Henry zpět v Arsenalu, ten dotáhl dvouměsíční hostování

06.01.2012, 13:56
Aktuality
Thierry Henry si po několika letech znovu zahraje za Arsenal. Francouzský útočník je kmenovým hráčem New Yorku Red Bulls a během přestávky v zámořské MLS s londýnským klubem nejenom trénoval, ale dojednal i podmínky dvouměsíčního hostování...

Henry z Arsenalu odešel v létě roku 2007, když ho získala Barcelona. Čtyřiatřicetiletý mistr světa a Evropy, který je s 226 góly nejlepším střelcem v historii Arsenalu, by měl "Kanonýrům" pomoci zacelit mezeru po útočnících Gervinhovi a Marouanem Chamakhovi, kteří budou v lednu reprezentovat své země na Africkém poháru

"Jsem velmi spokojený, toužil jsem po tom já i Thierry. Budeme ho mít k dispozici pro leden a únor, pak se vrátí do Spojených států," řekl manažer Arsene Wenger.

"Jsem si jistý, že během těch dvou měsíců týmu hodně pomůže na hřišti i v kabině. On sám může být klidný, nebude pod tak velkým tlakem a obrovsky pomůže týmu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1572)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele