Huntelaar zůstává v Schalke, prodloužil smlouvu do roku 2017

20.12.2014, 16:17
Aktuality
Schalke dnes od půl čtvrté hostí Hamburger SV a jeho fanoušci měli důvod k radost už před samotným začátkem zápasu. Klub z Gelsenkirchenu oznámil prodloužení smlouvy s Klaasem-Janem Huntelaarem do 30. června 2017, součástí dohody je i opce na další sezónu...

Jednatřicetiletý kanonýr měl do dneška u Königsblauen kontrakt platný jen pro zbytek sezóny a toho údajně chtěly využít další ambiciózní kluby, Wolfsburg a londýnský Tottenham. Nizozemský reprezentant ale působiště měnit nebude.

Huntelaar přišel do Schalke v létě 2010 za třináct milionů eur z AC Milán, za sebou má také působení v Realu Madrid, amsterdamském Ajaxu a Heerenveenu. Na profesionální úrovni je ale právě S04 tím klubem, v němž zkušený útočník zažívá své nejdelší angažmá.

Za Revierclub dal ve 116 bundesligových duelech 66 branek a je po Klausi Fischerovi (223) a Ebbem Sandovi (102) historicky třetím nejlepším střelcem Schalke. V letošní sezóně má na kontě sedm ligových tref, dalšími třemi góly pak pomohl svému mužstvu k postupu do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Andis

Ján Klááás .....Huteláááááááááár

Reagovat
nemanja

Reagovat
verv

nádhera ještě dneska zařídit 3 body

Reagovat
bayern987

Kanonýr!

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, no..u Vlků by mi krásně pasoval.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter !

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele