HENRY HRAJE SE SEBEZAPŘENÍM

22.02.2007, 15:34
Aktuality
Arsenalu možná bude v rozhodující fázi celé sezóny opět chybět Thierry Henry. Francouzský útočník sice v posledních týdnech nastupuje pravidelně, jak ale sám přiznal, činí tak se sebezapřením...

"Už dva týdny hraji s bolavou patou. Chci tam jít, i když nejsem stoprocentně fit. Ovlivňuje mě to, ale chci za každou cenu pomoci týmu," prozradil Henry.

Arsenal již má na marodce Robina van Persieho, který má zlomenou zánártní kůstku a dost možná vynechá celý zbytek sezóny. Ztráta kapitána by tak byla o to citelnější. Henry letos již jednou zraněný byl, na konci loňského kalendářního roku ho trápil především bolavý krk a na hřišti chyběl měsíc.

Před kluby je nyní rozhodující fáze sezóny. Arsenal to má o to těžší, že stále ještě nahání čtyři zajíce. O víkendu nastoupí ve finále Carling Cupu proti Chelsea, v opakovaném utkání pátého kola FA Cupu zavítá do Blackburnu, ve hře je stále i v Lize mistrů a největší porce zápasů čeká svěřence Arsene Wengera v Premier League, kde Arsenal ani zdaleka nemá jistou účast v příštím ročníku Champions League.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No nevim, jestli by si neměl dát pauzu, aby to pak nebylo horší a delší zranění než kdyby nehrál pořád. Ale na druhou stranu, když chybí van Persie, kdo by v tom útoku hrál? Wallcot asi Henryho nezaskočí...je to blbý.

Reagovat
HOST*Blácha

Ikdyž bude Thiery zraněnej,tak pořád bude hrát líp než ostatní ichtyli jako třeba z Chelsea nebo Liverpoolu

Reagovat
HOST*

to nie je dobre, hlavne posledne slova clanku su pravdive, nemame istu ucast v LM.. titiho potrebujeme, ale aj tak viac cakam na RVP!!! come on u ARSENAL !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele