HENRY MOHL BÝT NEJDRAŽŠÍ

21.05.2006, 15:51
Aktuality
Nejdražším fotbalistou historie se mohl stát Thierry Henry, kdyby přijal nabídku Barcelony nebo Realu Madrid. Podle místopředsedy Arsenalu Deina za něj španělské kluby nabízely padesát milionů liber, Henry však v Londýně podepsal novou smlouvu.

"Odmítli jsme nabídky dvou španělských týmů a nemusíte být zrovna atomový vědec, abyste přišli na to, o koho šlo," prohlásil místopředseda Arsenalu David Dein pro Sunday Express. "Naše stanovisko bylo jasné – není na prodej. "

Pokud by se přestup uskutečnil, stal by se z Henryho nejdražší hráč planety. Na pomyslném trůny by vystřídal krajana Zinedina Zidana, který v roce 2001 přestoupil z Juventusu do Realu Madrid za 47 milionů liber.

Henry však v týdnu podepsal novou čtyřletou smlouvu s Arsenalem, podle níž si údajně přijde na 130 tisíc liber týdně. Jak dále uvedl Dein, jedná se o stejnou smlouvu, která byla francouzskému útočníkovi nabídnuta již v lednu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To mabízel možná Real, Barca by ho měla za patnáct...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Ja sem slysel o 10 nebo 15 milionech liber. Navic Arsenal nabidky neodmitl...Henry se mohl sam rozhodnout a vedeni Gunners na to nemelo zadnej vliv. Thierrymu zbyval rok do vyprseni smlouvy a tak je 50 milionu liber blbost. "Barcelona me nadchla, ale zustavam v Arsenalu." jasny jako facka. Barca Henryho uchvatila, chtel prestoupit, byl skoro dohodnutej, s hracema blaugrana si rozumnel... Pokud vim tak o Realu nepadlo ani slovo. Jenom se snazili zoufale sbalit Henryho, kdyz o nej projevila zajem Barca... klasickej Real, to by nebyl Madrid, kdyby se tak zoufale nesnazil. Henry by do Realu nesel, proc taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je nesmysl, Henryho měl Real "uvázaného", ještě když nebyl známý, chyběl jen souhlas vedení, které to samozřejmě podcenilo a v jeho 23(?) letech ho nevzalo.

Škoda.

Jsem ale rád, že jsme ho nevzali teď. Za tři roky by jsme se museli ohlížet po novém útočníkovi....

Reagovat
smazaný uživatel

Realnost tejto informacie je naozaj velice nizka.

Barca a 50 mega a dokonca libier

aj napriek tomu, ze sa to objavilo na goal.com, ktory povazujem za solidny server, tak mi ide z toho hlava stat

Reagovat
HOST*derek

jestli tě to zajímá, tak to bylo i na BBC...a jim se dá věřit

Reagovat
smazaný uživatel

verit tomu, ze barca ponuka za hraca nieco okolo 75 milionov euro mi je

To David Dein si asi nieco potiahol

ale pokial je to naozaj pravda, tak by som bol konanim barcy hodne sklamany.

Reagovat
HOST*hehe

jebete picoviny trepete a furt len repete

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle je podle mě kachna s velkým "K".

Takový prachy bysme nedali dohromady ani za dva roky, a ikdyby, tak bysme je určitě nezacálovali za zbytečnýho Henryho

Ale jako vtip je to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid má zasebou už třetí neúspěšnou sezonu vřadě. Opět zklamal své fanoušky, a to doslova na všech frontách. Nefungoval ani na hřišti, ani v zákulisí. Všechny tři soutěže zakončil tristně – ligu čtyřgóĺovým výpraskem, LM unaveným výkonem na Highbury a domácí pohár možná největší ostudou za poslední roky. Vystřídali se dva trenéři a tři prezidenti, tím je řečeno vše. Přesto s k právě skončené zkusím vrátit a zhodnotit ji. Nervy už nepracují, tak to snad bude aspoň trochu objektivní.

Nejlepší výkon: Real Madrid – Zaragoza 4:0

O tom asi není třeba debatovat. Tenhle zápas ukázal mimo jiné to, kde bychom třeba také mohli být, kdyby bylo pokaždé 100% nasazení. Skvělý výkon, nádherný gól Cicinha a drama do poslední vteřiny. I když jsme vypadli, tak se všem našim fanouškům jistě dobře usínalo. Vždyť se málem přepisovaly dějiny.

Nejhorší výkon: Zaragoza – R.Madrid 6:1

Týden předtím se však stalo něco, co už dlouho nepamatuji (vzpomínám na Zaragozu i Mallorcu 1:5). Katastrofální výkon všech defenzivních hráčů si posléze vybral oběti. Velká kaňka na působení Lópeze Cara.

Nejlepší hráč: Iker Casillas

Už druhou sezonu posobě, což není zase až tak dobrá zpráva pro Real Madrid. Ikerovi se letos dařilo více venku než doma, jen díky němu jsme spoustu vyrovnaných zápasů dokázali se štěstím vyhrát. Prakticky pravidelně jsme na cizích hřištích tahali za kratší konec, i když dokážeme držet míč, tak je to většinou soupeř, kdo zaútočí z brejku (zatímco my si hrajeme s míčem na půlce). A Iker nás právě v těchto situacích dokáže podržet. V závěru sezony na něj dolehla krize, chyboval proti San Sebastianu, nechal se zbytečně vyloučit v Pamploně a ani proti Villarrealu a Seville nebyl oporou. Přesto smekám, pro mě světová jednička mezi tyčemi.

Nejhorší hráč – Thomas Gravesen

S třicítkou na krku se tento holohlavý Dán stává v našem kádru nepotřebným. Jeho slabiny není těžké vypsat, on se totiž zhoršil úplně ve všem. Nepřihrál dobře na více než 5 metrů, prohrával drtivou většinu běžeckých soubojů a když už dokázal vybojovat míč (věru nebylo to zrovna často), tak si u toho počínal hodně nečistě. Vždycky z něho šel strach, dnes už bohužel jen kvůli visáži. Jeho forma měla zásadní dopad na výkony celého týmu. Jelikož Pablo García nikdy nebyl a nikdy ani nebude dobrý fotbalista, tak jsme měli najednou všechny předpoklady k dalšímu roku bez trofeje. Za poslední 3 sezony nám štít fungoval jen jeden jediný půlrok a není vůbec žádné překvapení, že zrovna v tu dobu jsme hráli nejlepší fotbal.

Nejhezčí gól - Zinedine Zidane (Real Madrid – Sevilla 4:2)

Letos se hodně těžko vybírá, dali jsme zhruba 10 nádherných gólů, ale ani jeden nebyl o tolik lepší, že by ostatní jasně převyšoval. Takže jsem zvolil Zidanovu vychytávku pod víko, na které má obrovský podíl Gutiho fantastická patička mezi tři obránce. Opravdu nádherná branka, navíc vítězná. Kdybych si mohl vybrat i z nesoutěžních zápasů, tak se mi hodně líbily Soldadovy krásné polonůžky, které dal na otvíračce stadiónu Alfreda Di Stéfana.. V anketě fanoušků Realu vyhrála Cicinhova pumelice do sítě Zaragozy.

Největší zářez: Barcelona – Real Madrid 1:1

Moc jsem to nechápal. Barca měla titul na 80% jistý, takže z její strany nebyl důvod. Rozhodčí zřejmě podlehl tlaku fanatického publika. Červená pro Carlose v pořádku, ale nedošlo by k ní, kdyby si nevymyslel tu penaltu. Na druhé straně ji naopak nepískl. Vše vyvrcholilo asi šesti přímými kopy z osmnácti metrů, pískal se jakýkoliv kontakt. Tohle byla vážně ostuda, pane Cantalejo. Zremizovali jsme na Nou Campu, i když jsme hráli v deseti proti dvanácti. Bohudík.

Největší „pomoc“: Real Madrid – Zaragoza 1:0

Samozřejmě. Písknout dvě penalty pro jeden tým sice není hřích, ale když je to krátce posobě asi 15 minut před koncem, tak to už smrdí řezničinou. Nic na tom nemění ani fakt, že ta druhá byla stoprocentní. Rozhodčí nám pomohl, my jsme v té době byli na vrcholu trápení a 3 body byly zlaté.

HRÁČI

Letní přestupy – určitě jsme udělali krok vpřed, s Ramosem i Robinhem se počítá na deset let a už v příštím roce ukážou mnohem víc. To stejné platí o Baptistovi, i když jeho kvality jsou trochu někde jinde. Ale právě proto snad bude užitečný. Ze čtyř podstatných odchodů lituji nejvíce Solariho, protože zdarma se takových hráčů nemůžeme zbavovat. Tím spíše v případě, kdy nemáme zajištěnou odpovídající náhradu. Nevím, jestli si polepšil finančně, ale po sportovní stránce určitě ne. Mancini ho více jak půl roku přehlížel a nasazoval ho až v době, kdy už Inter o nic nehrál. Na Owenovi jsme slušně vydělali. Sice nám jeho rychlost chyběla, ale co s hráčem, u kterého bylo hned jasné, že se u nás ocitl jaksi omylem. Jeho cena by navíc postupně klesala. Co se Figa týče, tak tam mě mrzí, že jsme se s ním normálně nerozloučili. Jinak je samozřejmě dobře, že jsme se začali zbavovat přestárlých hvězd. Samuel mě dlouho mrzel, protože na začátku sezony vypadal v Itálii celkem slušně. Postupně šel však s výkony dolů a byl snad možná ještě horší než u nás. I když každý z těch hráčů měl svůj přínos, tak z celkového hlediska považuji letní přestupní období za vydařené.

Zimní přestupy – Cicinha jsem chtěl od doby, kdy jsem ho poprvé viděl hrát. Skvělý hráč, jeden z mých nejoblíbenějších, za 5 míčů není o čem. Angažování Cassana nebylo špatným tahem, ale je otázkou, jestli ho vůbec Caro chtěl a potřeboval. Spíše si myslím, že ne. Cassano je v ještě horší pozici než Owen, nikdo s ním v Madridu moc nepočítá a v létě balí kufry, i když by chtěl zůstat.

A teď ke kádru, který celou minulou sezonu odtáhl. Jelikož jsme nehráli moc dobře, tak se celkem logicky nenašel hráč, který by nějak výrazně vyčníval. Proto ty rozdíly v mém známkování nejsou nijak markantní. Pokud někdo chyběl, tak to zase taková tragédie nebyla. Na podzim jsme ještě oplakávali absenci Ronalda, ale to je asi tak vše. Nad Raúlem se pak nikdo ani nepozastavil, Zidanovy problémy nás také přehnaně netrápily. Kádr byl vyrovnaný, průměrné výkony podávali téměř všichni.

I.Casillas (hodnocení 7) – 48zápasů/20 čistých kont, podával vzácně vyrovnané výkony, podle mě asi jediný neprodejný hráč.

D.López (6) – 6/2, už přípravné zápasy naznačily, že na odchodu Césara do Zaragozy neproděláme. Diego má skvělý reflex a na svoji výšku se umí i docela dobře hýbat. Výborně zvládl vypjatý závěr v Pamploně. Spokojenost.

M.Salgado (5,5) – 35 zápasů/0 branek, vždycky jsem ho trochu podceňoval, ale loni mě konečně přesvědčil. V létě patřil k nejlepším, bohužel se pak svezl s listopadovou krizí a když Real v lednu konečně zase nabral dech, tak u toho vinou zranění chyběl. Jasně nejhorší zápas odehrál na podzim proti Barceloně. Chce zůstat, ale musí si uvědomit, že asi moc hrát nebude.

Cicinho (7) – 24/3, živá voda ze Sao Paola. Na rozdíl od brazilských kolegů se adaptoval okamžitě a v prvních zápasech v krizi zmítaném Realu doslova šokoval. Pak si na něho soupeři začali dávat pozor, takže už se logicky tolik neprosazoval. V záloze ho to tak nebaví, raději útočí přes záložníky, než přes obránce. Nový trenér s ním bude mít práci, rezervy v bránění nejsou malé.

C.Diogo (5) – 20/0, nikdy jsem typově podobného hráče neviděl. Výborná fyzička, skluzy a smysl pro překvapivé řešení bohužel nezakryjí zcela fatální nedostatky v taktické disciplíně. Proti Alavésu zahrál dobře i štítového záložníka, ale do budoucna se s ním moc počítat nedá. Může nás jenom mrzet, že jsme prodali Geremiho, který uměl zahrát ty samé posty daleko lépe.

S.Ramos (6,5) – 46/6, nejlepší stoper. Nějakou dobu se vyrovnával s tím, že obrana bude stát jen a jen na něm a také s tím, že občas musí bránit i za dva. Na jaře už patřil ke špičce v celé lize, měl pravidelně výborné statistiky a i kiksů výrazně ubylo. Mínusem jsou karty, i když dvě čk ze čtyř byly hodně přísné.

I.Helguera (5) – 27/1, opět zmatky a nevyrovnané výkony. Kdyby došlo na jeho slova, že „nepotřebujeme kupovat Ramose“, tak bychom dnes asi s velkou úlevou děkovali za pohár UEFA. Jeden z hlavních adeptů na odchod, což je podle mě možná trochu škoda.

J.Woodgate (5) – 14/1, jedním slovem tragédie. 14 (z toho jen 7 celých!) zápasů za dva roky, to je za 22 mega silná káva. Vřadě odehrál maximálně 292 minut (necelých 3,5 zápasu). Je zajímavé, že i když nastupoval po dlouhých pauzách, tak až na výjimky (doma Bilbao) dokázal zahrát docela dobře. Sice se sluší hráče v takové situaci podržet, ale při tvorbě kádru (u stoperské sestavy to platí dvojnásob) není možné, abychom s nějakým hráčem počítali jen napůl. Potřebujeme čtyři zdravé střední obránce, tím to hasne. Takže bye-bye, Woody?

F.Pavón (5) – 14/0, je mi ho líto. Se Salgadem byl před rokem naším nejspolehlivějším bekem, ale domácí propadák s Celtou mu vzal veškeré naděje. Párkrát sice ještě se střídavými úspěchy nastoupil, druhé fiasko se ale v Realu už tak snadno neodpouští. Od pohárového výbuchu v Zaragoze hrál už jen minutu v Pamploně.

A.Mejía (5) – 22/1, skokan roku, ale pouze v odehraných minutách. Asi už nikdy nezjistíme, jestli ho měl Caro opravdu tak rád, nebo jen tolik nevěřil Helguerovi s Pavónem. Pavón je zkušenější a lepší ve vzduchu, k Ramosovi se určitě hodí víc. Přitom Mejía žádné trumfy v rukávu nemá. Je nedůrazný a na svůj věk překvapivě až moc pomalý. Henry, Forlan nebo Luis Fabiano mu dali takovou lekci, že bych se ho vůbec nerozpakoval s lehkým srdcem pustit. Opět se hlásí Blackburn.

R.Carlos (6) – 45/6, nakonec mi to nepřišlo tak špatné. Chyběla motivace, dobře věděl, že u nás končí, ale přesto dokázal zabojovat a často patřil k oporám (Mallorca, Atlético, Cádiz). Nikdy za sebe neměl rovnocennou náhradu, na což doplatil. Už je zkrátka opotřebovaný. Deset let je hodně, mrzí mě, že jsme se s ním nerozloučili jako se Zidanem. Zasloužil by si to. Díky, Roberto.

R.Bravo (6) – 22/2 – většinou spolehlivý náhradník. S překvapivým zařazením na stopera (tu odvahu měl zatím jen Queiroz) se dokázal vyrovnat slušně. Líbil se mi víc než Mejía, ale pořád umí vyrobit neskutečné zmatky. Dal jsem mu lepší známku než většině obránců, jelikož celkem 7x jsme dostali 3 a více gólů a on u toho ani jednou nebyl (přitom odehrál papírově nejtěžší zápasy na Nou Campu, Higbury a Mestalle). Je moc dobře, že prodloužil smlouvu. Hledat dva nové levé obránce by bylo peklo.

D.Beckham (7) – 44/5, nejplatnější hráč v poli. Proti Villarrealu předvedl takové galapředstavení, že ve mně zahnal poslední pochybnosti stran jeho budoucnosti u nás. Absolutní profík, díky němuž jsme neskončili ještě daleko hůř. Výborná spolupráce s Cicinhem. Bohužel byl neviditelný v důležitých zápasech (2x Arsenal, 2x El Clásico).

J.M.Guti (6) - 44/6, zahrál si daleko víc, než vůbec mohl doufat. Určitě hlavně proto, že typově je v našem kádru unikát. Přihrávku má stále dobrou, ale věk se zastavit nedá a my v centru zálohy potřebujeme mladší dravce. Na začátku roku podával vrcholné výkony a nezadržitelně mířil na MS. Pozdější náročnější zápasy ale ukázaly, že na mezinárodní fotbal už tak úplně nestačí. Dostal nejvíc karet, což mi hodně vadí, v drtivé většině vůbec nic neřešily.

P.García (5) – 26/0, ještě za nás ani nenastoupil a už jsem z něho neměl dobrý pocit. Pamatuji ho ještě ze Série A (Milán, Benátky), kde mi vždy připadal hrozně statický. Ani dnes ještě pořádně nevím, v čem tkví Garcíova hlavní devíza pro tým. Zato jeho brutální šlapáky přehlédnout nelze. Nemám ho rád, v čemž u madridistů rozhodně nejsem jediný. Zahraje s Atléticem, aby za týden vyhořel s Valencií. Špatný nákup.

T.Gravesen (4,5) – 29/0, zcela nevídaný výkonnostní propad během jediného léta. Loni ukázal, že když má Real spolehlivého zametače, tak může fungovat i s přestárlým týmem. Dovedl se prosadit dobrým pohybem, důrazem i kličkou. Shreku, copak jsi na začátku července dělal? Panuje oboustranná nespokojenost, takže samozřejmě 100% odchod. Jen by mě zajímalo, kde ho za takovou práci budou živit.

Z.Zidane (6) – 38/9, už to nebyl on. Zranění se hojila pomaleji, dokonce si chvílemi šlapal na míč jako nebožtík Ronaldo. Obstál spíš co se produktivity týče, k devíti brankám přidal devět asistencí. Pobavil hlavně proti Seville, ale to byla spíše výjimka. A Zizou lidi bavit potřebuje, jinak nemá důvod hrát fotbal. Jeho odchod je dobře načasovaný. Určitě by měl dělat trenéra, má na to dost chytrou hlavu. Děkujeme mnohokrát, Zizou.

J.Baptista (6) – 45/9, v prosinci byl zralý na ručník a po prvních zápasech pod Carem to vypadalo, že s ním nový kouč skutečně bez pardonu zamete. Jako zlom bych viděl nádherné nůžky proti Alavésu, tam bylo vidět, že je najednou psychicky úplně někde jinde. Poslední dva měsíce zvládl fantasticky, hrál možná ještě lépe než v Seville. Otázku postu bych u něj tolik neřešil, jeho výkony byly o hlavě, ne o úkolech.

Robinho (6,5) – 51/12, železný muž(ík). První půlrok se evidentně sžíval s prostředím, stejně jako Ramos ani on nečekal najednou tolik zodpovědnosti. Možná by mu prospěl nějaký ten odpočinek, ale zdravotní trápení ostatních útočníků tuto možnost prakticky vyloučilo. Měl by víc proměňovat šance a taky občas změnit styl hry, takhle se na něho dá docela dobře připravit. Hrál hlavně na křídle, takže 12 gólů je relativně dost. Příští rok očekávám 20.

Raúl (5,5) – 32/7, co si budeme povídat, nebylo to ono. Při Ronaldově podzimní absenci nám pookřál a konečně předváděl toho starého dobrého Raúla. Ale zbytek sezony? Nezachrání ho ani to nešťastné koleno, od takového hráče prostě čekám víc. Jeho poslední trefa je už takřka z televizního archivu, bylo to v říjnu na Riazoru. Všimli jste si, že v drtivé většině zápasů je naším nejslabším ofenzivním hráčem? A to už dva roky!! Argumenty, že jako jediný útočník aspoň bojuje, prostě neberu. Odchod by mu pomohl, ale vedení ho nepustí.

Ronaldo (6) – 27/15, ta jeho bilance je skoro neuvěřitelná. I když víc už se trápit nemohl, tak stejně měl na gól 120 minut. Jeho forma je věc jedna, ta druhá a neméně podstatná je ta, že se z každého zranění líže dvojnásobnou dobu, než se čeká. To je u hráčů, kteří nejsou dlouhodobě dobře trénovaní, zcela běžná věc. Woodgate by mohl vyprávět. Chyběl takřka v polovině zápasů, což je malá tragédie. O jeho budoucnosti asi rozhodne světový šampionát.

R.Soldado (6) – 17/4, Robertito si svoje určitě splnil, i když moc šancí nedostal. Morientes v jeho věku nebyl lepší než on. Pomohl k důležitým bodům proti Olympiakosu a Osasuně.

A.Cassano (5,5) – 17/2, docela těžko se hodnotí, moc toho nenahrál. Proti Atléticu zaválel, ale stejně mu to nepomohlo. Pokud byli všichni zdraví, tak byl až třetím ofenzivním náhradníkem. Takový nákup jen zbytečně škodí našim odchovancům. Asi ho zapojíme do nějaké výměny s Interem nebo Juventusem.

STATISTIKY

Nejčastější jedenáctka: Casillas – Salgado Ramos Helguera Carlos – Beckham Baptista Guti Zidane Robinho – Raúl.

Zápasy

Robinho …………. 51

Casillas …………. 48

Ramos …………… 46

Baptista …………. 45

Carlos ……………. 45

Minuty

Casillas ………. 4289

Ramos ………… 4041

Carlos ………… 3960

Robinho ……… 3765

Beckham ………3609

Góly

Ronaldo ………… 15

Robinho …………. 12

Baptista …………… 9

Zidane …………….. 9

Raúl ………………... 7

Přihrávky

Beckham ………...20

Zidane …………….. 9

Guti ……………….... 7

Carlos ……………... 5

Robinho ……………. 5

ŽK

Guti ……………..... 18

Ramos ………...… 15

García ……...……. 13

Gravesen ………….11

Beckham …………. 10

ČK

Ramos ………...……. 4

Beckham ……...……. 2

6 ráčů ………...…….. 1

TRENÉŘI

W.Luxemburgo (5,5) – 19 zápasů/35 bodů, 11 výher - 2 remízy - 6 porážek, skóre 34:22

Luxovi hrálo všechno do karet. Loni na jaře dobře pracoval s kádrem, který byl ještě posílen o hráče, které sám chtěl. Jenže přišly problémy:

1/Samuel sice nijak nezářil, ale na začátku sezony jeho nástupce Ramos chyboval. A když nepomohl ani Helguera (o Woodgateovi nemluvě), tak se rázem vzadu neměl o koho opřít.

2/Nefungoval štít. Garcíův transfer padá hlavně na jeho triko, Gravesen byl nepoužitelný.

3/Špatná byla kompletně celá práce s posilami, buď hráči nestíhali (García, Diogo), nebo jim nedokázal najít stálé místo v sestavě (Robinho, Baptista, Ramos).

4/Zmatek v přechodu do útoku. Absolutně neuměl hráče poskládat, pokaždé se hrálo jinak. Nepochopitelně tlačil Zidana k levé lajně, kde mimo jiné bránil i za Gutiho, který svůj čas na spojce většinou nehorázně proflákal. Když se k nim ještě připletl Baptista, tak byl na světě nevídaný Luxguláš. A taky více práce pro tápající defenzivní záložníky a stopery. Krize vyvrcholila při podzimním El Clásicu, kdy sice odvážně zvolil 4-3-3, ale nakonec mu to bylo úplně kničemu, protože všichni tři útočníci ten zápas odchodili. Až mi připadalo, že neměli snad žádné taktické pokyny.

5/Atmosféra, nedisciplinovanost. To byly časy, když k nám přicházel. Ronaldo byl z toho chudák několikrát na pokraji kolapsu, zvedli se i další veteráni. Na podzim ale bylo všechno jinak. Někteří se dlouho sbírali ze zranění, jiní zase hráli až moc. Tým byl podrážděný, nesladěný a „díky“ Brazilcům navíc rozhádaný. Tohle Luxemburgo absolutně nezvládl. V průměru v každém druhém utkání někdo dostal červenou a on to nedokázal zastavit.

Ke kladům řadím (povinný) postup do osmifinále Ligy mistrů a herně i výsledkově hodně povedené zápasy proti Mallorce a na Atléticu. A to je hodně málo.

L.Caro (5,5) – 33/61 bodů, 17 – 10 – 6, 58:33

Statisticky jen o fous úspěšnější než jeho předchůdce, ale ani on se chyb nevyvaroval. Zavedl rozestavení 4-2-3-1 (nebo spíše 4-1-4-1). Hra dopředu se okamžitě zlepšila. Dokázal zvednout Baptistu, našel stálé místo Gutimu a Robinhovi (oběma velmi správně). Ale mohlo to být i lepší, kdyby více skřípl Ronalda s Raúlem a pravidelně stavěl Soldada. To samé platí o obraně. Když si odmyslíme potupu v Zaragoze a poslední tři ligové zápasy, tak v devětadvaceti utkáních „dostal“ jen 18 branek. Ten ostudný zápas na La Romaredě jsem neviděl, ale muselo se tam stát asi i něco jiného, než jen tragicky odvedená práce Helguery s Pavónem. Takle odstřelit dva hráče najednou, to jsem ještě neviděl. Začali hrát Mejía s Bravem, a to nebylo tak úplně dobře. Už kvůli Ramosovi. Helguera je aspoň trochu osobnost, v Madridu docela uznávaná. Konec sezony Carovi už trochu přerostl přes hlavu, neustále věřil slaboučkému Mejíovi a nepochopitelně začal nasazovat evidentně špatně hrajícího Salgada. Velká chyba, těch 9 inkasovaných gólů v posledních třech kolech padá hlavně na Carovo triko. Duel Salgado-Cicinho vyřešil docela slušně. Pokud se někomu zdálo, že Brazilec nastupoval méně než měl, tak to je omyl. Od svého příchodu odehrál v základu 20 zápasů z 28. López Caro nakonec splnil alespoň jeden úkol a ušetřil Real letního předkola LM. Bohužel se však nedá říct nic jiného, než že jsme to druhé místo doslova utrpěli.

CASTILLA

Velmi překvapivé výkony, řada hráčů si důrazně řekla o místo v prvním týmu. Cobeňo je už jasná brankářská trojka a pokud bude mít López už letos vyšší ambice a bude chtít odejít, tak bych se mu nebál dát šanci vedle Ikera. I když mu do Diega ještě něco chybí (hlavně musí zlepšit vybíhání). Palencia průměr, klidně bych ho do Getafe pustil. Rubén už v áčku hrával a byla to bída. Kapitán Arbeloa mi připomíná Mejíu, bude muset ještě hodně makat. Filipe zůstal své pověsti dlužen, má sice výbornou kopací techniku a je i osobnost, ale dozadu zatím nefunguje. Defenzivní záložníci Jotha s Javim Garcíou nejsou taky ničím výjimeční, už jsme se snad poučili s Borjou a Jordim. Prvním vážným adeptem pro áčko je Rubén De la Red. Je rychlý a kopat do balonu umí parádně. Ještě by potřeboval nabrat zkušenosti, mívá tam občas trochu zmatek. Obě křídla (Balboa, Adrián Martín) zatím prvoligové úrovně nedosahují. Na podzim sice hráli hodně dobře, ale (i kvůli zranění) v poslední době už to není ono a stále víc se na jejich úkor prosazuje všestranný Valero. Soldado na 99% změní tým, buď si ho náš nový trenér vytáhne, nebo přestoupí do jiného ligového mančaftu (Getafe?, Mallorca?). Castillu to tolik bolet nemusí, Álvaro Negredo vypadá jako důstojný zástupce. Jurado je nejjasnější volba, ten může jít zfleku hrát ligu. V Seville nastoupil jen na 10 minut, ale i tak stačil dvakrát pěkně vymotat Daniela Alvése. Už dnes je jedním z nejtechničtějších hráčů ve Španělsku, i když to samozřejmě nestačí. Potřebuje stabilizovat výkony a přivyknout tvrdší hře, která mu dělá problémy. Rád hraje zleva, takže pokud nepřijde na křídlo výrazná posila, tak má v létě docela velkou šanci.

PÉREZ & MARTÍN

Péreze jsem už za jeho včasné odstoupení chválil, později se však ukázalo, že se tím prakticky vůbec nic nevyřešilo. Naopak. Kdyby „dohrál“ sezonu, tak byla situace rozhodně přehlednější. Takhle si tam dosadil svého člověka, který byl po počátečních velkohubých prohlášeních nakonec všem pro smích (Ronaldo si sice jednou nezahrál, ale to bylo asi tak vše. Navíc se už asi těžko dozvíme, jestli to náhodou nebylo dílo Cara, který na jaře některé hráče tak rád šetřil). Na konci února došlo k situaci, kdy vůbec nikdo nevěděl, zda se vůbec bude v létě volit. Jedni to brali jako povinnost, ti druzí zase byli unešeni z Martínových výroků a změnu nevyhledávali. Martín ovšem začal zmatkovat. Šaškoval s hledáním nového trenéra, každý den tvrdil něco jiného a postupně ztrácel důvěru představenstva, členů i fanoušků klubu. Plným právem. Stejnou chybu dělal i co se týče personálních změn v kádru, stále hledal a sliboval nové a nové hráče, přitom se ničemu ani nedalo pořádně věřit, protože se jaksi nikdo neobtěžoval sdělit, zda bude prezidentem i v další sezoně. Po tristních (necelých) dvouch měsících nakonec odstoupil a Real tak opět ztratil čas. Neuvěřitelné handrkování o moc nakonec způsobilo, že jméno nového prezidenta budeme znát až 2. července. A to je pozdě.

CO DÁL?

Nejprve se musím přiznat, že bych asi raději vyměnil asijské turné za předkolo LM. S tím ale nic nenaděláme, aspoň se v srpnu ukáže, zda jsou i pro nového prezidenta peníze až na prvním místě. Benito Floro je blázen, takže doufám, že se s ním rozloučíme. Samozřejmě by bylo lepší mít šéfa klubu dřív. Vybral by trenéra a ten by měl dostatek času na svoji práci. Situaci sice neznám nijak dokonale, ale o rychlokvašky typu Barrosa nestojím. Kaká je sice neskutečné lákadlo, ale věří tomu vůbec někdo? „Víš Ricardo, sice nás kandiduje deset, ale já to určitě vyhraju a až to vyhraju, tak se ti po MS ozvu“. Na hráče bych se vůbec neohlížel, podstatnější letos bude, jakého trenéra a sport. ředitele budou kandidáti chtít. Proto bych hlavně zvolil člověka, na kterého se dá spolehnout. A tím je Lorenzo Sanz. Druhou možností je Arturo Baldasano. Jako sportovního ředitele bych viděl Del Bosqueho nebo Hierra. A trenér? Capello, Del Bosque nebo van Basten. Paradoxně ani u jednoho z nich by to měsiční zdržení nemělo tolik vadit. Del Bosque problémy v Realu dobře zná, Nizozemec jede na MS a o Capellovi se rozhodne nejdřív na konci června, kdy zasedá vedení italské ligy. Je potřeba probrat situaci s Raúlem a Ronaldem, tam bude mít nový kouč důležité slovo. Právě na jejich místa se totiž tlačí nejtalentovanější hráči z béčka, kterých bychom se rozhodně neměli zbavovat. Maximálně potřební jsou 4 hráči (CB, LB, DM, CM), ostatní posílení není tak důležité. Ale předpokládám, že pátá posila bude ofenzivní, buď křídlo nebo útočník. Zatím nejsme nijak škodní ani ohledně zmařených přestupů. Diarru si Manchester může nechat, 35 mega za štít je vážně výsměch. Chivu je stále ve hře, i když nám zřejmě uteče. Aurelia, Albiola či Podolskiho opravdu litovat nemůžu. A nijak zle to nevidím ani v dalších měsicích, protože italská konkurence dostala těžkou ránu a Chelsea s Barcou už mají o posilách celkem jasno. Takže je času relativně dost. Byl bych rád, kdybychom konečně koupili nějaké hráče kolem pětadvaceti let, ze kterých by se časem staly základní stavební kameny naší sestavy, kolem kterých bude potřeba konečně zapracovat i VLASTNÍ odchovance.Takový Jesús Navas sice opravdu vypadá slibně, ale dávat Seville dalších 25 mil. za dvacetiletého hráče, který má zatím nějakých 60 startů (a pouhé 4 góly) v La Lize, to by mi připadalo poněkud zbrklé. Vezmeme jim všechny talenty a za rok tam tu čtverku dostaneme znovu, protože oni si vychovají další.

CB – Lúcio, Carvalho, Pablo Ibaňez, Chivu. Lúcio bude hodně drahý, výhodou je, že ho asi nikdo jiný chtít nebude. Carvalho může být součástí výměny s Chelsea, ale moc tomu nevěřím. Už jsme snad ani nedoufali, že někdy za Míchela a Carlose něco dostaneme. Tak uvidíme. Pablo by byl logickou volbou, je to nejkvalitnější španělský stoper na trhu. Chceme „pošpanělšťovat“, tohle je výborná možnost.

LB – A.Cole, Abidal, Del Horno. Zase jenom dobře, že o ně nebude takový zájem. Manchester koupil Evru, Inter se chystá na Grossa, Chelsea chce Carlose …. Budeme se asi rozhodovat na základě jejich výkonů na MS a taky sehraje důležitou roli Coleův zdravotní stav. Jsem pro Angličana.

DM – Mascherano, Vieira. To může být trochu problém, i když existují i jiné varianty. V případě rozkladu Juventusu bych šel právě po Vieirovi, takový hráč je ve středu pole k nezaplacení. Sice by byl jen na 2 roky, ale za ty peníze by byl hřích ho přehlédnout. O Mascheranovi mnohé naznačí Mundial.

CM – Xabi Alonso, Cesc. Za Fabregase bych víc než 20 nedával. Mladé hráče jsme už kupovali loni a možná bychom si po pár měsících říkali: „to se dalo čekat, že hru Realu nezvládne řídit devatenáctiletý ucho“. U Xabiho není naškodu, že je dobrým hlavičkářem. Bylo by dobré mít nějaké v sestavě, Zidane nám už nepomůže a Helguera zřejmě také ne. Je taky možné, že nový trenér tuto pozici v rozestavení úplně vynechá a zvolí hru na DM, RW, LW, AM.

W – Ronaldo, Robben, Reyes. Robbena jen v případě výrazně výhodného kšeftu s Chelsea. Ronaldo je utopie, ale asi bych ho ani nechtěl, podává až moc nevyrovnané výkony, stejně jako občas Reyes.

F – Adriano. Hlavně doufám, že budeme rozumní a Rooneyho, Drogbu a Zlatana necháme v klidu. Henryho nezískáme, takže nám zbývá Adriano. Opět nás nijak neohrožuje konkurence (Chelsea jde po Shevovi) a taky bude zase záležet na penězích. Nabídl bych 25 mega + Cassana.

Tyto příchody bych si přál: Lúcio (18), A.Cole (15), Xabi Alonso (16), Vieira (8), Adriano (35).

Naopak tyhle hráče bych oželel: určitě Zidane, R.Carlos, Gravesen, Mejía, Cassano a možná i některé další (Diogo, P.García, Woodagte, Raúl).

Sestava: Casillas (López) – Cicinho (Salgado, Diogo??), Lúcio (Helguera, Woodgate??), Ramos (Pavón), A.Cole (Bravo) – Beckham (Cicinho), Xabi (Guti, De la Red), Vieira (Baptista, P.García??), Robinho (Jurado) – Adriano (Baptista, Raúl??), Ronaldo (Soldado).

Je to sice trochu samba, ale fungovat by to mohlo. Šanci by dostali 3 nejlepší odchovanci.

S přáním lepších zítřků vám děkuji za pozornost a těším se s vámi na další (snad už konečně mistrovskou) sezonu. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

taketo prispevky mam naozaj rad. konstruktivne a futbalove. spravne mere. idem to precitat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně, kdo přidje na to, co mi v tom příspěvku nesedí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, tak já to prozradím. Ty to nejdříve zhodnotíš a pak si to jdeš přečíst. Označíš to za konstruktivní aniž by sis to do té doby přečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

precitat dokladne a precitat , aby som zistil oc tam asi ide a ci to ma cenu . . .

Reagovat
smazaný uživatel

No tak číst něco aniž bys pak nevěděl, co se tam píše, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

...věděl...

Reagovat
smazaný uživatel

letmo preletiet clanok, aby som priblizne vedel o com to je , je trocha rozdiel ako citat to odslova do slova. . .

opat ti to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

uz len cakam nadsazku

Reagovat
smazaný uživatel

No to jen ukazuje, že dodnes nevíš, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

to len ukazuje, ze si opat nepochopil pointu tohto prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

To jen ukazuje, že ty dodnes nechápeš význam některých základních pojmů....

Reagovat
smazaný uživatel

len pokracuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Řečeno bylo vše, teď už je to jen na tobě, aby ses někoho zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

problem je v tom, ze ty ma napadas z dovodu vlastnej nechapavosti, ale tak neva ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě nenapdám, já ti jen oznamuju smutnou skutečnost, kterou si právě opět potvrdil (a není to poprvé viz "hyperbolické vyhovorky", že? ) Prostě tady se ukazuje, jak ty dodnes nemáš potuchu o tom, co je všem jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

len mi vysvetli dovod, preco som napisal prispevok, ze uz len ocakavam nadsazku.

ak napises, tak sa to moze rychlo vyriesit o coz i ty mas samozrejme velky zaujem . a ak ne, tak budeme vediet silu tvojej dedukce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je jasné proč: Ty totiž nikdy nepochopíš nadsázku (viz "hyperbolické vyhovorky", tady sito jasně dokázal) a nevíš, kdy se používá a tak ji očekáváš i tam, kde nikdy být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, takze nepochopil.

ironiu, nadsazku, hyperboli a podobne chapem velmi dobre.

problem je, ze ty nechapes preco som to tam napisal . neva, no....

Reagovat
smazaný uživatel

"hyperbolu, nadsázku a podobně chápu velmi dobře"

Jen taková faktická: nadsázka a hyperbola je to samé. Hlavně že to chápeš...

Reagovat
smazaný uživatel

kde mas napisane, ze to je to iste

Reagovat
smazaný uživatel

mam

Reagovat
smazaný uživatel

že kde to mám napsané. Tak to je mazec, on to vážěn neví, halvně že "chapem velmi dobre"

Reagovat
smazaný uživatel

kde mam napisane, ze to je to iste.

celkom oser, ze

Reagovat
smazaný uživatel

ani pointu mojho prispevku nepochopil. super, dneska celkom trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, už jen proto, že ono to právě JE to stejné. Aještě ses mi snažil dokázat, že tys nic takového nenapsal, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hyperbola je nadsádzka – „Už som to sto krát vravel“, „Nemá ani gram rozumu“. Nadsádzka nemusí ísť iba smerom k zveličovaniu, ale môže mať aj opačný smer – „Nie som o nič väčší než zrnko piesku“

Reagovat
smazaný uživatel

jj, super, ještě si mi to potvrdil, trošu trapas co? "kde jsem pisal, že hej to to stejné?" "hyperbola, nadsázka a tak podobně"

Reagovat
smazaný uživatel

lavy beck , pravy beck a podobne chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, Letmo řpeletět příspěvek a z toho si dovodil, že je kontruktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

cm, dm, lb, cb,

len pokracuj pokracuj.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stořádkový článek je kontruktivní díky 8 písmenům na jednom řádku. Už jste se učili, co znamená "kontruktivní"?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale takřka sto milionů za jediné léto je nemožná částka. Nehledě na to, že v psoledních dvou letech nebyly ani přijmy takové, jako třeba dříve...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsem zvědavý. Pravdou je, že kvůli červencovým volbám přijdeme o všechny volné nebo levné hráče. Těch možností moc není Ale situace se stejně mění každý den (třeba Cani ), takže zrovna tyhle plány můžou za měsíc vypadat úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si myslím, že máte docela štěstí, protože:

1) Barca ani chelsea nějak extra nakupovat nebudou

2) Italské klbuy mají problémů ažaž, nehldě na to, že po zcela jsitém sestupu Juventusu bdue spoustu možností nakoupit- kvalitně a levně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je hlavně klika, že mají v Itálii stejný bordel ve fotbale jako ČR. Takový skandál a oni ho chtějí řešit na konci června! A asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby se o Juventusu a spol. rozhodlo až 14 dní před ligou. Pak se možná i Crotone z desátého místa dozví, že postupuje .... a dopadne jako Treviso

Reagovat
smazaný uživatel

tojono, ale tady jde vidět ten rozdíl v tom řešení té situace...a nedivil bych se, kdyby padaly orapvdu VLEKÉ tresty...

Reagovat
Shevchenko

že tě to baví

Reagovat
smazaný uživatel

nevtieraj sa

Reagovat
Shevchenko

drž hubu kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Cicinho, Ramos, Robinho, max. Bapista by boli hraci, s ktorymi by som eventualne pocital do buducnosti pre zakladnu zostavu. Ostatni koli veku ci chemii muzstva a vykonom by mali odist, alebo na lavku . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ale asi nepůjde, že, kde bychom na to vzali?

Reagovat
smazaný uživatel

do buducnosti . . .

Reagovat
HOST*xx

je to ok merenguesi, ale mat znova za prezidenta Lorenza Sanza by som nechcel. Je to prave tento clovek, ktory pocas svojej vlady klub nehorazne zadlzil a preto so Sanzom vobec nesuhlasim.

Reagovat
HOST*merengues

Po sportovní stránce se nám dařilo. Není to žádný velký obchodník, ale za tu finanční krizi spíš mohl jeho předchůdce Ramón Mendoza.

Reagovat
HOST*xx

Sanz moze zato, ze za jeho vlady ten dlh narastol aj ked pred jeho zvolenim tvrdil, ze dlhy splati. nestalo sa..a tie naopak narastli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nedokázal, ale důvěru fanoušků měl. Pérez vyhrál jen kvůli Figovi, jinak by neměl šanci. Jestli se stane prezidentem Sanz, tak už nám nebudou do Anglie utíkat hráči jako Xabi Alonso nebo Reyes. Fotbalu na rozdíl od většiny ostatních kandidátů opravdu rozumí, i když Riquelmeho bych asi nechtěl.

Reagovat
HOST*xx

to, ze mal doveru fanusikov je prilis slaba vizitka nato, co Sanz spravil z realu Madrid, cize najzadlzenejsi klub..ktovie co by sa stalo, keby neprisiel Perez..preco nie si skor za Barrosa? ten vyhlasuje, ze je financne rovnako silny ako Abramovic a slubuje Kaku, C. Ronalda a ako trenera van Bastena...

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto, ze su to dosti nerealizovatelne sluby

Reagovat
HOST*xx

aka istota...mas to snad vyvestene v kartach?

Reagovat
smazaný uživatel

Merenguesi, děkuji, ušetřil si mi práci, kterou jsem si chystal tak kolem 20.6. Ty opravdu nezahálíš ani na dovolené Možná si to i přečtu Bane určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
HOST*Vincent

škoda že na tu kostruktivnost nenavázali i jiní....

těžko hledám něco s čím nesouhlasím, Raúlovi by odchod prospěl, je to bojovník, mohl by to zvládnout a být zase dobrým hráčem

Reagovat
HOST*merengues

Po dlouhé době

Reagovat
smazaný uživatel

heeeej. vsetky moje argumenty su zmazane. sakra. co to ma byt

nech to ten sasek pekne vidi. mozno to raz dokonca pochopi.

takze dodatocne zmazat vsetko, alebo budem pokracovat . . .

Reagovat
PJ

Mazal jsem příspěvek v jedný diskusi, ten se nesmazal a místo něj se smazala půlka diskuse tady... Omlouvám se, už pracuju na opravě, aby se to už nestalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Rominho si slovenský čolek, který nerozumí fotbalu. Kyslík má fakt pravdu, ty to okecáváš a okecáváš...

Reagovat
smazaný uživatel

tak kyslik je trocha mimo. neni co okecavat. cela jeho teoria stoji a pada na 1 minute . . .

slovensky colek troska ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že ti to stále leží v žaludku...ani se ti nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ?

cela tvoja teoria stoji a pada na jednej minute a sam dobre vies, ze pravdepodobnost tej teorie je tym hodne mala.

akurat je problem, ze si stale nepochopil, preco tu spominam nadsazku a hyperboli a milne sa domnievas, ze neviem co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že se to snažíš znovu otevřít, aby jsi ještě něco zachránil, to mluví za vše...jinak by jsi nepokračoval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je opat naozaj slaba teoria.

kto mlci, ten svedci a napadat sa tu nenecham nejakym anonym, ktorym si dokonca mozno i ty, ale nebudem predbiehat, kedze nato nenam dokaz.

akurat je problem v tom, ze akosik nechces vobec konkretizovat, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tady konkretizováno včera celý den...A budu holt mrcha a neumožním ti, abys to zkusil ještě nějak zvrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Ronaldinho hraje v Ac Milan. Napadnes ma. Odpoviem, ze to bola len sranda a zacnem si z teba robit srandu, ze si mi to zozral. Tod typ tvojich vyhovoriek. Samozrejme nie v takych pripadoch, kde je naprosto jasne, ze to je sranda. Ty tym zastieras len svoje oseri,ze to bola sranda, atd.. Prave preto som napisal, ze sa tesim na tie tvoje srandisticke, hyperbolicke ci nadsazkove trapne vyhovorky, ktore ti aj tak pri tvojich strapneniach nikto nezere.. Ale to si nepochopil, ze ? a prave tu je jadro celeho problemu, ze ty si milne myslis, ze snad neviem co tie slova predstavuju

2. Napisal si, ze az ty si mi povedal, ze su to rovnake slova, ale nasledne som dal za 1 minutu prispevok, ktory potvrdzuje, ze som to vedel. Takze podla tvojej teorie som musel mat 1 minuty, aby som dal znova nacitat stranku, precital si tvoj prispevok, rychlo siel niekam na googli, ci yahoo to vyhladat a nasiel nejaky clanok, kde sa to pise. zaroven si ho precital, aby som sem nedaval nejaku blbost. vratil sa sem , stlacil napsat novy prispevok a skopiroval to sem a potvrdil. dost nerealne takze opat ti to nevyslo

3. takze je jasne na zaklade bodu 2 som to vedel skor ako si to napisal

problem je v tom, ze stale zijes v tom, ze som to nevedel a preto som sa pytal, kde to mam napisane, ze ?

troska nezmysel, nemyslis ?

Ked sa clovek vyjadri, ze ronaldinho nehral zle, tak to neznamena, ze hral dobre. Alebo, ze ked nefandim barcelone, tak to neznamena, ze ju neznasam.

To ti je dufam tiez jasne. celkom oser. tie tvoje vnucovacie odpovede.

ALe mne je jasne, ze to nepriznas, lebo tym padom by sa potvrdili cca dalsie 3 tvoje osere v jednej diskusii a to uz je pre teba dost potupa. celkom ta aj lutujem.

ale samozrejme tym, ze sem dam tento prispevok, tak si povies, ze sa snazim znova nieco vyvolat, lebo ma snad nieco trapi . dalsi nezmysel , pretoze tym,ze nebudem odpovedat, tak by som mozno potvrdil , ze nemam nejake argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, už to tu bylo jednou smazáno a ty se snažíš hádat dál...je jasné proč, já jsem své řekl, ty sis to včera přečetl a narozdíl od tebe nepotřebuju, aby to tady bylo pořád dokola a všichni to mohli číst, pokud se chceš dohadovat dál, tak si tam dosazuj to, co jsem řekl včera...

Reagovat
smazaný uživatel

jedine co tu pises je to, ze sa hadam preto, ze snad sa citim zle na tom ja.

akurat fakta su fakta. vcera si bol na hokeji, ci kde a diskusie si sa uz nezucastnoval, potom to pj zmaznul, takze asi tak . . .

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, protože tak to je, já jsem své řekl a nepotřebuju to dále opakovat, ty jsi své řekl a máš potřebu to dáel rozvádět...takže není těžké dosadit si proč.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, jelikoz vies, ze nemas nic a ostavaju tu 3 tvoje naprosto jasne oseri, co potvrdzuje 1 dost nerealna minuta, tak to mozme ukoncit.

aj tak viem, ze sa hras len na to, ze som snad chybny ten ja a nechces si nic priznat, i ked to dobre sa vsetko vies ako to je . akurat je tu ten rozdiel , ze tvrdis, ze reagujem len preto co pisem, ja naopak reagujem preto,ze sa drzim pravidla kto mlci, ten svedci

ale je mi jasne, ze nejaku omluvu ci uznanie z tvojej strany asi tazko dostanem, to skor to UFO

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jen piš dál, je to čím dál jasnějí...Já jsme své řekl a jelikož jsem si tím jistý, není potřeba to opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas protiargumenty , co?

len tak lahko z toho neuteces.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřil jsem se včera, očividně ti to ale leží v žaludku, tak to taháš i do dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera si sa tu cely cas od 19 00 cca neobjavil a posledne tu boli len moje prispevky. potom to co som pisal a kde je vsetko vysvetlene zmaznul pj a dnes pride nejaky anonym a ide tu robit zavery na zaklade nicoho.

horsie snad je,ze pokracovat nechces, ze ?

ono neni co napisat, keby bolo, tak vsetci velmi dobre vieme, zeby si pokracoval . . . i ked do hlavy ti nevidime. . o co sa nezabudni opret.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, promiň, že se mi nechtělo tu s tebou strávit celou noc, jsou i důležitější věci, tkeré jsou dopředu naplánované a kvůli internetu je hotl odkládat nebudu...

No ale to je fuk, i přesto mi tu dali někteří za pravdu a to mi stačí, pže díky tomu vím, že jsem uspěl. Tobě za pravdu nikdo nedal, takže se snažíš hádat ještě dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

" Hmmm, promiň, že se mi nechtělo tu s tebou strávit celou noc, jsou i důležitější věci, tkeré jsou dopředu naplánované a kvůli internetu je hotl odkládat nebudu... "

zraaaazu dneska naozaj sama perla.

on opravdu vo forme moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu? Tak hotl někdy něco mám někdy nemám nic a někdy dělám něco na netu a tu hádku na zabavení potřebuju, pže si u toho vždy odpočinu a můžu tu věc dělat déle...

Takže to není tak, že buď vždy něco mám nebo vždy nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa . teraz sa tu bavime takmer o nicom a vcera slo o tvrde argumenty a ty si radsej zmizol a vyhovaras sa snad na cas ci nechut a dneska reagujes snad na vse co napisem a to aj napriek tomu, ze vacsina z toho uz nic neriesi. dost uuulet

vcera nevyslo, dnes neni protiaargument, akurat nevies ako sa vykrutit z 3och oserov

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se vyjádřil jasně, o mém úspěchu svědčí některé reakce jiných a tvé reakce dnešní.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to ma tesi. ziadny argument. uz sa len opiera o reakcie inych. mozno na xaviho zabudol.

super

Reagovat
smazaný uživatel

No já se o ně neopíérám, jen je zmiňuju, abych ti opět připomenul důvod, proč píšeš dál...

Reagovat
smazaný uživatel

vid dole

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.profutbal.sk/diskusia/viewtopic.php?p=67642#67642

inak tu je este jedna diskusia, ktora by ti eventualne mohla pomoct pochopit, i ked to je v tvojom pripade malo pravdepodobne..

uskutocnila sa len nieco malo pred tym, o com sa prave hadame.

Napadli tam, ze mam v zostave Raula a ja som sa opytal preco, akoby som snad nevedel,ze narazaju na Raula Blanca a nie na toho co som myslel Raula GArciu . . . niezeby to bola totozna situacia, ale celkom logicke vysvetlenie dovody, preco

som sa podla teba nezmyselne pytal , ze kde to mam napisane . . . dufam, ze ti to nemusim podrobne vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu diskuzi číst nebudu, mně je jedno, co jsi kde dělal před týdnem...Sám jsi napsal, že to není úplně stejná situace a tím jsi to sám degradoval.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze aj napriek tomu, ze to citat nechces, tak prispevok hore jasne dokazuje, ze si mimo . . .

najlepsie na tom je, ze si snad myslis, ze ani neviem preco som tam dal tu nadsazku, ci den predtym hyperbolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem napsal, vysvětlil jsem ti to včera.

Pokud máš ptořebu to dále rozvádět, tím lépe pro mě, pže já ne.

Reagovat
Xavi

Kyslíku, Ty seš dneska nějak z formy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se to kvůli nám jednou mazalo a vše, co tu romniho píše, už bylo včera probráno, takže opakovat netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos, akurat si nenasiel ziadny protiargument a len zakladas svoju teoriu na 1 minute. celkom oser, ze ?

ale to je kazdemu jasne, ze sa do toho znova pustat nechces , lebo nevies najst tie protiarguemnty

Reagovat
smazaný uživatel

No "každému" to jasné, jak si můžš přečíst, není a jelikož prakticky nidky s tebou nesouhlasil, tak děláš vše proto ,abys to napravil...

Reagovat
smazaný uživatel

on opravdu neviem co napisat. tak v takejto pozicii si uz dlho nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsme vše včera, je neuvěřitelně zábavné tě teď sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

takze nic nemas, ok. som si snad myslel, ze v tvojich ociach vyzeram nejak divne ale predsa, uz si to na zaklade 3bodoveho prispvevku pochopil. super.

lenze tie 3 osere

Reagovat
smazaný uživatel

"om si snad myslel, ze v tvojich ociach vyzeram nejak divne"

No a je to...já ani nemusím nic říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

no jelikoz tu nechcem vyzerat bezargumentacne v ociach inych, tak pokracujem, ale hlavne ma bavia tie tvoje tri osere. vid vyssie.

pada ti jedna teoria za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, a přitom si neuvědomuješ, že...

Reagovat
smazaný uživatel

ze ? pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlil ?

ty spekulacie, ktore stoja a padaju na 1 minute ?

je mi jasny dovod, preco sa do toho nechces znova pustat, lebo vies, ze pravdepodobnost tvojej teorie je naozaj hodne mala

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, dál to tady všem namlouvej, ale tí mse akorát usvěčuješ...kdyby to bylo tak jasné, tak už to dnes nerozebíráš, ale holt ti to leží v žaludku no. Ale já to chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ak je len toto, ze stale reagujem tvoj argument, tak to je dost slaby argument

Reagovat
smazaný uživatel

Arguemtny byly včera, dnes už jen pohoda a užívání si tvé zoufalosti...

Reagovat
smazaný uživatel

len mi povedz argumenty ? vymenuj ?

urcite si velice ochotny

neni co napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Však sis je včera všechnÿ přečetl...dnes už se opakovat nebudu, mně to stačí takhle udržovat třema větama a pak si číst tvé zoufalé pokusy o znovuotevření včerejší hádky.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, ze neni co napisat. onp nechcem ta posudzovat na zaklade webu, ale vsetci velmi dobre vieme, ze keby si si bol s istymi vecami naprosto jasny, tak to znovu s radostou napises. myslim,ze v case ci nechuti problem nebude

zeby ziadny protiargument.

Hore je trojbodovy prispevok, tri oseri. myslim, ze celkom jasne

Inak uz padla aj ta tvoja teoria, ze prispievam preto, ze som snad zufali, inak by som to vcera ukoncil , ale oni to nevyslo , co ?

kto mlci, ten svedci. . .alebo zmaznuta diskusia a prispevky anonymov na zaklade nicoho.

nepis, nepis. myslim, ze celkom ta to usvedcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No argumentovat příslovím jaksi nemá cenu, taky můžu říct, že to u soudu neplatí, že, nebo snad kdžy nci neřekenš, tak mžůeš být odsouzen za přiznání? ne že...Ale to je fuk.

To není nedostatek času ani nechuť, mě prostě tohle baví a užívám si ten pohled na tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

takze naozaj nema co napisat. len to , ze ho to bavi

celkom beznadej

dobre si si to zliznul. len sa nevykrucaj. 3 osere.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vyjádřil včera, kdyb to bylo jak říkáš, tak už nepíšeš ale užíváš si to tak, jak si to teď užívám já.

Reagovat
smazaný uživatel

uz prakticky 5ty prispevok toho iste typu takmer, ktory akurat hovori, ze nemas co povedat.

omluva nic ? si sa 3 krat osral. to uz fakt by sa hodila nejaka omluva .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokdu se nepletu, tak víceméně každý můj dnešní příspěvek je o tom stejném...důvody jsem psal. Ty se snažíš vyvolat hádku aby jsi to zachránil, já jsme své řekl a nemám potřebu to dnes pást znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

1. moje vcerajsie prispevky boli zmazane a uz vcera som pisal, ze ak sa nezmaze vsetko tak budem pokracovat, pretoze mam jasnu pravdu a ty si sa osral, akurat sa to takmer vsetko zmazlo

2. chcem omluvu. nemas nic len nejake nezmysli postavenen na 1nej dosti nerealnej minute, ktora fakt dost vyvracia vsetko oc sa snazis.

nevyvraca to len ona, napisal som dostatok toho co som myslel. dokonca som aj vysvetlil dovod, preco som dal nadsazku, ci hyperboly , ktore si nepochopil.

3. 3osere a robis tu zleho zo mna, teda lepsie povedane sa tak tvaris, pritom si velmi dobre uvedomujes, ze opak je pravdou.

takze cakam

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsme si tím, co jsmevčear řekl, jsitý a nejsem sám. Ty si tím jistý nejseš a proto to taháš i do dneška, takže je jasné, jak to ve skutečnosti je...ale já omluvu nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

vid bod 1

zase len spekulaciel. vcera si nic nedokazal, akurat si sa dokonale strapnil, ziadny protiargument a teoria postavena na dosti nerealnej minute. 3 osere

fakt omluvu by to chcelo a nevykrucaj sa . uz to je ubohe. vraj ty nemas zaujem, ci cas, alebo podobne kecy, ale reagujes na vsetko dosti vyhybavo, proc asi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čas mám, jinak bych tu nebyl.

A mco dobře víš, jak to včera bylo, však tvá dnešní one-man show to jen dokládá.

Reagovat
smazaný uživatel

takze cas mas ?

co bolo vcera ? mas predsa cas a urcite i zaujem to nejak vyriesit , lebo len konstruktivne dojdeme do konca. opakovat stale dokola to iste nic neriesi.

namiesto toho , aby si sa ospravedlnil, tu len placas nejake vcerajsie nezmysli, kde si sa radsej uz ani neobjavil a zmizol a ides sa tu vyhovarat ,ze nemal si zaujem ci podobne kecy . . .

omluva nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

takze nic ?

to som si mohol mysliet. naprosto bezcharakterne magor a sasek, ktory sa nevie ani ospravedlnit .

to uz radsej pockam nato ufo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, urážky už jsou tady...další úspěch pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že mám čas (zatím, ale půjdu hrát fotbal, tak nevím jak moc...), jinak bych tu teď nepsal. Včear jsem musel pryč, jistě sis mohl všimnout, že jsem na stránkách a ani vůbec na internetu nebyl.

Podle mě je to vyřešené...řekli jsme si co potřebovali, PJ většinu smazal a tak se i vyřešil tvůj problém s posledním slovem (což je docela paradx, pže to vlastně je to stjené, jak tvé přísloví, "kdo mličí ten svědčí", přitom si vždy tvrdil, že poslední slovo mít nemusíš...). Ale pak jsem si všiml tvých reakcí a bylo mi jasné, že ti to leží v žaludku a bdueš mít potřebu to otevřít, což jsem ti samozřejmě neumožnil a z toho poté plynuly ostatní tvé histerické reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto uz je uuulet. tolko vyhybavych prispevkov a ziadne konkretizovanie ci protiargument.len nezmyselne sprostosti. uz len ten vcerajsi odchod mi bol jasny a ta dnesna vyhovorka, tak to je

perla medzi perlami.

ok, omluvy sa nedockam. kto sa jej vlastne niekedy od teba dockal.

Reagovat
smazaný uživatel

To nesjou vyhýbavé příspěvky, ale naprosto jasné: Své jsem včea řekl, ty sis vše včera přečetl a já napsal, že víc k tomu není co dodávat...vadí ti, že už ti nedávám šanci na reparát, ale s tím jsi měl počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz je naozaj ubohost.

namiesto toho, aby sa omluvil, tak sa len vykecava. vcera zmizol a dnes tu spomina posledne slovo.

koncim diskusiu. s takym uboziakom sa bavit, ktory nema v sebe ani zrnko charakteru je fakt zbytocne a lutujem, ze sa vobec bavim. keby to aspon k niecomu viedlo, ale zase nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ještě mohla být chvíli sranda, ale potěšení zůstane. Hned jsme si tuto diskuzi zálohoval...

Reagovat
HOST*Vincent

já myslím že si to zasloužilo smáznout i tak

Reagovat
Mr.Jindros

No, "sranda" by byla kdybys vymazal ten dlouhý merenguesův příspěvek (i když on si ho nepochybně zálohoval). Jinak by to chtělo promazávat víc... ta nekonečná vlákna nulového obsahu, kdy ani jeden z debatujících tvrdohlavě puberťácky nedokáže ustoupit, nejsou zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon neni nuda, ze?

Reagovat
HOST*

Přesně tak, je to doopravdy trapné, netýká se to ani trochu fotbalu, ale hlavně, že si můžou oba blbečci zablbnout. Rominho a kyslíku, to vaše divadélko je až moc trapné a měli by jste to omezit, nebo si zajít k psychiatrovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám, že obrat "puberťácky nedokáže ustoupit" může říct jenom Jindros.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel bys obcas vylezt ven na cerstvy vzduch. Ten pocitac ti fakt uz leze na mozek..

Reagovat
smazaný uživatel

Bys nevěřil, ale je více než pravděpodobné, že jsem strávil venku na čerstvém vzduchu mnohem více času než ty.

Reagovat
HOST*quadaup

To je chválihodné, ale příště prosím tě nerekreuj v Černobylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě máš počítač venku a ne doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Notebook...to k vám ještě nedorazilo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Yep, už tě vidím, jak někde mezi lidma sedíš s notebookem a vedeš sáhodlouhé hádky s rominhem.

Reagovat
smazaný uživatel

O ldiech nepado ani slovo, nehledě na to, že to není až takový problém...

Reagovat
smazaný uživatel

No.. když myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

S Henrym je to asi blbost, 50 míčů od barcy Jinak merenguesovi patří můj dík za skvělý příspěvek. Já bych jako posilu do realu vzal Chivua z mého milovaného AS, který dokáže zahrát na kraji, stejně výborně jako na stoperu, případně ještě Antonia Lópeze z Atlética (i když tohle se zdá jako tabu), který také může hrát z obrany, případně jako wb nebo smf... na štít bych vzal Mascherana, jinak za Zidanea mi v současný chvíli, kromě Riquelmeho a Riberyho (ale ten jde do ManU), nikdo nenapadá... A ještě by to chtělo kanonýra... Torres ne, David Villa to samý, toho by asi sotva pustili po tak skvělé sézoně...nakonec to stejně dopadne tak, že přijde "božský Ruud" Jinak tleskám Kyslíkovi a rominhovi i když spíše souhlasim z doktorem...

Reagovat
smazaný uživatel

s doktorem...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě bych málem zapomněl na Perníu, i když v jeho 29 letech už by to asi nebyl krok dopředu... a pak samozřejmě Pablo Ibanez, ale toho se týká to samý jako A. Lopeze a Torrese...

Reagovat
HOST*jampadampa

Nebodej do vosího hnízda nebo rozpoutáš další "smršť" příspěvků. Jinak oba autoři jsou neskutečně "literárně plodní" - to smekám...

Reagovat
HOST*cortez

No začínam bejt alergickej na slova konstruktivní, hyperbola, oser, argument...

Reagovat
HOST*jampadampa

Jo tak ty rominhové "tri osery" to mě vážně dostalo... To je pojem

Reagovat
smazaný uživatel

anonym so snahou vyprovokovat . . . uz len tym, ze tam je ten slovak, coz asi je jasne, ze nato reagovat proste budem a potom neustale drzanie sa toho, ze stale prispievam.

Reagovat
HOST*jampadampa

Jaký anonym? a kde je jaký slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ta jejich "plodnost" měla potomky, tak ty bych fakt vidět nechtěl

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

vyhladaj pomoc ty jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*xx

akosi ta nemaju v laske.. no co som tvrdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdopak to asi napsal, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Já radši zareaguju, abych zamezil jakýmkoli spekulacím, neříkám, že si to o mně myslíš konkrétně ty, ale kdokoli si to myslí, tak je vůl, pže já nidky tady nic anonymě ani pod jiný, nickem nepsal (pokdu se nejednalo o srandu, o které většina věděla dopředu)...PJ to může podle IP adresy ověřit a byl bych rád, kdyby tak učinil a některým (neříkám, že tobě ) by pak ztuhl úsměv...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát jsem v tom příspěvku použil "Dr. Kyslík"? Nereagoval jsem na tebe a nikde jsem tam nenapsal, že si to byl ty..

Klidně ať tak učiní!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani já nenepsal, že tím myslím tebe...

Reagovat
HOST*rominho

na jednej strane tvrdis, ze nepotrebujes odpisovat, lebo ti co neustale odpisuju, tak ich nieco trapi. na druhej strane odpisujes, pritom tvoj nick nebol nikde spomenuty

a o tom, zeby si to nepriznal myslim, ze diskutovat ani nemusime

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen snažím zamezit zbytečným spekulacím, pokdu v tom nevidíš rozdíl, tvůj problém...

Reagovat
HOST*rominho

tak si protirec dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou třeba pochopíš.

Reagovat
HOST*rominho

a zase si protireci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepochopíš no...

Reagovat
PJ

Tak já to teda potvrdim, že to nepsal Kyslík. Ale bylo to nutný? Nejsi Doktore tak trochu paranoidní?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, paranoidní nejsem, ale je snad jasné, že některé narážky směřovaly ke mně a tak jsem to chtěl jen v klidu vyjasnit...

Reagovat
HOST*rominho

som prekvapeny, ze sa nedrzis svojich zasad a neustale odpisujes. . .

ale na druhej strane som rad, ze si si zobral k srdcu moje hesla : kto mlci, ten svedci a uvedomil si si, ze je lepsie nemlcat a odvratit vsetky hroziace spekulacie

super. vidim, ze som vplyvna osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé naúprosto nesmyslné heslo jsem si k srdci nevzal, reaguju na to, co uznám za vhodné a někdo, kdo si tady svým "odhadem" hodil třetí trapas ve třech dnech na to nemá sebemenší vliv.

Reagovat
HOST*rominho

co je na tom hesle nezmyselne ?

na slovensku sa pomerne bezne pouziva , ale tvoja neznalost je uz znama.

sa mi paci ako sa snazis zakryt sam seba, pritom si neustale odporujes uz len tym, ako odpisujes si dost protirecis.

raz povies nieco o poslednom slove, druhykrat, ze vsetko bolo povedane a ze nemas potrebu sa tu hadat ci to predlzovat a

Reagovat
HOST*rominho

ci ako si to vlastne pisal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že co je na tom nesmyslné. Na Slvoensku se to používá.

No tak když pominu to, že to vyvrací snad každé právo v jakékoli zemi na světě a že tenhle nesmysl byl popřen už (a nejen) v antice, tak nad tím stačí zapřemýšlet a je jasné, že je to naprostá hovadina ať si to používá kdo chce kdy chce.

Reagovat
HOST*rominho

tak povedz preco je to nezmysel. napadaju ma presne nejake veci , cim by si to mohol podlozit, ale zaroven ma napadaju fakta preco su prave tie tvoje hesla ci ako to nazvat nezmyslami tiez, takze si vyber.

o tom, ze sem prispievam vzdy a vsade a malokedy ustupim tu asi kazdy vie a celu nedelu sa tu drzat teorie, ze neustale prispievam a preto idem snad nieco dokazovat a ze ma nieco trapi, je dost smiesne. hlavne vtedy ked si neustalim tvojim neustalim odpisovanim na druhy den nonstop protirecis .. .

Reagovat
smazaný uživatel

Já si neprotiřečím, teĎ řešíme jiný problém než se řešil třeba včera, nebylo to tady do zblbnutí opakvané, takže proč ne. Včera si chtěl akorát otevřít něco, co bylo uzavřené a to jsme ti chytře neumožnil. No a teď tedy k tomu tvému "heslu"...

Takže, zeptám se tě takhle: Když u soudu odmítne manželka vypovídat (má na to mimochodem právo, což je docela zvláštní, pže to vyvrací tvé heslo ) proti manželovi, tak vlastně svědčí proti němu? Mlčí, takže svědčí?

Co se týče té historie, tak řeknu citát, co mě zrovna teď napadá, určitě bych našel i další:

"Kdybych mohl volit, dal bych přednost tiché moudrosti před upovídanou hloupostí." Cicero

Zkus se nad tím zamyslet...

Reagovat
HOST*

nemam ziadny citat, ale . . .

asi tak :

clovek nema protiargument,ktory sa v danej diskusii dost vyzaduje tak ho jednoducho nepovie( nema co povedat ) , cim v diskusii ostava pravda toho druheho . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně a co se tak zamslet nad tím, že ty nevíš, proč ten dotyčný reaguje? Obecně: Co když nereaguje proto, že považuje reakci zbytečnou, pže by to vedlo kestejnému výsledku? Co když nereaguje proto, že nemá čas? Co když nereaguje proto, že nemá náladu se hádat? Co když nereaguje proto, že vše již řekl a nechce se opakovat? Ty nidky nemžůeš vědět proč dotyčný nereagoval a proto taky nemáš žádný citát (pže nikdo moudrý by takovou hovadinu nevypustil z huby) a proto je to taky nesmysl...

Reagovat
HOST*rominho

ako som uz povedal. viem veci, ktorymi sa da to co som napisal napadnut.

bohuzial v tej diskusii je to pomerne jasne a zatial nenasiel ziadny protiarguemnt, cim sa potvrdzuje moja pravda. ak ho najde tak prosiiim ,nemam dovod neuznat . . . a tym, ze to povazuje za zvytocne neprispievat to asu nebude. . . .

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to...Netrvalo to ani dlouho a jedno "na slovensku hojně používané heslo" se ukázalo jako úplný nesmysl.

Ještě na závěr bych si dovolil jeden docela trefný, který zcela naplňuje to, co jsem tady psal:

"Řečník má vyčerpat téma, ne posluchače." Winston Churchil...

Reagovat
HOST*rominho

vid dole.

Reagovat
HOST*xx

neboj..ja nie

Reagovat
HOST*rominho

je zaujimave, ako sa snazis odvolavat sa na inych

tie diskusie s tebou mam pekne v bookmarku

Reagovat
HOST*xx

myslis mna?

Reagovat
HOST*rominho

a koho podla teba myslim ?

inak niezeby som tej slovencine v tom kokotovi naozaj veril, ze to pisal naozaj slovak, ale ak je to pravda a moj tajny favorit to naozaj neni ( iste vie ) , tak jediny kto to mohol pisat co ma napada si ty a dovody nato naozaj mas.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem za to, že jsou tady i tací, co jsou schopni to napsat sami a pak obviňovat druhé...přecejenom je to slovensky (aspoň myslím, každopádně čeština a to není)...

Reagovat
HOST*rominho

jj, hlaavny favorit odpadol , to je skoda

co tak xx ?pj , poznas sa prosiim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Jde vidět, že nemáš moc odhad na lidi.

Reagovat
HOST*rominho

hehe, chudak Rosell .

Reagovat
HOST*xx

rominho, nemam ziadne dovody prezentovat sa takymto sposobom a hlavne pokial ide o teba, lebo teba skor lutujem.. Mne si este nikdy nic nedokazal a stale trepes blbosti.. Myslim, ze ta tu lutuju viaceri a to, ci som to pisal ja, sa da velmi lahko overit

Reagovat
HOST*rominho

myslim, ze na icq bola o tebe pomerne dost slusna diskusia s inymi clenmi profutbalu a musim uznat, ze moc silnu mienku o tebe nemaju, ked uz sa tu tak odvolavas na inych. bohuzial pre teba tvoja neznalost je podlozena diskusiou, ktoru si moze kazdy precitat na profutbale v sekcii najdiskustovanejsie ,v teme ac ponuklo shewchenkovi zmluvu a taktiez mam ulozene este dve diskusie o tvojej neznalosti systemu lyonu , v bookmarku doma . . .

co sa tyka teba , tak je na tom vsetko najhorsie , ze ty stale len vypisujes, ako si ma vzdy a vsade preargumentoval ci to, ze stale trepem blbosti , ale ked sa ta opytam konkretne, tak akosik neni co povedat.

Timb ci Barca(k) sa jasne vyjadrili a najma u Timba si si mohol vsimnut, ze sa ta snazi dost znacne ignorovat a hladaj dovody preco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba podle "myšlenky" "Kdo mlčí ten svědčí"

Reagovat
HOST*rominho

Je to ako u Yardu , ale to asi nepochopis

Reagovat
smazaný uživatel

No u yardy to nepochopíš ty, protože ani zdaleka nevíš, co se mezi náam děje "v zákulisí".

Hop a další trapas ti naskočil.

Reagovat
HOST*rominho

a co sa take deje v zakulisi, ked sa to tak lisi o Timba, o ktorom nemas asi ani paru ?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud se jedná o tvé heslo, tak je irelevantní, co se v zákulisí děje. Podle tebe by totiž Timbo i yarda svědčili.

Reagovat
HOST*

no pokial to chapes to co som napisal v prispevku vyssie takto , tak potom to tazko niekedy.

timba vobec nepoznas, ale reagovat reagujes a hlavne neodpovedas na otazku

Reagovat
HOST*rominho

Reagovat
smazaný uživatel

Já reaguju na tvé "heslo", které si sám vyvracíš.

Reagovat
HOST*rominho

pre Timba bohuzial kto mldci, ten svedci moc nepasuje v tom vyzname ako sa to skutocne mysli v diskusiach, ale to by si ho musel poznat. . . to heslo sa pouziva trocha inak, ale to neva.

myslim, ze to iste ako pre Timba plati aj pre Yardu . . .i ked tie zakulisne tahy si mi zatial moc neprezradil

bohuzial dnes opat zase dost perlis .

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, "u něho to neplatí"

A máme to...

Reagovat
HOST*rominho

Ak clovek neprispeje na forum , pretoze ma pokazenu klavesnicu, tak znamena snad , ze s tebou suhlasi ? na zaklade kto mlci ten svedci ?

nemyslis, ze sa to pouziva v trocha inej situacii ? celkom dalsia perla

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslíš si, že ty nemůžeš určit, proč ten druhý nereaguje, pokud to nenapíše...A pokdu to napíše, tak nemáš právo určovat, zda to pravda je či není...

Ty perlo.

Prostě tady vidíš, že tvé heslo je totální nesmysl...

Reagovat
HOST*rominho

tak Timb jednoznacne nereaguje na xx koli inym veciam, ale to je trocha rozdiel. to by si musel vediet v akej situacii sa to pouziva, co ty samozrejme nevies a to je ten hlavny problem..Timba hlavne ani nepoznas

hlavne ten vyrok o tom, ze clovek by neprispieval ak by si bol isty pravdou a nemal by dovod to dalej rozpytvavat ( ci ako si to vlastne pisal ? ) je celkom uuulet.

Reagovat
smazaný uživatel

že úlet. Jak už jsme psal, nemůžeš vědět, proč jiný nereagoval a už proto je tvůj argument nesmysl...

Ještě bych si dovolil, tady pár citátů, když je to teda ten úlet:

"Nejlepší odpovědí hlupákovi je mlčení." Lucretius Carus Titus.

A hlavně, tady:

"Pravda o sobě vypovídá dostatečně výmluvně." autorem tohoto úletu je Syrus Publilus.

Reagovat
HOST*rominho

takze ked ti chcem v hadke zmenit tvoju chybnu mienku o veci, o ktorej diskutujeme, napriklad v situacii, ze ta chcem naviest na spravny nazor, tak vlastne tym, ze sa hadam len potvrdzujem, ze sa hadam len preto, ze nemam pravdu, alebo snad, ze prave preto ze mam pravdu by som sa nehadal ? by som nechcel menit tvoju chybnu mienku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde názorně vidět, jak ji otočil téma.

Mluvilií jsme o tom, co znamená, když se neodpoví. Tento tvůj příspěvek z ničeho nic začal mluvit o tom, co znamená, když se odpoví...Myslím, že tady to je krásně čitelné.

Takže takto: Háadt se kldině hádej, klidně pořád odpovídej, já ti to neberu, podle dané situace posoudím, proč to píšeš a tak podobně, nemůžeš to všechno házet do jednoho pytle, jak se o to snažíš.

Co se týče tématu, tak tam už je ti doufám jasno, když jsem tě nejdříve nepřesvědčil já, tak uspěli aspoň geniové minulosti...

Reagovat
HOST*rominho

ty si mi zacal vycitat preco tu prispievam a nekaslem na diskusiu , co ?

dvaja statici sa podielaju na budovani nejakeho projektu a jeden tvrdohlavo si mysli, ze to naprojktoval spravne, ale ten druhy ma iny nazor a vie, kde spravil chybu.

myslis, ze na zaklade tvojich nezmyslov typu "Nejlepší odpovědí hlupákovi je mlčení." Lucretius Carus Titus.

jj, takze ten druhy statik ma byt ticho pretoze ten prvy si hlupacky mysli z vlastnej neznalosti, ze ma pravdu a oni tym stratia miliardovy projket ?

sa zamysli nad tym, co vypisujes a to su aj dovody preco asi aj prispievam, vid statici.

ono vlastne co je pravda, ze ? nikedy sa o postavenie zeme vo vesmire hovorilo tak, druhykrat onak.

samozrejme vsetci boli ticho a drzali sa tvojich nezmyslov.

o timbovi vies hovno a nevies ani z akeho dovodu sa na xxa vykaslal, takze asi tak .. .

Reagovat
smazaný uživatel

On ty citáty nechápe.

Mluvíme o slovech ne o činech, tady nic nestavíme, tady se bavíme a neexistuje žádné měřítko (mezi námi dvěma), které ukazuje na to, kdo udělal chybu a kdo ne (jako je to při té stavbě)...Když jme o své rpavdě přesvědčený a nemám takový důvod jako ten statik, tak proč tě nadále přesvědčovat? Statik potřebuje, aby budova držela, já nic takového nepotřebuju...Srovnáváš hrušky a jabka...

o timbovi vědět nic nemusím, prostě kdyby paltil otvé heslo, tak Timb svědčí, co žej blbost...

Reagovat
HOST*rominho

Když jme o své rpavdě přesvědčený a nemám takový důvod jako ten statik, tak proč tě nadále přesvědčovat?

1. a opat by nastala otazka co vlastne povazujeme za ten " takovy duvod " , co je vlastne ta hranica ? celkom oser

niekomu zalezi len na budove a na ostatne sere. inym zalezi aj na malickosiach. kazdopadne ty sam si sa vyjadril, ze sa hadas uz len preto, ze ta to mnokrat bavi a proti hlupakom, ktory tu naozaj niekedy su, nemlcis. proste opat perlis naproste nezmysli a saskujes

2. Vycitas mi tu , ze neustale prispievam na zaklade nejakych vyrokov, ktore akosik uz neplatia , co som ti potvrdil, takze opat saskarna

ja mam nato vlastne dovody. moje argumenty ohladom diskusie , ktore si myslim, ze jasne vyvracaju tvoje teorie ( uz len ta 1 minuta ) boli zmazane a ostali tu veci, co mi osobne nesedelo a neboli tu tie protiargumenty, takze preco by som neprispiel, ked sem napriklad pride anonym, ktory mozno tie moje argumenty nevidel. naopak ked sem pride xavi a vidi 3 bodovy moj prispevok, tak asi mu uz je nieco mozno jasnejsie.. . . vid tvoje odvolavanie sa na to, ze s tebou anonym ci cortez suhlasili.

takze nenapadaj ma, ze prispievam. Drz sa svojich nezmyselnych vyrokov ci hesiel. ja sa budem drzat svojich. kazdopadne si evidentne protirecis a vzdy sa potom opat nezmyselne vyhovaras a vykecavas, akoby sme to mali zozrat.

opat si sa len osral . . .

musim bohuzial odist. neskor to doriesime . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsme ti to jasně vysvětlil, ale každopádně pro jistotu ti tu ještě elegantně zneškodním tvůj pokus se statisty.

Takže: Pokud jeden statista udělá chybu, neznamená to, že je hlupák. Je proto logické, že mu ten druhý poradí a podobně. Pokud ty rady bude odmítat, tak je ten statista hlupák a tady nastupuje mnou zmíněný citát...Protože hlupáka o pravdě stejně nepřesvědčíš a tak je lepší od této stavby odejít a dělat něco perspektivnějšíhoa neztrácet čas (k čemu mu dvě hodiyn říkat, že tam je chyba, když on nic nezmění?).

Takhle je ten citát myšlen, ono teda někteří mají s pochopením citátů problémy a často jsou špatně interpretovány, ale tys teĎ vážně střelil HODNĚ vedle.

Jo a ještě nevím, kde jsi vzal, že tě napadám, že přispíváš. Klidně si přispívej, já ti to neberu, jen ale pak musíš čekat, že napíšu, proč přispíváš...Že prý ti to vyčítám.

No dneska perlíš skoro více než včera a to je co říct.

PS: Už máš serii- 4 dny- 4 trapasy. Doufám, že i zítra navážeš s nějakou tvou špantou interpretací a pochopením, jednou větou vyvratitelným heslem či snad s nějakým srandovním příkladem (taktéž rozmetný během dvou mniut).

Reagovat
HOST*rominho

Když jme o své rpavdě přesvědčený a nemám takový důvod jako ten statik, tak proč tě nadále přesvědčovat?

takze hranice su stale nezname

celkom oser.

statik tam mozno bude chciet silou mocou zostat . . . mozno mu na tom projekte dosti zalezi z nejakych dovodov. . .

mozno moze byt presveceny , ze za 100rokov sa jeho pravda potvrdi. kazdopadne nepovedat nic je dost hlupost. ak mas take zmyslanie ake mas, tak sa ani nedivim.to budes aspon podla mna v zivote dost nula.

tvoje nezmyselne vyroky , ktore sa velice rychlo vyvratili ti tiez nevysli. taka tradicia uz.

ale drz sa ich, budem sa drzat ja svojich.

zda sa vsak, ze si protirecis. uz len tym tvojim neustalim hadanim a prispievanim, ci " takovymi dovodami ", ked sam si povedal, ze sa hadas koli srande castokrat a hlupakov neignorujes.......

ono vlastne kto je ten hlupak , ze ? mozno sa ten clovek zle vyjadril , mlcat a mysliet si svoje neni dobre. mozno vzajomnou diskusiou dojdes k porozumenie.

a dovody preco si myslis, ze prispievam som ti tiez v prispevku vyssie dost jasne vyjasnil, takze si sa opat milis.ani tie hesla , ktorymi sa drzis nic nepotvrdzuju. to by bolo treba urcit hranice. to je kazdeho individualna zalezitost, kedy a ako ma chut ci nechut reagovat.

celkom saskarna kazdy jeden tvoj prispevok je dost na zasmiatie

Reagovat
smazaný uživatel

Tay jde idět, ež neumíš číst a neumíš ani logicky uvažovat. Jak neříct nic? Samozřejmě, že když e obejví chyba, tak by se o ní měloí říct a toho druhého opravit, proč ne?! To, ež uděla lchybu, neznamená, že je hlupák. Ale pokud odmítá rady, tak je hlupák a nic sse nezmění, když mu to budeš říkat pořád dokola...A pokdu si dá říct, tak zas hlupák není a ten citát se na to nevztahuje...Už chápeš?

Jak jsem psal, dost lidí má s interpretací citátů problémy a ty mezi ně patříš.

Ty citáty určujou vše, musíš je ale pochopit, což u tebe je zatzím očividně problém...Možná tomu nevěříš, ale ti autoři oněch citátů věděli, co říkali...rozhodně nemleli nesmysly o statistech.

Reagovat
HOST*rominho

Reagovat
HOST*rominho

1. rec je o statikoch a nie o statistoch. mozno bude problem prave v tom, ze nevies citat. tym by sa to pre teba vsetko vysvetlovalo.

2.Když jme o své rpavdě přesvědčený a nemám takový důvod jako ten statik, tak proč tě nadále přesvědčovat?

Takze tych hranic a zodpovedanie otazky, co je vlastne ten takovy duvod sa nedockam. toto je hold dosti individualna zalezitost, ktore jasne potvrdzuje tvoj uuulet.celkom traparna z tvojej strany, ale mozno si to casom uvedomis, i ked ja som presvedceny, ze to uz velmi dobre chapes aj teraz, ale radsej sa k tomu nevracias

3.Zaroven sa jasne potvrdilo, ze dovody preco prispievam su znacne odlisne ako tie dovody, preco ma tu napadas. kedze do hlavy mi nevidis, tak len ja mozem potvrdit, preco prispievam, takze pre teba dalsi oser.

4. Ja ako statik presvedceny o svojej pravde napadnem toho druheho,ale ten sa zachova , tak ze naco sa hadat, ked ten je si zase presvedceny o tej svojej pravde a zliha to na vzajomnej komunikacii a ty nechces priznat , ze tomu tak je. Ja sa osamostatnim, pretoze som si myslel, ze mam pravdu. ten druhy na zaklade toho, ze sa drzal tvojich hesiel mi nic nevysvetlil. ja naopak som to vzdal, pretoze som sa tiez drzal tvojich hesiel a nakoniec ani jeden mozno nema pravdu a vzajomnym napadanim ci protiargumentaciou dojdu lepsie k vysledku akokeby sa obaja zachovali ako hovoris. ono vlastne staci ak jeden, pretoze ten druhy je mozno milne presvedceny o svojej pravde.

5.neviem naco tu dnes vypisujes tie svoje nezmyselne vyroky, celkom uuulet. sam sa ich nedrzis a pravidelne prispievas a reagujes na hlupakov uz len z toho dovodu, ze ta to bavi a mna napadnes, ze prispievam z tych dovodov vyssie popisanych.

dost ubohe. nauc sa citat a hlavne chapat.je mi celkom jasne, ze ty vlastne to mozno i chapes, ale nepriznas. kedy si ty vlastne priznal, ze? celkom haluze, ale tak neva.

Reagovat
smazaný uživatel

ze prý problém bude v tom. No to fakt všechno mění.

JAk už jsem psal, pokud ho na to upozorníš, je to v pořádku (on není hlupákem proto, že udělal chybu), pokdu ale přes všechno nebude svůj postoj chtít měnit, tak je hlupák, ty s tím nic neuěláš a šašování a hádky nic nemění, o tom mluví ten mnou zmíněný citát, který jsi špatně pochopil...úlet je to, že se ty citáty snažíš popřít a ještě k tomu je ani nechápeš.

Dneska fakt perlíš!

Rominho, na to by se dala napsat kniha, já dám nějak ýcitát a ty ho zkusíš nějak pro tebe logicky pro ostatní směšně vyvrátit. Bereš?

Reagovat
HOST*rominho

a mozna to bude prave tym, ze on sa bude chovat podla tvojich hesiel a prave preto to vsetko zliha celkom uuuulet.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jen v případě, že stejně, jako ty, ty citáty nepochopí, to je ale jeho problém (chytrému napověz, hloupého...).

Ty citáty jsou slavné, protože jsou to, jak se říká "velké pavdy", ne každý však má to štěstí, aby si jich mohl užívat naplno...

Reagovat
HOST*rominho

jj, takze je to jasne, ze ty citaty su prakticky nepouzitelne. evidentne sa to potvrdilo na statikoch. toz jasna zalezitost.

jj, takze vlastne ono sa jasne potvrdilo, ze ustupovat a ignorovat je hlupost. mozno ked sa jeden ci druhy tak zachovaju , tak navzajom nezistiac, ze pravdy nemaju . takze drzat sa tych tvojich hesiel je celkom uuuuulet.

aby som isiel do diskusie s niekym v tom, ze je hlupak je celkom blbost. mozno sa ten clovek zle vyjadruje, mozno sam nemam pravdu. celkom traparna z tvojej strany a dalsi lahko vyvratitelny nazor.

a odpovede ohladom hranic som sa zase nedockal.

Reagovat
smazaný uživatel

že prý se to ukázalo an staticích.

Já to to jasně vysvětlil, ale oěpt si se teĎ ztrapnil, když jsi potvrdil, že to nechápeš. (když je někdo hlupák, nepřesvědčíš ho a tak se dvohodinová hádka mijí účinkem a proto te ncitát...logický, pokdu mu praodší a on si dá říct, není to hlupák). Hehe, a on to nechápe.

Reagovat
HOST*rominho

ty tvrdis, ze ronaldinho hra v barcelone. ja tvrdim, ze ronaldinho hraje v ac milan.

takze ked ja pojdem do diskusie presvedceny o svojej pravde a s tvojimi heslami mysliac si, ze si hlupak, coz je i dost realne, tak to asi moc pouzitelne pre konstruktivnu diskusiu nebude, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se ale dostává právě na řdu onen citát. Já ti jednou řeknu, že Ronaldinho hraje v Barce, pokude si bdueš stát za svým, tak tě nechám tak (přesně podle citátu). A žádná hádka nebude...a jelikžo tě tak nechám, tak ani nebdue pokus o knstruktivní diskuzi, která s hlupákem být nemůže... (opět podle citátu to sed...).

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, jestli ti to do teĎ nedošlo, jako že ne, když tady dáváš tenhle příklad, je to založeno na tom, že s hlupákem konstruktuivní diskuze být nemůže a proto je zbytečné s ním ztrácet čas...

Reagovat
HOST*rominho

no ale to je stale tvoj pohlad z tej strany. z pohladu toho druheho je to naprosta hluuupost, aby sa drzal tohto vyroku , lebo je to nekonstruktivne . a zaroven by si musel si byt naprosto isty, ze maspravdu a aby taky statik , jeden ci druhy, sa tohto drzali, tak by to bolo fakt pomimo. realne dost nepouzitelne a nezmyselne.

takze naco to tu vypisujes a napadas ma tym ?

opat si to nepremyslel a trepes blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty si furt neuvědomuejš jednu věc. Když někdo má jiný názor, neznamená to, že je hlupák. Na tom ti všechyn tyhel nesmysly padají. Když jsou dva statici a mají jiný názor, tak citát neříká, že se spolu nemají bavit. Můžou to normálně prodiskutovat, proč ne. Pokdu však ten jeden tvrdohlavě stojí za svým, tak pak je hlupák a v tom příapdě nepomlůže ani dvouhodinové vysvětlování (kdybych se tím teď řídil, tak už jsem ticho, ale zrovna se nudímú a proto ej lepší odejít a neztrácet čas- výsledek by byl stejný. To je to, o čem citát mluví.

Až si uvědomíš jednu věc a sice že když má někdo jiný názor, tak není automaticky hlupák, tak pochopíš...

Reagovat
HOST*rominho

boze , on to stale nechape.

to uz je na mna moc.

nac tu vypisujes, tie hesla ? mam sa ich snad drzat ? ma sa ich snad drzat fugas ( bez urazky ) ?

dojde na ef, s chybnymi nazormi a v domneni, ze ty si hlupak, tak sa nato vykasle a bude ta ignorovat a nakoniec ta jeho "pravda" ho moze stat problem niekde inde.. keby vsak sa snazil argumentovat, napadat , tak by to malo vyznam a chyby by si v buducnu odpustil ak by si nasiel protiargument , ale to opat len v pripade, ze sa ten druhy nezachova ignorantsky ( nemlci ) ...

boze , to je tak nepouzitelne. ak sa drzist tychto hesiel a snad si i myslis, ze sa ich ma clovek drzat, tak si pomimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by normálně argumentoval a pak pochopil, že dělá chybu, nebyl by hlupák. Hlupák není ten, který má jiný názor, ale ten který, át se děje co se děje, ho nezmění (jako ty).

Takže pokud dokáže argumentovat a poté pochopit, není hlupák, citát se na něj nevztahuje a ty jsi mimo...

Reagovat
HOST*rominho

"a pak pochopil, že dělá chybu"

takze je naprosto logicke, ze prispievat, argumentovat a zucastnovat sa diskusie je spravne, co aj robim, pretoze sa niektori mozu zle vyjadrovat a nechcem, aby tu boli zle medziludske vztahy.

bohuzial ten tvoj vyrok je dost nepouzitelny ako heslo do diskusie, co si sam potrdil. hurraaa. preto sa toho hesla nedrzim. mozno naozaj nemam pravdu a mozno najdes nejaky ten argument, aby si mi to potvrdil, takze naco to tu vypisujes.

huraaa. konecne sme dosli k zaveru. to trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No je nsi to namlouvej, hezký pokus o remízu.

Citát je zcela ajsně použitelný, pokdu si nedá říct, nech ho tak. A to je přesně ono. Když někomu poradíš, nic na tom není, ani když s ním diskutuješ (jiný názor nerovná se hlupák)....

jsem rád, žes mi adl za pravdu a že problém byl skutečně jen v tom, že jsi nechápal pojem hlupák a prostě si představoval, že kdo má jiný názor, ten je hlupák (jako s těmi statiky ), no nic, zasmál isjem se, ty už jsi pochopil a je to.

Reagovat
HOST*rominho

jedno je jasne. ak by som siel do diskusie s tvojimi heslami, ci vyrokmi, tak by som na tom bol dost zle.

takze naco to vlastne spominas. . . . ked to je v reale pre mna dost absurdita a radsej podiskutujem, lebo mozno pravdu ja osobne nemam.

remizka bohuzial ziadna ... pre teba to znamena, ze si sa osral i v tom napadani, preco vlastne prispievam , i ked to uz je davno jasne z bodu 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdeš do diskuze s tím, že je každý hlupák?

Tí mse mnohé vysvětluje.

A jeslti to tak není, tak tě mnou zmiňovaný citát nijak neomezuje. Ale to bys ho musel pochopit...věz že hlupák není automaticky ten, co s tebou nesouhlasí.

Reagovat
HOST*rominho

ja uz idem dokonca do diskusie s tym, ze je kazdy hlupak

tak tuna niekto evidentne nepochopil, co som napisal...

teraz rozmyslam, ci ti dam nejaku sancu na reparat, ale asi nie .

prave preto, ze si nemyslim, ze je niekto hlupak, tak je to pre mna ten vyrok nepouzitelny a radsej diskutujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokdu si nemyslíš, že je někdo hlupák, tak se na tebe výrok nevztahuje, pokud si nepochopil význam ncitátů, tak se ti pak nedivím. To už je tvůj problém, ěnkd ose tím bdue řídit a bdue mít o mnoho času déle, někdo jako ty zas promrhá desítky hodin života, pže jsem ten výrok zmínil já. Jen tak dál.

Reagovat
HOST*rominho

uz som sa vyjadril v predchadzajucich prispevkoch. tvoj vyrok je hold nepouzitelny.

ziadny reparat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dohodnuto, další úspěch.

PS: lichotí mi, ež používáš to, co jsem použil já.

Reagovat
HOST*xx

tomu sa mozem len schuti zasmiat, lebo to o pasoch, ci taktike Lyonu bola jasna pravda a samozrejme sme si u teba uz zvykli, ze ten, kto ti protireci a ma pravdu, tak toho sa snazis vzdy uzemnit aj za cenu klamstiev, blbosti a vyhovoriek a nato si zvykli uz mnohi, co ta dobre poznaju..prakticky sa hadas takmer s kazdym..

A uz sa tu prestan vytahovat tymi blbostami, ze ty mas nieco ulozene a pod., lebo napr. to co si mi ukazal ohladom hracov z eu, kde bola nepriamo polozena otazka ci vies, ako je mozne, ze Barca ma tolko hracov mimo eu a preco su tam..na tu otazku si neskor odpovedal, ale zial, to je tak z tvojej strany vsetko co si predviedol. Ani sa nedivim, ze tu na teba nadavaju..

Reagovat
HOST*rominho

nech si to kazdy precita a posudi sam

Reagovat
HOST*xx

nech si precitaju aky si hlupak

Reagovat
HOST*empty

ze vas to kecani jeste bavi ...vzdyt uz to ani nikdo necte

Reagovat
HOST*

Henry

Reagovat
HOST*twik

Henry je nejlepší fotbalista a to co dokáže s míčem je neuvěřitelné.A umí taky kotelně dobře střílet z dálky a za chvilku bude druhý Henry(já).Kdo má něco proti Henrymu ať si vytře prdel.A všeci z Arsenalu jsou dobří kromě Gilberta ten je vadný.Henry je nejlepší!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*twik

Henry je nejlepší fotbalista a to co dokáže s míčem je neuvěřitelné.A umí taky kotelně dobře střílet z dálky a za chvilku bude druhý Henry(já).Kdo má něco proti Henrymu ať si vytře prdel.A všeci z Arsenalu jsou dobří kromě Gilberta ten je vadný.Henry je nejlepší!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

No Henry se docela dá,ale myslím si že Gilberto je z Arsenalu nejlepší a van Persie je lemra-co ty na to zmrde ODEPIŠ

Reagovat
HOST*

No Henry se docela dá,ale myslím si že Gilberto je z Arsenalu nejlepší a van Persie je lemra-co ty na to zmrde ODEPIŠ

Reagovat
HOST*Twik

Hanry je nej.nekecej a ten Gilbberto je fakt divný. a Van Persie na to že je mladý je uplný ostrostřelec.

Reagovat
HOST*Twik

Hanry je nej.nekecej a ten Gilbberto je fakt divný. a Van Persie na to že je mladý je uplný ostrostřelec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele