HAMBURK ZÍSKAL SORÍNA

31.08.2006, 13:42
Aktuality
Bundesligový Hamburger SV zkompletoval těsně před koncem přestupního termínu příchod svého největšího letního nákupu. Do přístavní metropole se z Villarrealu stěhuje kapitán argentinské reprezentace Juan Pablo Sorín.

Villarreal se dohodl s HSV na poplatku 3 miliony euro. Ve středu argentinský levý obránce úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku a poté podepsal se svým novým zaměstnavatelem tříletý kontrakt. Sorín na oficiálních stránkách zdůvodnil, že Liga mistrů byla hlavním faktorem, proč do klubu přišel. "Hamburk je velký klub, kterému se podařilo kvalifikovat do Ligy Mistrů. Doufám, že pomohu mým novým spoluhráčům v obtížné skupině. Myslím si, že máme šanci postoupit," uvedl.

V základní skupině bude německý klub soupeřit o postup s Arsenalem, FC Porto a CSKA Moskva. Příchodem Sorina byl doslova nadšen kouč Hamburgeru SV Thomas Doll. "Sorín je hráč světové třída s bohatými zkušenostmi. Může nám hodně pomoct v Lize Mistrů," řekl Doll.

Úspěšně zvládnuté třetí předkolo o nejprestižnější klubovou trofej světa zajistilo Hamburku množství financí pro nákupy. Minulý týden zaplatil 6 milionů eur za nizozemského obránce Alkmaaru Jorise Mathijsena. Z klubu naopak odešeů Khalid Boulahrouz, jenž zamířil do Chelsea.

Autor: David Kubáň

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Radši bych ho viděl ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a když už Německo, tak raději Werder..

Reagovat
HOST*Luis

Dneska už se představoval Maniche v Atletiku- velmi slušná posila!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Jn, odešel Velasco a nepotřebný i když tvůrčí Ibagaza. Ale ten Maniche! To je posila!!! Super

Reagovat
smazaný uživatel

31.08.2006: Útočník Barcelony Javier Saviola je i přesto, že jej klub chce prodat, odhodlán zůstat a poprat se o místo v sestavě. 24letý Argentinec v minulé sezóně hostoval v Seville, z jeho smlouvy v týmu španělského mistra zbývá už jen rok. Před pěti lety přišel z River Plate za 28 miliónů dolarů.

Oni se ho chtějí zbavit, ale já bych ho vyvážil zlatem. To je týmový hráč, jenom zírám. Ten kluk je třída, škoda, že se zprotivil jednomu muži...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně bych si ho taky nechal. Co si kuwa udělali s tím Frankem, to teda nevím

Reagovat
smazaný uživatel

on i Maxi se Barci držel zuby nehty - a to měl docela slušné nabídky např. z Betisu........co je to platné - jenom talent jim místo v sestavě nezaručí - chce to jméno.......škoda no......

Reagovat
smazaný uživatel

to není o jménu, to je o vzájemných sympatiích, nic jiného v tom nevidím

Reagovat
HOST*Jarda

Bez Debat SAVIOLA je třida k Barče by se hodil víc než Giuly tim nechci říct, že Giuly je špatný ale na jeho místě Saviola by byl lepší. to je můj názor je možný, že se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Sorin a jeho potulky po celej Európe pokračujú. Už okúsil Španielsko, Francúzsko, Taliansko a teraz Nemecko... To sú top ligy, no ešte chýba Premier League Je to hráč, ktorý neprináša žiaden úspech pre klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Ses asi posral,Sorin přinesl Villarrealu semifinále ligy mistrů.

Reagovat
HOST*Jarda

Sorin, že nic nepřináši ty jsi fakt deb..

Reagovat
smazaný uživatel

A co nejaky ten utocnik???

Reagovat
HOST*ondroslav

aha ..... tak Ljuboja jo? hm....tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jarda

Ljuboja je náhodou výborný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Ljuboja přestoupil do HSV..?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sorin se mi zda dobra koupe...i kdyz bych ho vidl take radeji ve spanelsku...mozna v italii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele