Gomez zůstane, ujišťuje Veh

21.02.2008, 13:47
Aktuality
Fanoušci Stuttgartu si svůj tým snad ani nedokáží představit bez Maria Gomeze. Německý reprezentant sází branky jako na běžícím páse a barvy VfB by měl hájit i nadále, o čemž ujišťuje trenér stále ještě bundesligového mistra Armin Veh...

"Mario je na sto procent součástí naší budoucnosti," řekl Veh v jednom z rozhovorů.

"Mario určitě zůstane, má zde smlouvu do roku 2012. Kdyby jí měl jenom do roku 2009, tak by to byl zase jiný příběh. O hráče jeho kvalit se bude vždy někdo zajímat, ale určitě neodejde letos v létě," dodal Veh.

Gomez kvůli zdravotním problémům vynechal část letošní sezony, přesto stihl nasázet již deset ligových branek. Čtyři z nich zaznamenal ve třech jarních zápasech a je jedním z mála hráčů VfB, na něž se nesnáší kritika.

Gomez se již dříve nechal slyšet, že jeho snem je zahrát si jednou za Barcelonu. Před letošní sezonou se v souvislosti s ním mluvilo o Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

gomez is good

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, do AC s ním!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral do Barcy, které je také velkým fanouškem.

Reagovat
smazaný uživatel

ak neodide do zahranicia tak skor ci neskor pojde do Bayernu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele