Heinze chce pryč za každou cenu

07.08.2007, 14:22
Aktuality
Gabriel Heinze hodlá za každou cenu opustit Manchester United. Argentinský obránce se tímto přáním nijak netají a na včerejší schůzce to z očí do očí sdělil manažerovi Red Devils Siru Alexi Fergusonovi...

"Mluvil jsem s trenérem a ujistil ho, že mým přáním bude odejít, pokud bude na stole zajímavá nabídka. Dnes je jedinou takovou ta z Liverpoolu a právě v tom je problém. Dříve jsem od United dostal slib, že budu moci odejít, pokud bude nabídka výhodná pro obě strany a v tuto chvíli je zde nabídka z Liverpoolu," řekl argentinský obránce v rozhovoru pro Daily Mail.

"Trenér to myslí vážně a já jeho postoj chápu. Ale já to také myslím vážně. Moji právníci v tuto chvíli studují celou situaci a já si několik dní počkám, než dostanu jejich zprávu," dodal Heinze.

Liverpool splnil finanční požadavky Manchesteru a za Heinzeho nabídl šest milionů liber. Podle listu The Daily Telegraph by se celá sága měla rozhodnout příští týden, kdy má zasednout tříčlenná arbitrážní komise a definitivně schválit hráčův přestup do Liverpoolu, nebo mu nařídit zůstat na Old Trafford.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

bez do juventusu!!!!!!

Reagovat
HOST*vazquez

..tak ho berme do Realu.

Reagovat
HOST*

Juve ho chce taky, ale nedali konkretni nabidku...

Reagovat
HOST*Fernandéz

Tohle já nechápu!když chce Heinze jít za každou cenu pryč z United,tak ho přece musí pustit!Přece v United neni Socialismus,kdy taky nedovoloval czechslovakia odcestovat třeba do anglie.Pokud to takhle nechaj,tak se Heinze nasere a za United nebude dávat dobrý výkony a bude stagnovat a to pak bude rudým dáblům k ničemu!Měli by ho pustit a ne z toho dělat pořád komedii!Heinze prostě chce jít pryč a má na to právo.....Fergurson by to měl pochopit.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

asi ty to nechapes ....je to liverpool!

Reagovat
HOST*Balu

Myslim ze kazdy dokaze pochopit ze chce ist prec a tie dovody su dostatocne ale pochybujem ze by mal v zmluve klauzulu ze ked nebude v zaklade a bude chciet ist prec tak ho pusti ManU. Ma zmluvu a podla toho by sa mal aj chovat a nie trucovat ako male decko!!!

Toho ze by na truc podaval slabe vykony by som sa nebal, to by isiel sam proti sebe. Zle vykony=strata zaujmu dobrych klubov a hrat v priemernom sa mu asi nebude chciet. A preco ho nechce postit Feruson? Preco by posilnoval konkurenta o dobreho hraca??? Radsej ozelie peniaze a necha ho sediet ako by mal posilnit Live.

Reagovat
HOST*Maty

souhlasim

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Tošič bude si myslím slušná a hlavně perpektivní posila

Reagovat
HOST*sterda

Je to blázen, z Man Utd si vytrucovat odchod do Liverpoolu je neskutečný podraz na Fergieho a spol., kteří ho podrželi, když se vracel po těžkém zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš za sračky

Reagovat
HOST*mysman

no to rika ten pravej

Reagovat
HOST*

Sterda má pravdu... jak byl po težkém zranění kolene tak děkoval všem v United jak při něm stáli, a teď takový podraz!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu toto sa nerobi!!!

Reagovat
HOST*GATTUSO

né, do Liverpoolu né, za prvý by to od něj nebylo moc fér, za druhý by se mi tam vůbec nelíbil a za třetí bych ho rád viděl v Serii .

Reagovat
HOST*

on dobře ví proč chce pryč když posran*j manchester neumí ani porazit reading...jj a vy si říkáte mistří joo? tak to vám gratuluju.Liverpool Forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele