchod z Lazia, Lotito to popírá

23.04.2013, 16:56
Aktuality
Lazio se v posledních týdnech a měsících trápí a zaznamenává jednu bodovou ztrátu za druhou, po sezoně by pak mohlo dojít i k jedné citelné ztrátě v kádru. Podle tamních médií přišel s žádostí o uvolnění záložník Hernanes, což rychle dementoval prezident Claudio Lotito...

Lazio 27letého fotbalistu koupilo před necelými třemi roky za 13 milionů eur ze São Paula, tehdy s ním podepsalo smlouvu na pět sezon.

"Pokud nás hráč o přestup požádá, pak jeho požadavek zvážíme, ale nic takového se zatím nestalo," uvedl vše na pravou míru Lotito.

"Od mého příchodu je kádr pravidelně posilován, ale některé věci ve fotbale jsou nekonečné... A navíc, když nás někdo požádal o přestup, jako Aleksandar Kolarov nebo Stephan Lichtsteiner, tak jsme mu nebránili a učinili ho šťastným," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (84)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viz Kozák... Lotito je mi ze všech hlav ta nejnesympatičtější a nejslizčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by došel do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možno skončí v Juve :) Ale asi som čital len nejaku novinarsku kačicu.Ale inak celkom dobry hrač.

Reagovat
smazaný uživatel

se ani nedivim co ted predvadi Lazio to je hruza

Reagovat
snuff24

http://www.amalanews.it/sky-sport-il-barcellona-offre-30-milioni-per-samir-handanovic/ Snad neodejde on je to jediné co mě těší v současném interu

Reagovat
smazaný uživatel

30 mega? Absolutně mimo realitu. Jestli tohle nabídnou, Moratti jim ho tam okamžitě pošle i s mašličkou.

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne náš najlepší hráč v tejto sezóne. Ak ho Moratti predá za 30 mil eur, tak to už s nami pôjde fakt na ďalšie roky z kopca, keďže Handanovič nám vybojoval v tejto sezóne mnoho bodov. To by nemalo pre nás veľký zmysel ho predávať za takúto sumu. Pretože koho kúpime za 30 mil eur? Sanchéza?

Reagovat
Tomanatura

Koho za nej? Nejlepsi dostupny brankar, lepsiho nebo stejne kvalitniho nesezenes, dali by se sehnat maximalne o tridu horsi brankari. To proste prodat nesmis.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
GEGE

Se podivej kolik kvalitnich golmanu mas Serii A neprodat Handu za 30 mega by udelal jen blazen

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Lubinterista

Ty vole to snad ne, nasrat, neprodávat. Kdo nám tam do brány zůstane? Luka, Carrizo a Palacio? Handa si formu může klidně udržet ještě 7 let. Z těch 30 mega by jsme museli 1/3 investovat do novýho golmana, který by stejně nebyl ani zdaleka tak kvalitní. To prostě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych tak skepticky, maš spoustu mladych a kvalitnich golmanu v Calciu. Nevyhoda sice ze jsou italove. Třeba takovej Consigli.

Reagovat
madridcan

NO KONECNE A aby ste si nemysleli, ze som hovado lenive, tak suhrn uz bol vcera tu http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2000-2001/reportaz/vicenza-calcio-atalanta-bergamo-28662/?loginMsg=1 ale je moja tradicia, ze to pod suhrny v lige nedavam. Takze nech sa paci

OT: Madridcanove Fanta okienko

33.kolo nam ukazalo, ze to este bude napinave az do uplneho konca a takto je to dobre. Videl som ine fanty, ktore uz nemaju ani stipku napatie. Tu to bude boj do posledneho kola. Podme si tento vikend zrekapitulovat.

V prvom zapase sa odohral slager Neapol hostil Madrid alebo ak chcete Olis privital CR7. Povodne sa zdalo, ze ma CR7 viac golov a ze sa nema az tak coho bat, ale bola chyba si to mysliet. Za CR7 skorovali nestarnuci di Natale a striedajuci Sau. Povodne sa zdalo, ze za Olisa skoroval len Insigne. Ale nakoniec Gazzetta uznala gol aj Hamsikovi, co malo za nasledok, ze Astorimu bol odobrany vlastenec a to zase rozhodlo v inom zapase, ale nepredbiehajme. Cely Olisov Neapol bol velmi dobre hodnoteny. Nikto nemal pod 6, dokonca vacsina mala 6,5. Plus sa pridat(tusim) sedmickovy Gomez. Vysledok je 3:1, ale Madridcanovi nehral jeden obranca. Doplaca na to posledne zapasy a mal by s tym nieco robit do zaverecnych kol. Olis o skore predbehol Madridcana a delia sa o prve miesto. Madridcan ma negativne skore, ale co je podstatne-ma dost bodov. Toto este bude bitka!

V druhom zapase na seba narazili CubOne a Dejwa. Dejwa naviazal na svoje tragicke vykony, naopak Cubone na dobre vykony. Vyhral najtesnejsim rozdielom 1:0 a priblizil sa k superovi na jeden jediny bod. Vdaka zavahaniu prveho CR7 sa priblizil k prvemu miestu na 9 bodov a stale si drzi teoreticku sancu na uspech. Dejwa upada a upada. Pricom mal svojho casu velmi dobry naskok. Uvidime, ze ci este zabojuje. Teoreticku sancu na titul si drzi aj on.

Poslednem zapasu sa povenujem doprodrobna, lebo sa v nom stala pomerne zaujimava kuriozitka. Za Cukrouska skorovali traja hraci, za Creepinga len jeden-Gilardino. A ako to nakoniec vypalilo? Creeping porazil Cukrouska 2:1. S niecim takym som sa este vazne nestretol. Da sa povedat, ze Cukrouskovi zahrali dobre iba ti traja hraci. Cavani za gol nebol ohodnoteny deviatimi alebo minimalne desiatimi bodmi ako byva zvykom, ale 8,5. To bude asi tym, ze je to poslednou dobou traged a nic na tom nemeni ani to, ze da gol. Tak podme si to rozpisat.

Creepingova zostava- Brkic(plus dva body za domace prostredie) 8 bodov, Ogbonna(6) Bonucci(6) Astori(nebol mu uznany vlastenec, takze 5,5) Felipe(5) - Boateng(6,5) Boateng Pogba(6,5) - Vucinic(5) Miccoli Gilardino(9,5) .....Miesto Boatenga mal naskocit Maicosuel, ktory sa vsak na porazke Lazia nepodielal. Miesto neho naskakuje Armero, ktory prispeiva siedmimi bodmi. Miesto Miccoliho naskakuje Maxi Lopez, ktory ma taktiez 7 bodov. V sucte to dava 72 bodov.

Cukrousek- Andujar(dostava cervenu kartu v poslednej minute a ma len 3 body- Radu ,Dias (5,5) ,Rodriguez(5,5)-Lamela(5),Ilicic (10) ,Mauri(5) ,Ljajic(9,5),Diamanti(6)-Cavani(8,5), Totti(5,5)

Miesto Raduaa naskakuje Piris s 5,5 bodmi. Sucet dava 69 bodov.

Okrem strelcov a Diamantiho Cukrouskovi nikto nenahral ani 6 bodov. Stalo ho to dolezite body. Ak by vyhral, tak je prvy. Takto ostava treti.

Dalsie kolo hosti Cukrousek Olisa, CR7 cestuje ku Creepymu a Olis privita doma priebojneho CubOne. Nemyslim si, ze prave toto kolo bude rozhodovat, ale co to nam moze napovedat. A ja uz sa ho neviem dockat

Reagovat
smazaný uživatel

pffffff

Reagovat
mastakillah

Psg prej vyplatilo výkupni klauzoli za Cavaniho. Tak jestli nám dal těch 63 mega bo kolik, tak nejspíš ať jde. Je to sice nejlepší náš hráč, můj nejoblíbenější, ale za ty prachy jim ho pošlem aj s mašlou

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Vás by to bolo výhodne v tom slova zmysle že ak by itak raz mal ísť, tak pôjde práve teraz za maximálnu možnú sumu. Ale jeho góly Vám budú hodne chýbať. Takéhoto hráča nedokážete za rozumnú cenu nahradiť.

Reagovat
olis

povedali to v nejakom radiu, ja taketo spekulacie citam kazdy den a to neprehanam, zatial su to len reci, inak jeho klauzula plati len od 1 jula do 10 augusta, dobre to vymisleli, nemoze sa stat ze niekto ju aktivuje v posledny den napriklad a my uz nestihneme nakupit posily

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme že jsi nám zdůraznil, že to je tvůj oblíbený hráč

Reagovat
mastakillah

tobě sem to nepsal, tak ti to může být fuk. Raději běž házet moudra do anglické sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na něm chcete vydělat, není času nazbyt. Teď nebo nikdy. Příští rok byste ho už za víc nestřelili. A za ty peníze máte možnost rozumně doplnit kádr. Cavani nedělá tým. Už letos měl slušné výpadky a góly střílel díky Hamšíkovi a spol. Vloni byl daleko dominantnější.

Reagovat
olis

vo vsetkom je kusok pravdy, ked si to tak vezmem myslim ze ci uz ostane alebo odide neprerobime na tom, radsej by som ale aby ostal z toho hladiska zeby sme ukazali ze vieme udrzat top hraca, aj ked to sme uz ukazali aj minule mercato

Reagovat
smazaný uživatel

Z obchodního hlediska není o čem - prodat. Pokud chceš hrát na city, tak je nasnadě se nad tím zamyslet. Někdy musí jeden TOP hráč odejít, aby mohli 2 jiní přijít. Podle mě pro vás není tak zásadní a hlavně není nenahraditelný. A když si to spočítáš, 60 mil. z Cavaniho + zisky z letošní LM + jistota toho, že příští rok hrajete LM jistě od skupin (AC vás už nedá). Díky tomu můžete krásně doplnit kádr a klidně nahradit i Cavaniho. Záleží, jak se k domu postaví De Laurentis a co Mazzari.

Reagovat
olis

podla mna skor zalezi ako sa k tomu postavi Cavani ale mozno sa mylim... no a s Mazzarim je to tazke, stale nie je jasne ci ostane alebo nie, ale nejak by mi nedavalo zmysel ak by isiel napriklad do Interu, nic by na tom neziskal, ani plat nie, ten ma vacsi v taliansku uz iba Conte

inak presne tak za tie peniaze by sa dalo naozaj tak perfektne nakupit ze by mohla byt aj kvalitna lavicka a dalo by sa byt relativne uspesny v LM ale zaroven aj vybojovat LM do dalsej sezony co sa nam pred rokom bohuzial nepodarilo

Reagovat
smazaný uživatel

Dovedu si představit, že se najdou trenéři, pro které by byla ohromná výzva vytáhnout Inter z to kekeše, v jakém se nachází. Ale když si to vezmeme, před Mourinhem a po Mourinhovi tu pro ně nikdo nebyl. Všechno to byli pochybní trenéři, kteří to neustáli.

Kdo ví jak na to Cavani, podle mě mu De Laurentis nebude bránit v odchodu. A pokud někdo složí klauzuli, tak je už opravdu jen na něm. A k sestavě snad jediné, už je na čase opustit to lepení sestavy Panděvy a jemu podobnými hráči.

Reagovat
mastakillah

Když už jsi nakousnul toho Panděva, tak se ho musím zastat. V poslední zápasech patří k našim nejlepším hráčům. Ale ano, je pravda, že neco začal hrát až poslední kola, první půlka sez=ony byla hodně špatná

Reagovat
smazaný uživatel

On zapne vždycky v tu poslední chvíli, kdy už od něho člověk nic nečeká a nemá ani sílu na něho nadávat. Pak loupne dva góly a je za hvězdu utkání i kola. On byl vždycky strašně zvláštní hráč. Čtvrtý útočník OK! Ale druhý a třetí útočník, to musí být něco jiného. Každopádně ohledně útoku toho coby fanda Juve nemá zrovna moc co říkat

Reagovat
mastakillah

Příští rok na tom budete líp. Ikdyz si nemyslím, že zrovna Llorente vás posune někam dál. Spíš ještě ta další posila, která ještě přijde. To už bude bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Llorenteho jsem taky skeptický. Pokud nepřijde Zlatan, tak kdokoliv jiný bude málo. A i když bych Zlatana chtěl, tak nevěřím, že by mohl přijít. I když s Nedvědem v zádech, kdo ví

Reagovat
mastakillah

Dvojici Zlatan Llorente si fakt představit nedokážu. Zlatan by byl nejlepší možnost. do té vaší skládanky už chybí jen ten kvalitní útočník. Bohužel. A pokud přijde tak to bude příští rok v lize zase o stupínek těžší vás sesadit pro kohokoli.

Reagovat
mastakillah

Mám na to stejnej názor.Letos to už není taková dominance, ale pořád je to gólová mašina. Sice ten odchod bude s těžkým srdcem, protože on má jeden z největších podílů na tom, kde teď jsme. Od té doby co přišel jsme se vytáhli ze středu tabulky do bojů o přední příčky. Takovýho hráče jen tak neseženem, ale musíme vzít teď, nebo nikdy. Poslední možnost z toho vytřískat dostatečnej finanční obnos. A hráčů co by mohli přijít je dostatek. Sen by byl Jovetič

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně, já mu to neberu, góly pořád střílí, ale pokles formy tam zkrátka je. Jovetić, no. Přiveďte duo Jovetić - Muriel a špica Ale to je fantasmagorie, jen mě to tak napadlo. Samotný Jovetić by vám byl k ničemu. On těch gólů moc nestřílí a myslím si ani střílet nebude. Otázkou je ale opravdu koho místo Cavaniho. Chce to nejen kvalitu, ale i perspektivu, takže hráče do 25 let. A takových útočníků, kteří by byli přínosem nejen pro Serii A, ale i pro LM, moc v Itálii není. A když ze zahraničí, tak je to omezené. Jednak se hráči do Calcia nepohrnou, a pak taky spoustě zahraničích borců v Itálii zkrátka pšenka nekvete a útočníků zvlášť. Ale vsadit na Muriela, Zazu, Immobileho nebo kohokoliv podobného by byl risk.

Reagovat
mastakillah

Ibarbo, Sau nebo Leandro Damião. Jak jsi zmínil Muriel a Jojo. Pár jmen bych věděl. Ale pořád to je risk. Podobnej obchod jako s příchodem Cavaniho se nam jen tak nepovede

Reagovat
olis

Jovetic je moj sen a k nemu taky Sau by bolo skvele, aj ked ani jeden neni taky hrot ako Cavani takze skor Jovetic a k nemu Damiao ale pochybujem o takomto scenary, to by bolo minimalne 50 mega a potrebujeme 1-2 kvalitnych hracov do stredu pola, dvoch obrancov minimalne kvalitnych a treba vykupit este Armera, brankar este sezonu pocka

Reagovat
mastakillah

střed ani ne. ten máme kvalitní. Obránce jednoho, náhradu za Maggia plus postupně shánět někoho za De Sanctise. Armera koupit musíme rozhodně. Zunigu strčí do kapsy s prstem v řiti. Samozřejmě, že to nepřijde hned, ale tady nás tlačí bota. Ve středu pole ne:)

Reagovat
olis

fuha ked myslis, podla teba stacia traja hraci na ligu, coppu a LM ? urcite musia prist minimalne jeden hrac ale najlepsie dvaja, bud nech sa vrati Gargano a ked nie tak bud by mal prist Nainggolan ale to asi nie vsetko tmu nasvedcuje, skro to vyzera na Fernanda z Gremia, a vraj obrovsky talent, celkom sa mi pozdava a bol by som tomu rad, navyse po zimnom mercate hovoril de laurentiis ze maju vyhliadnuteho niekoho mladeho takze tomu aj celkom verim kazdopadne radsej by som ak by prisli dvaja hraci do stredu, k zunigovi tolko zevraj pozaduje velky plat ktory mu nechceme dat a mozno v lete pojde prec..... k Maggiovi nevyzera ze kupime v lete uz niekoho a brankara ties toto leto asi este riesit nebudeme, bude to zaujimave

Reagovat
mastakillah

Bránkáře jsem myslel do budoucna. Náhradu chtě nechtě shánět už musíme:) A k tomu středu. Inler, Blarim, Valon plus Walter by byla optimálka. O Fernandovi jsem taky četl. To už by byl docela přetlak. Osobně bych to zaměřil na náhradu za Maggia, protože má silný výpadky formy a není to už dávno co to bývalo. Celou příští sezónu už nezvládne. Je to nutnost. Stejně jako udržení skvělého Armera. Pokud se ten vrátí do Udine tak to prokauč jak sviňa

Reagovat
olis

jasne ja by som bol ties za nahradu Maggia ale realne si myslim ze sa tak nestane, este vacsi problem je ze ma ziadny dobry hrac na jeho miesto ktroy by k nam mohol prist ani nenapada , inak teda do toho stredu minimalne jeden hrac urcite to sa zhodneme, osobne by som radsej Fernanda ako Gargana, citim ze to bude top player... a Armero ked neostane to bude fail

Reagovat
mastakillah

Pokud ukopem tu ligu mistrů tak ten je nutností mít nejměně zdvojené všechny posty v sestavě. A vychází mi z toho že prostě za Maggia kvalitní náhradu nemáme. Taky mě, žádná adekvátní náhrada nenapadá

Reagovat
olis

prave ma napadlo to meno Isla ale to je samozrejme len v teoretickej rovine, viem ze sa mu v Juve nedari ale zda sa mi ze uz za neho dali slusny balik takze predpokladam ze vykupenie v lete sa stane skutocnostou, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, Ibarbo a Sau, hráči, kteří už Serii A hrají a zvykli si v menším klubu. Ideální cesta. Damiao nevím, jeho znám opravdu hodně málo a netroufnu si tvrdit, zda by uspěl. Je to opravdu o tom risku. Cavani byla "zamparinovina", a samozřejmě super sázka od De Laurentise.

Reagovat
mastakillah

Takovej Ibarbo nebo Sau na hostovačku s možným odkupem by byl sen. Nejspíš nemožnej K nim koupě Jovetiče, Muriela nebo Damiaa.A myslím, že bychom ten jeho prodej ještě vyhráli nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi by ti z toho přivedl 3 hráče, kteří by se do tří let stali špičkou ligy Ale můžeme spekulovat jak chceme, stejně toho moc nevymyslíme

Reagovat
mastakillah

Ty spekulace jsou právě parádní. Už se těším na letošní mercato

Reagovat
olis

ale posledne leto som pritom stratil snad par dni zivota, uz si musim dat pozor a nesledovat to az tak intezivne

Reagovat
mastakillah

Taky jsem byl v háji z toho, že prodáme Cavaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se taky těším, už jen proto, až budou prázdniny, žádný zápočty ani zkoušky Pěkně makat, čistá hlava, a k tomu navrch milion spekulací z Calcia

Reagovat
mastakillah

já mám státnice v září

Reagovat
smazaný uživatel

Učit se na státnice a k tomu mercato, to by mě zabilo

Reagovat
mastakillah

To sou vyhlídky Aspoň to učení bude zajímavější

Reagovat
olis

Pandev je v pohode ked nehra zaklad, ked naskoci pocas sezony a chce sa predviest tak hra jak drak, to sme videli ked zaskakoval za Lavezziho, inak co ty vies, mozno zase natrafime na skveleho hraca ktoremu ludia az tak velmi verit nebudu a bude z neho top utocnik, uvidime...

inak s tym nesuhlasim ze ked ho nepredame teraz tak uz nikdy, kludne sa moze stat ze v lige bude znova najlepsi a bude sa mu darit naviac aj v LM, to by mala jeho cena stupnut, samozrejme moze sa stat aj to ze to s nim uz pojde dole, ak sa nato pozriem ja osobne s financneho hladiska tak jednoznacne predat, ale ked z hladiska ludskeho tak by som bol rad keby u nas ostal kludne aj do konca kariery, cize ked to zhrniem tak ak prestupy bude to sklamanie ale za tie peniaze sa to da prezit, cize tak nejak to asi beriem ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

- za ty prachy čiňte rychle....

Reagovat
olis
Reagovat
Pipo123

Nech si ide, od úvodu sezóny hraje veľké hovno, on by mal byť oporou mužstva, namiesto toho hraje hrozne, je zaujímavé že vždy mu vychádza úvod sezóny a potom ide dolu ako celé Lazio. Na druhej strane on nikdy nebol tímový hráč. Namiesto neho by som rád videl Andersona alebo iného mladíka. jeho odchod podporujem

Reagovat
DelPiero137

Co tak do Juve? Moc ho nasledovaneho nemam ale zopar hlasov ze by k nam zapasoval tu bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s ním? Alternativa za Pirla?

Reagovat
Il Architetto

Tak techniku na to má.

Reagovat
Pipo123

Možno áno, ak by mu tam nikto nezavadzal, u nás si nerozumie dvojica Ledesma - Hernanes a já osobne považujem Ledesmu za lepšieho a dôležitejšieho pre Lazio. O vás sa píše a to dosť, určite je reálnejší odchod k vám ako k AC, vy môžte ponúknuť nejakú hráčsku kompenzáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

U Hernanese mi přijde, že nedokáže hrát tolik z hloubi pole, jako Pirlo. Na druhou stranu, ze středu mu hodně pomáhá s rozehrávkou Bonucci, který je v tomhle perfektní. Ale i tak, Hernanes není regista a nejsem si jistý, jestli by to zvládl. Mám ho za ofenzivnějšího hráče.

Reagovat
DelPiero137

Prave ci by sa nam nehodil niekto pred Pirla. Casto je to len nepresny nakop dopredu. Diegovci tu uz boli ale toto by mohlo vyjst. Bol by som zvedavy ak by to mal Andre ale aj Vidal-Marchisio komu posunut a nemuseli sa snazit hrat kridla alebo centre ktore im nejdu. Skratka Prilo potrebuje "odlahcit".

Reagovat
Melchior

jediná schůdná alternativa za Pirla je pro mě prostě Veratti, Hernanes je spíš lepší Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes a Marchisio jsou nebe a dudy, ty dva nejde dost dobře srovnávat. Každý dominuje něčím jiným. Hernanes je herně víc k Montolivovi.

Reagovat
Melchior

tak původně měl Marchisio být typologicky stejný hráč.. až Conte z něj udělal box-to-box, teď ho zase nechává hrát trequartistu (podle mě zbytečně)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Conte dokázal přečíst jeho přednosti, stejně pak Prandelli. Claudio by byl ve 3-5-1-1 na pod hrotu ideální se Zlatanem na hrotu, na tom postu by vyrostl jako vloni Nocerino, který byl s Ibrou vpředu jeden z nejlepších záložníků ligy. Hernanes je pro mě ale klasický centrocampista, klidně trequarista. On ti to nikdy neoběhá tak jako Marchisio. On je zkrátka Brazilec, má rád míč u nohy. Kdo ví. Každopádně s Verrattim to byl prokauč.

Reagovat
Pipo123

Presne tak, Hernanesa si popísal úplne presne, Laziu momentálne chýba niekto ako Marchisio, niekto kto tam bude lietať a vedieť podporiť ofenzívu. A niekoho takého by som rád videl na mieste Hernanesa.

Reagovat
Il Architetto

Jak psal Peti, zkusit ho letos vykoupit z PSG, jinak hledat jinýho no.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Místo 12 milionů zaplatíme 25, tomu říkám špica

Reagovat
Il Architetto

Bohužel no. Ale stejně si myslím, že Marca nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti moc dobře ví, co v tom klukovi má za poklad Na druhou stranu, je tu to finanční fair play, takže se budou muset někoho zbavit, pokud chtějí opět hojně nakupovat.

Reagovat
Il Architetto

Narážíš na Cavaniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Drobátko

Reagovat
Il Architetto

Píše se o Marcovi něco alespoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem četl prohlášení jeho agenta. Prý existuje hodně týmu, které by o něho jevily zájem, ale taky se ptá, kdo by za něho v Itálii dal 25 milionů. Odpověď je jasná, nikdo. Pokud by jsme se teda nezbláznili my a těch 25 na dřevo nedali. Na konci sezony má jednat o nějakém vylepšení smlouvy, navíc je v Paříži spokojený. A agent mu dokonce i rozmlouval, aby šel do Neapole.

Reagovat
Il Architetto

Tak to je pasé. O to víc to nasere.

Reagovat
mastakillah

pořád bych ho raději vidět v tom Realu než v PSG

Reagovat
DelPiero137

Najprv by som dal sancu Marronemu, potencial v nom je a mozno idealnejsia nahrada/odlachcenie Pirla. Hraje viac z hlbky, Pogba sa ma zase super vypady. Mohli by sa idealne doplnovat.

Reagovat
Melchior

Marrone je výborný, nicméně technicky prostě na Pirla nebude mít nikdy, on až zlepší defenzivní činnost, bude lepší než Bonucci a bude hrát právě tam.. ale vidím v něm velký příslib do budoucna

Reagovat
Il Architetto

On hlavně musí hrát. Snad ten titul si zajistíme už v příštím kole a on si konečně zahraje ty zbylé zápasy v základu.

Reagovat
Talker

Jenze Verattiho nemate sanci ziskat v nejblizsi dobe, protoze PSG nema absolutne duvod prodavat.

Mozna za 2-3 roky, az mu bude koncit smlouva. Nechapu, proc by PSG melo byt ochotne ho prodat, kdyz za 2-3 roky nebude mit cenu 20 mega, ale treba 50.

Reagovat
DelPiero137

Tu cenu bude mat ak tam ostane Carlo. Ten vie co je v nom a damu aj sancu (nemyslim si ze mu vedienie bude do toho kecat). Ak pride niekto iny, pojde na istotu a bude stavat/privedie si uz hotovych hracov extra triedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakém postu vůbec hraje? Zvládl by třeba LCM?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele