Granero na odchod z QPR nemyslí, chce zůstat

15.11.2012, 12:45
Aktuality
Esteban Granero už byl unaven čekáním na šance v Realu Madrid a na konci letního přestupního termínu odešel do Queen's Park Rangers. Londýnskému klubu se zatím vůbec nedaří a média už začala spekulovat o možném rychlém odchodu španělského záložníka, on sám má zcela jiné plány...

QPR je až na posledním místě tabulky anglické Premier League, po jedenácti zápasech jsou na jeho kontě pouhé čtyři body a tým manažera Marka Hughese stále čeká na první výhru v sezoně. Granerovo jméno pak bylo spojováno například s odchodem do Betisu v případě, že tento španělský klub opustí Beňat.

"Mohu všechny fanoušky ujistit o tom, že zde chci zůstat. Slyšel jsem nějaké spekulace, ale nejsou pravdivé," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sports.

"Přišel jsem sem kvůli novým výzvám a nejsem typem fotbalisty, který uteče, když se právě nedaří. Líbí se mi tady a chci dostat tým na místo v tabulce, které si zaslouží," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele