HARGREAVES ZŘEJMĚ NEODEJDE ANI V LÉTĚ

18.01.2007, 17:12
Aktuality
Owen Hargreaves se svého vytouženého přestupu do Manchesteru United nedočká, a to nejenom v zimě, ale dost možná ani v létě. Důvod? Bayern během šesti měsíců přišel nebo ještě přijde hned o čtyři záložníky a anglického reprezentanta si zkrátka nebude moci dovolit pustit...

Na začátku týdne německý klub již opustil Sebastian Deisler, který kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem ukončil kariéru, a na odchodu do Al-Ahli je Ali Karimi. Další dva středopolaři pak Bavorsko opustí v létě - Hasan Salihamidžič se již domluvil na smlouvě s Juventusem a kopačky na hřebík pověsí Mehmet Scholl. Ze současného kádru by v tomto případě Felixi Magathovi zůstalo pouze kvarteto Mark van Bommel, Bastian Schweinsteiger, Andreas Ottl a právě Owen Hargreaves.

"Není to ten případ, kdy nechceme hráče pouštět, ale musíme začít být opatrní co se stavu kádru týče," naznačil generální manažer Uli Hoeness, že v zájmu klubu rozhodně nebude Hargreavesův prodej.

Bayern se vedle snahy udržet Hargreavese jistě pokusí sehnat nějakého záložníka. Hodně se mluví o Riquelmem z Villarrealu, možnou variantou však bude i sázka na vlastní odchovance. "Takovéhle vynucené změny někdy nejsou špatným řešením. Mladí hráči na sebe budou muset brát více zodpovědnosti. Nebudeme dělat nějaká unáhlená rozhodnutí," tvrdí Hoeness.

První krok směrem k posílení odchovanci Bayern již učinil. Svůj první profesionální kontrakt s bavorským klubem uzavřel teprve 19letý Stefan Furstner.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda u reds by byl super

Reagovat
smazaný uživatel

To jo on je jako stvořený do MU

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru by se určitě hodil. Na druhou stranu by neměl pevné místo v sestavě. I když to teď kromě Ronalda, Giggse a Rooneyho nemá v MUFC nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Ferdinand, Vidič a Van der Saar

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem hlavně zálohu a útok, například Van der Saar to je jasný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele