Granero přestoupí z Realu Madrid do QPR

30.08.2012, 14:36
Aktuality
Queen's Park Rangers pokračují v mohutném posilování kádru. Po včerejšímu příchodu brazilského brankáře Júlia Césara dnes londýnský celek oznámil, že se dohodl s Realem Madrid na přestupu Estebana Granera. Toho od změny působiště dělí už jen zdravotní prohlídka a podpis smlouvy...

Rodák z Madridu je odchovancem Bílého baletu, do jehož prvního týmu se vrátil před třemi roky z Getafe, vybojovat si trvalé místo v základní sestavě se mu ale nikdy nepovedlo. Začátkem léta se tak začalo spekulovat o jeho budoucnosti, ve hře byl odchod do Liverpoolu i prodloužení smlouvy, která mu měla v Realu vypršet po konci této sezóny.

Pětadvacetiletý střední záložník nakonec přece jen odchází do Premier League, kde s největší pravděpodobností oblékne dres Queen's Park Rangers. Ambiciózní londýnský klub, který se v uplynulé sezóně na poslední chvíli udržel mezi anglickou elitou, nyní nezvládl začátek nového ročníku a zvláště po pětigólovém debaklu od Swansea začal hledat nové posily.

Včera na Loftus Road zamířil Júlio César z milánského Interu, předtím kádr loňského nováčka posílili například José Bosingwa, Park Ji-Sung, David Hoilett či Robert Green. Vedle Granera by z Realu Madrid mohl do QPR odejít také portugalský obránce Ricardo Carvalho, blízko má být přestup Stéphana Mbii z Marseille a ve hře je i Simon Kjaer z Wolfsburgu.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (448)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele