Hamšík: Mým idolem je Nedvěd

18.09.2007, 11:18
Aktuality
Fotbalová Neapol má nového hrdinu, fanoušci italského klubu si oblíbili Marka Hamšíka. Teprve 20letý slovenský záložník zatím podává vynikající výkony a o víkendu dal svou první branku v Serii A...

Nováček letošního ročníku italské nejvyšší soutěže v neděli přehrál Sampdorii 2:0. Úvodní branku dal Marcelo Zalayeta, který se podepsal i pod tu druhou. V 76. minutě posunul míč do běhu Hamšíkovi a ten tváří v tvář Castellazzimu zakončil přesně k tyči.

"Jsem z Neapole šílený. Gól byl snem. Vystřelil jsem jako blázen a běžel ke kotli ukázat svůj dres. Byl to pěkný gól a líbil se mi více než ten, co jsem dal z 25 metrů za Brescii proti Albinoleffe, protože ho vidělo více než padesát tisíc diváků. Gól byl pro fanoušky, pro rodinu a pro moji snoubenku. Strašně moc jsem se chtěl trefit, už dříve jsem totiž neproměnil centr od Gianluky Gravy," popisuje Hamšík své zážitky z nedělního zápasu.

Hamšík je podle hodnocení deníku Gazzetta dello Sport zatím devátým nejlepším hráčem Serie A. Mezi záložníky mu poté patří čtvrté místo a řada expertů ho už začíná srovnávat s Pavlem Nedvědem. "Nedvěd je mým idolem a bylo by úžasné se mu vyrovnat, ale stále je mi teprve dvacet let," nepospíchá Hamšík.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Totti

Jen tak dale fandim ti

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=95Xy-hzOKUs

Reagovat
smazaný uživatel

tak bracho toto ty vislo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Co víc by si mohl přát,než jít v Itálii v šlépějích Pavla Nedvěda.Jsem rád,že se mu daří.A taky Zalayetovi,doufal jsem,že jsme jeho obrovský potenciál nezabili a vypadá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalayeta , Lavezzi , Hamšík

Reagovat
sansiro

Gargano

Reagovat
HOST*bernd

CELY TALIANSKY FUTBAL JE JEDEN OMYL

Reagovat
HOST*M11

ach jo... co sem komu udelal

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

za to ty si vole nevim co

Reagovat
HOST*M11

Reagovat
sansiro

a koho zajímá ten tvůj dementní názor?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele