HAMBURK BAROŠE NEZÍSKÁ

18.07.2006, 13:13
Aktuality
Třetí tým minulé sezóny německé Bundesligy Hamburger SV nejspíše neposílí český hrotový útočník Milan Baroš. Poté, co hráči Aston Villy zpochybnili ambice mužstva pod vedením Douga Ellise, nastal chaos.

Hráči vydali prohlášení kvůli Ellisovu "skrblíkovství". Několikrát se již stal birminghamský tým terčem posměchu. Fyzioterapeut, který letěl za zraněným Martinem Laursenem, si nemohl koupit na letišti kávu. Při jedné cestě z tréninku dosloužil starý autobus, kterým hráči jeli, a ti tak byli nuceni zavolat si taxi. Z Aston Villy odešel i týmový masér, poté, co mu Ellis odmítl zaplatit. Ellis také neuvolňuje příliš mnoho peněz na přestupové transakce.

Veřejné vystoupení hráčů proti předsedovi představenstva a generálnímu řediteli zasáhnou, podle anglických medií, současného trenéra Davida O'Learryho. Spekuluje se, že ho chce největší akcionář klubu propustit. O'Learry chtěl Baroše výhodně prodat, ale případné odvolání může celý přestup zhatit. Birminghamský klub chtěl za českého reprezentanta 12milionů eur, přičemž Hamburk nabízel necelých 10. Ovšem právě dvaaosmdesátiletý Ellis, nositel řádu britského impéria, je výhradně proti prodeji.

Hamburk se tedy začal zajímat o dalšího útočníka - zkušeného Patricka Kluiverta. Současnému hráči španělské Valencie vypršela smlouva, a tak by do Německa mohl jít zadarmo. Opakovala by se tedy situace z minulého roku, kdy Valencie nejdříve toužila po Barošovi, ale nakonec koupila třicetiletého Nizozemce. Německý klub rozhodně potřebuje kvalitního útočníka. V přestupovém období již odešli Barbarez, Ailton a Takahara.

Za Kluiverta se přimlouvá i jeho krajan Rafael van der Vaart. "Patrick je skvělý člověk, nikdo o něm nemůže říct moc špatného, a je to jeden z nejlepších útočníků v Evropě," uvedl talentovaný záložník. David Jarolím se tak svého krajana asi nedočká.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Baroša by bolo najlepšie, keby už konečne začal pravidelne hrať - a to hocikde.

Reagovat
HOST*Luis

Myslim, že pro Baroše by bylo důležitejší přestat chlastat a začít pořádně makat!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

On pije?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, měl nějaký problemy na večírku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prý toho lituje..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že si bude Hamburk za chvíli mnout ruce že ho nezískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele