Hamburger SV si vypůjčil Johna, přijít má také Bouy

17.01.2014, 19:46
Aktuality
Hamburger SV začíná posilovat pro druhou polovinu sezóny. Do severoněmeckého klubu přichází na půlroční hostování nizozemský útočník Ola John, který patří lisabonské Benfice, během zítřka by se pak k němu měl přidat jeho krajan Ouasim Bouy, mladý záložník z Juventusu...

Jednadvacetiletý John přišel do Lisabonu před rokem a půl z Twente, na podzim si ale v dresu lídra portugalské ligy připsal jen pět startů. Do HSV si ho vyžádal Bert van Marwijk, pod kterým rodilý Liberijec nakoukl do nizozemské reprezentace.

"Znám ho dobře a vycházím z toho, že nám bude schopen pomoci," přivítal posilu van Marwijk, který příchodem rychlého křídelníka kompenzuje dlouhodobou absenci Maximiliana Beistera, který si poranil kolenní vazy. "V naší momentální situaci bylo nutné jednat," uvedl sportovní ředitel Oliver Kreuzer.

John s největší pravděpodobností nezůstane jedinou nizozemskou posilou HSV pro tento leden. S mužstvem již trénuje dvacetiletý Ouasim Bouy, který patří Juventusu, na podzim za něj ale odehrál jen třiadvacet minut v domácím poháru. Hostování tohoto středního záložníka bude zkompletováno zítra po zdravotní prohlídce.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de, kicker.de

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že ne Johna Uličného

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky ne

Reagovat
FC Porto FC

s opcí ?

Reagovat
jv

Nn, bez opce.

Reagovat
Filip12

Ola se mi v Benfice hodně líbil s Lassogou můžou vytvořit nebezpečný tandem

Reagovat
smazaný uživatel

ve sprše budou určitě postrachem všech spoluhráčů

Reagovat
10

hodně štěstí, kluk na to má, snad se ukáže pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mi, že tihle mladíci je vytrhnou. Netvrdím, že to můžou být dobří fotbalisti, ale typově bych do HSV teď, čekal úplně odlišné hráče...uvidíme.

Reagovat
jv

John právě může HSV doslova vytrhnout trn z paty. Navíc do stylu hry přesně zapadá...

Reagovat
db18

Bouy by měl být herně podobný Badeljovi, tak by mohl být alternativou za něj, kdyby se něco přihodilo

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně prostě vidím Jirase v základu, to je ten typ, kterej radši uhoří než by měl vyhasnout. HSV prostě bundesligu hrát musí

Reagovat
Gremlin

fantastický hráč v záplave namachrovaných podenkových hviezdičiek čo sa momentálne v europe promenádujú potrávnikoch, zjav.. výborný prehlad, prihrávka, myslenie.. snáď svoj talent zveladí.. ola john, budeme ešte o ňom počuť..

Reagovat
Benfica

Toto je pre neho najlepšie riešenie, a pre Benficu tak isto, konkurencia na jeho poste je veľká.. pôsobením v HSV nemá čo stratiť, naberie nové skúseností a bude platnejším hráčom

Reagovat
db18

OT: Ja-Cheol Koo údajně dostal od vedení Wolfsburgu svolení k odchodu. Jihokorejský záložník má nyní za zhruba tři miliony eur přestoupit do Mainzu, který o něj měl zájem již v několika předešlých přestupových oknech.

3 mil. € by byly pro FCA asi moc Ale jinak by se konečně mohl probrat Eichin a obstarat si už náhradu za Hunta

Reagovat
smazaný uživatel

ve fifě13 jsem si ho často kupoval - neskutečný rychlík. V reálu jsem ho ještě moc neviděl hrát, třeba HSV pomůže

Reagovat
stas87

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1528490_645551988839444_1256381670_n.png

cakal som aarona trosku vyssie..v acku bude o chvilu peknych desat rokov a neda sa povedat ze nezasluzene u noveskiho by som cakal vyssie cislo ten je nesmrtelny

Reagovat
smazaný uživatel

připadám si starej, když pamatuju Kehla nebo Weidenfellera v jinejch mančaftech a Hunta jako dorostence, kterej naskočil se Zidanem na hrotu a dohromady jim bylo 35

Reagovat
db18

Rolfes Tak ten se snad i brzo dostane před Bastiho

Reagovat
smazaný uživatel

Castro to je mu teprve 26

Reagovat
smazaný uživatel

někde jsem zachytil, že ten Bouy je nějakej supertalent, jsem na něj zvědavej

Reagovat
andycek1

Je dobrý lae nejaky super talent to zas nie je ako Pogba

Reagovat
andycek1

ale*

Reagovat
es tut mir leid

Tak jako Pogba neni momentálně vůbec nikdo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele