Heldt zůstává ohledně Huntelaarova prodloužení optimistický

03.12.2014, 21:55
Aktuality
Klaas-Jan Huntelaar má se Schalke smlouvu pouze do konce probíhajícího ročníku, jednání o novém kontraktu se pak ještě nerozběhla a média nepřestávají spekulovat o odchodu nizozenmského kanonýra. Sportovní ředitel S04 Horst Heldt ale zůstává optimistou...

Holandský reprezentant přišel do Gelsenkirchenu před necelými pěti lety z AC Milán, kde se nedokázal naplno prosadit, načež prakticky okamžitě dokázal plnit roli obávaného střelce. To platí i letos, kdy Huntelaar ve dvanácti ligových duelech zaznamenal sedm gólů.

Hornický celek však do této chvíle se svým klíčovým hráčem nezačal jednat o prodloužení smlouvy, německá média navíc během uplynulých dnů přišla s informací, že se o Huntelaara zajímá ligový konkurent z Wolfsburgu. "Máme dohodnutý časový plán. Chceme si společně sednout před Vánoci. Klaas se u nás cítí dobře a také z naší strany je zájem o prodloužení spolupráce," prohlásil sportovní ředitel Horst Heldt.

Ve Wolfsburgu by se mohl stát Huntelaar ideálním parťákem Ivici Oliče, navíc "Vlci" mají od odchodu Edina Džeka dlouhodobý problém s nalezením spolehlivého kanonýra. Vedení VfL však svůj zájem o "Huntera" nepotvrdilo. "To není naše politika," řekl sportovní ředitel Klaus Allofs.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojď do Wolfsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

To by si moc nepolepsil, penezne ani kvalitativne. Ty tymy jsou cca na stejne urovni. Kdyz by sel pryc tak urcite treba na ostrovy nebo nekam do ciziny. Proste za jinym zazitkem. Ale ne kvuli penezum. Jediny kdo by byl schopny s04 preplatit je Bayern ale co by s nim delali..

Reagovat
smazaný uživatel

O to, že by Wolfsburg Schalke nepřeplatil, se fakt nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Gazprom a Volkswagen dávají dost. Bylo pro mě překvapující, že Wolfsburg s takovým rozpočtem nehraje poháry. Tabulku rozpočtů jsem viděl naposledy z roku 2011 a tam byl první Bayern a pak Schalke s Wolfsburgem a Stuttgartem. Až za nimi Dortmund a Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Gazprom je jenom sponzor, Schalke nevlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, ale ten vliv Gazpromu nebude zas až tak daleko od Volkswagenu http://www.independent.co.uk/sport/football/european/vladimir-putin-gazprom-and-schalke-04-how-russia-sending-troops-to-the-crimea-is-being-felt-in-the-bundesliga-9177403.html Ale to jsou jenom spekulace samozřejmě. Nic to nemění na to, že oba mají velmi silné rozpočty, a abych se vrátil k tématu, mají na zaplacení Huntelaara

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, do politiky se nepouštím, proč se Tönnies cpe za Putinem mi není úplně jasné. Každopádně přijde mi to dost zaujatý článek. Celkem by mě zajímalo, kde vzali ten dluh. Na konci roku 2012 byl kolem 150 mil. Schalke má nějakou sponzorskou smlouvu, kde mají fixní částku co dostávají (nebo už dostali) a že by Gazprom sypal něco navíc, to teda pochybuju (to by bylo mnohem víc vidět).

Se koukni na přestupové částky:

2011/2012 - S04 7 mil ,VfL 49 mil

2012/2013 - S04 6 mil, VfL 27 mil

2013/2014 - S04 26 mil, VfL 48 mil

Magath jednou rozhazoval (v sezoně 2010/2011) přes 35 mil a byla z toho finanční pohroma

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já tě přeci vůbec nerozporuju, můj hlavní argument a odpověď byly pro Papriho ohledně toho, že by Wolfsburg nedokázal Schalke přeplatit, což je imho blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sorry, nějak jsem si to spojil dohromady. Každopádně jsem tím chtěl naznačit, že přecijen nějaký rozdíl v tom vlivu bude

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je v Schalke minimálně nepřímý ;) u Wolfsburgu je to "transparentnější"

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, je to Gazprom, tak se to nabízí. Jestli tam nějaké bonusy jsou, tak to pořád nebude nic závratného. Navíc má vlastní interes v Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra. Ale porad tu hraje nejpodstatnejsi roli kolik kdo muze dat, a kolik je kdo ochoten dat.

Reagovat
ACSeRw!n

Bendtner by to nepustil do zakladu

Reagovat
9augi9

Do Wolfsburgu s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Nicmene musime take pricist fakt, ze Hunta bydli v Nizozemi a v Schalke je spokojeny take diky skutecnosti ze treninkovy plac ma 20 minut autem z Holandska. Ale pokud by nekde sel, byly by to ostrovy. Je to nadprumerny utocnik i na pomery ostrovu

Reagovat
andrew96

OT: Nevíte proč dneska hráli Budějky s Kladnem ve starých dresech?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Ja ták, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co do Sparty k Lafatovi

Reagovat
smazaný uživatel

On je přesně ten hráč, kterého by potřeboval Dortmund za Lawandowského!

Reagovat
smazaný uživatel

což však nepřipadá naprosto v úvahu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

To by bylo výhružek smrtí.

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš prdel

Reagovat
j_mrazik

Zvláštní hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele