Hart do seniorské reprezentace nespěchá

04.03.2008, 20:02
Aktuality
Hned několik adeptů má Anglie na post gólmanské jedničky v národním týmu. Jedním z nich je i Joe Hart, který by se podle médií a veřejnosti měl objevit v nominaci Fabia Capella pro nejbližší přátelský duel s Francií. Mladá naděje Manchesteru City by zkušenost se seniorskou reprezentací ráda získala, v případě opomenutí ovšem nebude truchlit...

"Být povolán do anglické reprezentace je tím největším, čeho můžete dosáhnout. Pokud budu povolán do seniorského týmu, poté na mé tváři uvidíte pouze úsměv. Ale jestli pozvánku nedostanu, poté nebudu sklíčený," prohlásil Hart.

Stále teprve 21letý Hart letos zastínil zkušenějšího Švéda Andrease Isakssona a dalšího mladíčka Kaspera Schmeichela a je jedničkou Citizens. Za obrovský vzestup vděčí manažerovi Svenu-Göranu Erikssonovi.

"Sven byl skvělý. Bylo by pro něho snadnější jít a koupit zkušenějšího brankáře, ale on věřil jak mně, tak i dalším mladým hráčům v klubu. Podíval se na každého a byl si vědom toho, co patří k Manchesteru City," chválí Hart svého kormidelníka.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je anglicka nadeje cislo 1...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie potrebuje v brane novou krev a tehle kluk by mol bejt ten pravej

Reagovat
fantomas

...ale měl by

Reagovat
terry

Je to opravdu talent - chyta opravdu skvele.. Jen jestli ho Capello nebude prehlizet :( - jeste nevime, co od nej cekat..

Reagovat
smazaný uživatel

měl by chytat Carson ten je ted nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, mně tak zázračný nepřijde.

Reagovat
terry

Tady nejde o to jestli je zazracny - v Anglii nemaji zazracnyho brankare.. Musej proste vyjit s tim, co maj a Carson tedka v dresu Aston Villy predvadi dobry vykony..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že v Anglii už velebí jako hvězdu kdejakej brankářskej talent. Přijde mi to podobný jak hledání nástupce "The great one" v Kanadě

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je uritě skvělý,ale přijde mi škoda,že v Man City mají v brance zrovna 2 takové talenty v brance....Jasně,Schmeichel šel na hostování-ale,to pořád není ono....Ale zase mít 3 výborné brankáře nemusí být na škodu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele