Guti: Pokud odejdu, tak do Anglie

21.11.2007, 18:28
Aktuality
Jednatřicetiletý záložník Guti by rád odehrál ve své profesionální kariéře ještě tři sezóny. A podle svých slov chce dohrát v Realu Madrid. Pokud by ale musel odejít, preferoval by přestup do Anglie.

Ve fotbale se může stát cokoliv, s čímž počítá i Guti. Kdyby přeci jen došlo na jeho odchod a musel by sundat dres Bílého baletu, chtěl by zkusit štěstí na Ostrovech. Zvláště pak v některém londýnském klubu.

"Rád bych v Realu ukončil kariéru. Pokud ne, každý ví, že bych chtěl hrát v Premier League. Nikdy nevíte, co se může zítra přihodit. Mám rád města jako je Liverpool nebo Manchester, ale šel bych raději do nějakého londýnského týmu," říká Guti.

Španělský záložník ale svou kariéru nebude zbytečně protahovat: "Budu hrát, dokud vydržím. Určitě je lepší skončit dříve, než pak mít nějaké vážné zdravotní problémy."

Guti zároveň přiznal, že po ukončení aktivní kariéry rozhodně s fotbalem nesekne úplně. Rád by se totiž stal trenérem. "Až skončím, určitě u fotbalu zůstanu. Chci si udělat trenérskou licenci," přiznal s tím, že vyznává stejný styl jako jeho nynější kouč Schuster.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodil by se do City Střed Elano-Guti by se určitě prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla paráda skvělý střed

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě.. .. oba dva se lehko nechají znechutit. Doma by to byl super střed, venku proti nepříjemnému anglickému soupeři by to byla slabota.. teda aspoň myslím, co jsem zatím mohl vidět.

Reagovat
RMCF

A oba dva se téměř nevěnují bránění...

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si správně,do Anglie by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

V nadpise je pokud odejdu,tak do anglie,ale on z Realu nikdy neodide,je to ikona ako raul a iker...

Reagovat
smazaný uživatel

"Rád bych v Realu skončil

toto si si asi zabudol prečítať

Reagovat
smazaný uživatel

skoncil s karierou ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Jednatřicetiletý záložník Guti by rád odehrál ve své profesionální kariéře ještě tři sezóny."

To nie je tak celkom pravda, v tom článku na goal-e bolo ešte napísané, že po tých troch sezónach by rád predĺžil na ďalšie dve do leta 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super, jestli chce být trenér. Takovej druhej Schuster .

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na jeho cholerické záchvaty.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli by mu po hodinách u zrcadla taky zbyl čas na taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale fakt je, že Guti má prirodzenú autoritu, síce trošku inak ako Raúl, ale tréner by z neho mohol byť snáď. Ale tí dvaja si fakt padli do oka ( Guti a Schuster ) .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele