Hahn odešel z Hamburku, znovu bude hrát za Augsburg

30.05.2018, 17:24
Aktuality
Augsburg vítá starou známou tvář. Bavorsko-švábský celek se domluvil s Hamburkem na příchodu Andrého Hahna, jenž uzavřel smlouvu do roku 2022. Rothosen obdrží tři miliony eur...

Hahn se na pověstný vrchol prokousával postupně. Přes Hamburk, Oberneuland, Koblenz a Kicker Offenbach se dostal až do Augsburgu, kde naplno ukázal svůj potenciál.

Za Augsburg dokázal ofenzivní hráč během ročníku 2013/14 nasázet dvanáct ligových gólů, čímž si zajistil pozvánku do reprezentace a následně také přestup do Gladbachu.

Za porýnské mužstvo odehrál 27letý křídelník tři sezóny, ovšem natrvalo do základní jedenáctky se neprosadil, proto před začátkem minulého ročníku kývl na nabídku HSV.

Hamburk však má za sebou hodně nevydařenou sezónu, ve které vůbec poprvé opustil německou nejvyšší soutěž, načež Hahn nebude hrát 2. Bundesligu, protože se stěhuje do Augsburgu. "André Hahn za uplynulé roky nasbíral hodně zkušeností a věříme, že nám pomůže," doufá sportovní ředitel Stefan Reuter.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
stas87

Tipujem, ze zasa bude tahunom FCA a bude sa mu darit. Je fakt zaujimave, ze hraci pred prichodom do pristavu alebo po odchode zasa najdu stratenu formu. Vie sa kam pojde Arp?

Reagovat
Rudnevs

Už je potvrdené, že v HSV ostáva Holtby i Sakai, ostať by mali i Hunt (ktorý údajne pristúpi na zníženie platu o 60%) a Lasogga. Nakoniec by mali ostať i Pollersbeck, Santos a Jung.

Neodkladne sa chcú zbaviť Walaceho, Wooda, Kostica a asi i Mavraja. Nebudú brániť v odchode Ekdalovi a v prípade dobrej ponuky sú odchotní pustiť van Drongelena.

Inak ten Drexler ide nakoniec do Midtjyllandu... Kielu sa to žiaľ rozpadá ako domček z karát, ale pre Midtjylland fajn posila a asi i pre Drexlera veľmi zaujímavé angažmán.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes hned dvě nové posily pro FCK

Reagovat
Rudnevs

Jj, Sternberg a Biada... Keď sa pred pár dňami zahlásilo, že príde LV so skúsenosťami z Bundesligy, tak som bol celkom zvedavý. Nakoniec teda Sternberg, ten vo Werderi nespresvedčil, tak uvidíme, na 3. Ligu snáď má.

Tomu Biadovi sa tuším pred pár rokmi veľmi podarila jedna sezóna za Fortunu Köln v 3. Lige, vtedy ho chcelo tuším i Dynamo ako náhradu za Eilersa... Apropo Eilers by tiež mohol byť celkom zaujímavý, vo Werderi hrá súťažné zápasy len za rezervu, to by ho mohli pustiť.

Reagovat
eleven11

Tak Sternberg bol marný aj vo ferencvárosi.všetci su radi,že odchádza.-inak,čo hovoríš na Waldhof?to už je faakt na samovraždu

Reagovat
Rudnevs

Ty sleduješ tú OTP Bank Ligu?

Jj, už tu o tom bola reč, tí musia tú baráž nenávidieť... Každopádne Uerdingenu vraj hrozí, že nedostane licenciu a v takom prípade postupuje hore Mannheim. A najmä paráda, že sa vracia TSV!

Reagovat
eleven11

Sledujem včak fandím Ujpestu,aj teraz som bol na finále pohára,na ligu akurát tak derby +kispest,Tešém sa na EL,aj keď asi len 1.kolo prial by som si slovan alebo Osijek

Reagovat
Rudnevs

Ja akurát viem, že vo Ferenvarosi je teraz tréner Doll a vo Vasas Budapest trénuje Oenning. Ako sa im darí? Obaja si tam priviedli pár hráčov z Nemecka. Za Ferencvaros napríklad chvílu hral i Benny Lauth, teraz napr. Hajnal.

A ešte ma z maďarskej ligy zaujal ten štadión Puskás Akadémia FC, to je veľmi zaujímavá stavba...

Reagovat
eleven11

Tak DOll vyzerá,že fetuje alebo veľa pije https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/529/5293/52935/5293544_7b32108b6c4feab145c813edc95d7c33_wm.jpg sice získal titul a pohár,ale podľa fanušikov,by to získala aj upratovačka.Berie nehorázne peniaze(na madarské pomery) a jeho klub je tlačený štátom ,spolu sfehérvár a puskás.Oenning je v pohode ,vlani dokázal s vasasom celkm pekné veci,ale tento rok je to horšie a možno vypadnu,je to dané aj tým,že všetky zápasy hraalivonka(domáce unás),kvoli stavbe noveho štadiona.Inak štát,potažmo FIDESZ,vlastní polovicu klubov v prvej lige a teraaz postupuju ďalšie dva,za ktorými stojí vládna strana.Buduju predražené štadionyy(okrem ujpestu,ktorý akurát trošili obnovili,inak stojí na 100 ročný základoch.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby je tam asi jedinej schopnej fotbalista, neverim tomu ze by o neho nemel nikdo v 1 lize zajem, treba navrat do schalke kterymu odejde meyer a mozna goretzka

Reagovat
bayern987

Určitě odejdou oba - jak Goretzka tak Meyer.

Reagovat
Ferguson6

Van Drongelena by som nepredával. Mladý hráč by sa v 2. BL mohol poriadne vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pollersback, Wallace, Kostic bych chtěl vidět jinde, Kostice klidně v Schalke další zajímavá jména z Hamburku, kterých by v tom týmu byla škoda?

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele