GUIDOLIN ZPĚT V PALERMU

14.05.2007, 14:13
Aktuality
K překvapivému tahu sáhlo Palermo a především pak jeho prezident Maurizio Zamparini. Po třech týdnech se totiž trenérského kormidla opět ujal Francesco Guidolin, jehož úkolem bude pokusit se protáhnout tým do příštího ročníku Poháru UEFA...

Guidolin byl původně propuštěn 23. dubna a jeho místo zaujali asistent Renzo Gobbo a kouč juniorského týmu Rosario Pergolizzi. Palermu se v té době vůbec nedařilo a nic na tom nezměnila ani trenérské obměna. Nejprve sice přišla výhra v Livornu, poté ale následovaly dvě porážky a především ta včerejší na půdě posledního Ascoli hodně bolí. Sicilský klub díky ní přišel o šestou příčku a Zamparini se tak rozhodl k ráznému kroku - opět zaměstnal Guidolina.

Guidolin odkoučuje zbývající dva zápasy letošní sezóny, až poté se rozhodne o jeho dalším osudu. Ten je hodně nejistý i u hráčů, protože Zamparinimu již dochází trpělivost.

"Jsem hodně ztrápený a tyto hráče zde již nechci vidět. Budou tvrdě trénovat a v sobotu se vrátí a poperou se o šanci v zápase proti Sieně. Pokud se nedostaneme do Poháru UEFA, potom to bude znamenat konec pro všechny," prohlásil Zamparini poté, co hráče odeslal na soustředění pryč z Palerma.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele