HENRY: NIKAM NEODCHÁZÍM!

24.02.2004, 17:57
Aktuality
Dobrá zpráva pro fanoušky Arsenalu - Thierry Henry dnes potvrdil, že nehodlá přestupovat! Všechny možné spekulace jednoznačně vyvrátil, svému odchodu z Arsenalu dává zhruba 2%. Objevily se tu informace, že by měl v létě přestoupit do Realu Madrid nebo do FC Barcelony, je sice pravda, že o Henryho mají zájem, ale na přestup to nevypadá.

O Henryho projevil veliký zájem trenér Realu Madrid Carlos Quieroz a prezident FC Barcelony Joan Laporta. Queiroz mluvil o příchodu Henryho zdrženlivě, jako že by chtěl, aby přestoupil atd., ale Laporta se do toho pustil s chutí. "Henry do Barcelony půjde, věřím v jeho příchod do Barcy," řekl nedávno. Tahle slova dnes Henry rázně popřel.

"Nikam přestoupit nechci. V Arsenalu se mi líbí a navíc budeme mít nový stadion. Real a Barcelona jsou sice skvělými týmy, ale vůbec mě nezajímají," prohlásil Thierry Henry.

Manažer Arsené Wenger přiznal, že s Henrym o této věci ihned mluvil. "Když se tato spekulace objevila v novinách, musel jsem si s ním promluvit. Všechno jsme si vyříkali a oba jsme došli k závěru, že by neměl odcházet," řekl.

"Já osobně Real Madrid respektuji, je to přece jen veliký klub, který už má něco za sebou, ale vůbec se mi tam nechce," dodal Henry, který by dokonce mohl v Arsenalu přivítat svého parťáka z francouzské reprezentace Davida Trezegueta, o kterého Wenger jeví v momentální chvíli největší zájem.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mr.Jindros

dobre...... snad mu to vydrzi a do realu nepujde..... a snad neprodame Davida do Arsenalu, to snad ne, trezeguet musi zustat, nemame nadbytek dobrych utocniku

Reagovat
HOST*Thiery

Kéž by se znova sešel s Davidem v jednom týmu.....jako dřív v Monacu!To by byla Liga mistrů naše!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že ne... Liga Mistrů je na minimálně příští 3 roky zamluvená!

Reagovat
HOST*

K Thierrymu by se nejlépe do dvojice hodil Ronaldo. Ale kdyby přišel Ronaldo do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nereálné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele