Gracia zůstává trenérem Málagy, má stále podporu majitele

26.11.2015, 11:59
Aktuality
Pod vedením Javiho Gracii půjde i do další části letošní sezony Málaga. Španělský klub je v krizi a patří mu poslední místo tabulky Primera División, majitel Abdulláh Bin Násir Al Thani mu ovšem i nadále věří...

Málaga získala ve dvanácti zápasech pouze devět bodů a může za to především mizerná ofenzíva. Tým dal do této chvíle jenom pět branek a střelecky naprázdno vyšel hned z deseti duelů. Především proto se začíná spekulovat o výměně kormidelníka.

"Mohu jenom zopakovat prosbu (generálního ředitele) Vicenteho Casada o klid. Tisk bude první, kdo se v případě změn něco dozví. A já sám mohu dnes říct, že trenér a jeho tým mají mojí plnou podporu. Jsem s nimi v kontaktu osobně a s Javimu Graciovi jsem vyjádřil podporu. Vědí, že v mém srdci mají místo všichni, kteří vytvářejí klub. Doufám, že fanoušci pochopí následující: Pracuji od srdce a když řeknou, že si přejí odchod Al-Thaniho rodiny, způsobí další problémy," prohlásil Al-Thani.

"Věřte mi, neustále dělám to, co je nejlepší pro klub. Nikdo si nechce projít tím, co nás potkalo nyní, když tým prohrává. Mě to zabíjí, mě a celou mojí rodinu, o tom vás mohu ujistit. Chci, aby to všichni perfektně pochopili. A žádám vás o podporu pro tým a trenéra. V mé hlavě zůstalo vše, co v ní bylo v době mého příchodu do Málagy. Nic jsem nezapomněl. Nový stadion by pomohl ke zpevnění klubu a udělal by ho větším, ovšem pro tuto chvíli myslím jenom na sportovní situaci. Nikdo nemůže předpovědět, co se stane v následujících měsících, ale mohu vás ujistit o tom, že mé modlitby jsou směřovány k tomu, aby se klub dostal ze současné pozice v tabulce," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
salaminoo

po víkendu letí

Reagovat
smazaný uživatel

a Emery co. Ten ostava? lebo januar bude mozno uz bez poharov..

Reagovat
Phillipinho

Absolutne nezvladli letni prestupak. Letos budou bojovat o zachranu az do uplnyho zaveru.

Reagovat
celeb

Neskutocny prepad z pozicii minulych rokov. Pripomina mi to Villareal alebo este potom Betis. Pritom by stacilo posilnit utok aby sa dostali niekam do stredu tabulky. 5 golov, ked 2.-3. najhorsim maju golov 10 je tragedia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele