Hamšík není na prodej, ujišťuje Marino

19.11.2007, 13:45
Aktuality
Fanoušci Neapole se nemusejí obávat, že by v zimě přišli o Marka Hamšíka. Teprve 20letý slovenský záložník podává po svém příchodu z Brescie vynikající výkony a sportovní ředitel Pierpaolo Marino ho nehodlá prodat za žádnou cenu...

"Každý si je nyní vědom potenciálu toho chlapce a čekají se na něho fronty. Ale proč si pro něho nepřišli, když hrál ještě za Brescii? Tou dobou by ho možná mohli získat, teď už ale nemají šanci," prohlásil Marino.

Hamšíka letošní výkony katapultovaly až do základní sestavy slovenské reprezentace a upoutaly zájem řady předních evropských velkoklubů. Hodně hlasitě se hovoří například o Juventusu, Manchesteru United, Interu Milán a Realu Madrid. Hamšík není jedinou mladou hvězdou nováčka Serie A, skvělé výkony podávají rovněž Ezequiel Lavezzi a Walter Gargano.

"Neprodal bych žádného z nových hráčů, ani za všechny peníze na světě - to prostě není možné. Ten, kdo vymýšlí podobné zvěsti si pouze myslí, že jsme tou samou Neapolí z před několika let. Pod prezidentem Aureliem De Laurentiisem se vše zlepšilo a investice nás posunuly směrem vpřed," pochvaluje si Marino.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tak to je správny jn ať hraje tam kde je a tam kde se mu daří, kdyby teď přešl do velkoklubu tak by se neprosadil...a sem celkem zvědavej co z něho bude, myslím že pod správným vedeím by to mohl doáhnout hoodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze bude v buducnosti lider slovenskej reprezentacie(ak tak bude pokracovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám mu velkou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

nedejboze aby podlehl nejakym vleklym zranenim, to pak bude kopat porad za neapol, mozna i pujde zpatky do Brescie...

Reagovat
M11

no myslim ze by urcita financni castka udelala sve,,, ale urcite at jeste aspon rok a pul vydrzi v Neapoli a pak se uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Este dalsich 10 Hamsikov a mozno nieco dosiahneme

Reagovat
smazaný uživatel

...bolo by chybou keby odišiel v takom mladom veku napr. do Interu, kde by mal iba 20% šancu hrať v základe...

Reagovat
smazaný uživatel

20%?? myslím že ani to ne jen ať zůstane, přeju to slovákům že mají takovyho talenta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele