Hamšík z Neapole: Chceme být opět top klubem

24.11.2007, 09:20
Aktuality
Fotbalisté Neapole SSC momentálně sídlí na deváté příčce Serie A s patnácti body. Netají se však odhodláním proniknout do pohárové Evropy. "To bude ale jen začátek," říká slovenský záložník Marek Hamšík.

"Silně totiž věřím v plány, které klub navrhuje. Během tří let budeme patři mezi nejsilnější kluby v Itálii, proto chci v Neapoli zůstat dlouho dobu," vysvětluje.

Hamšík doufá, že se tým ze San Paola vrátí mezi elitu italského fotbalu, do níž patřil v letech, kdy v klubu hrával legendární Diego Maradona. Ačkoliv se Hamšík narodil v roce 1987 a tuhle dobu si nemůže pamatovat.

Slovenský fotbalista ovšem patří mezi hráče, o které je v Evropě velký zájem. Byl spojován s kluby jako Juventus, AC Milán, Inter, Barcelona nebo Arsenal.

Důkazem jsou jeho v poslední době vynikající výkony. Branku zaznamenal i v posledním kvalifikačním utkání Slovenka proti San Marinu.

"Skóroval jsem za národní tým a teď doufám, že se to samé přihodí na Stadio San Paolo," prohlásil s úsměvem před utkáním s Catanií. "Chceme všechny tři body, půjdeme za vítězstvím."

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?? Neapol má na to, aby se vrátila mezi elitu. Ano, pár let to může trvat, ale já tomu věřim. Trochu mi připomíná Sevillu v tomhle směru...

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!! SSC NAPOLI !!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele