Güiza AS Řím nezavrhuje

17.06.2008, 20:04
Aktuality
Daniel Güiza si gólovými manévry v dresu Mallorky řekl o lukrativnější angažmá a v létě se mu ho zřejmě dostane. O španělského útočníka se zajímají Valencie nebo Barcelona a hráče sledují i zahraniční kluby. Jedním z nich je AS Řím a sám Güiza přestup do hlavního města Itálie nevylučuje...

"Mám za sebou dobrou sezonu, hraji dobře a jsem připraven na větší klub. Řím nebo Barcelona, nebo jiný klub, uvidíme. Pro tuto chvíli se koncentruji na evropský šampionát. Ale Řím mám rád, je to dobrý klub a pravidelně hraje Ligu mistrů," naznačil 27letý útočník, kam by mohly směřovat jeho další kroky.

Güiza před rokem přestoupil z Getafe do Mallorky, v 37 ligových zápasech dal 27 branek a stal se nejlepším střelcem španělské Primera Division. Toho si nemohl nevšimnout reprezentační trenér Luis Aragones a Güiza dostal pozvánku na mistrovství Evropy. V konkurenci fungujícího tandemu David Villa, Fernando Torres se na hřiště zatím nedostal, příležitost by ale měl dostat v zítřejším duelu s Řeckem.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Říma by se hodně hodil,protože když se Totti zraní,tak za něj aspoň bude dobrá náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Guiza si rozhodne nezaslouzi hrat jen druhy housle Tottimu . Hrac jeho formatu si zaslouzi hrat za jeden z nejlepsich klubu a to v zakladu --> osobne sem cekal ze by se o nej mohl zajimat Tottenham . Napada me take treba AC Milan ...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslíš,že by u Spurs,kteří mají snad nejsilnější útok v PL nehrál druhý housle?

Reagovat
smazaný uživatel

To radsi Newcatle

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho do PL netlačil,když se mu v PD daří,tak proč odcházet...

Reagovat
smazaný uživatel

Libil by se mi celkem v Seville,pokud odejde Fabiano

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme beru ze odchod Berbatova je temer jisty . Takze by ho akorat nahradil . Do utoku by byli 3 hraci - Keane, Guiza a Geovani .... + nad setrvanim Benta se take vzanaseji otazniky

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej doklepávač se tam moc nehodí, Vučinič to zmákne .

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych doklepávač to on táhl Malorcu

Reagovat
-Kopy-

Ibagaza.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ten taky

Reagovat
rcdm

doklepávač, tak teď jsi mě fakt rozesmál Nebejt jeho, tak hrajem o záchranu. A o tom žádná, že geniální přihrávky mu posílal především Ariel.

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

bral bych ho do tasek hned

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele