Bayern byl blízko angažování Gomeze

01.08.2008, 09:23
Aktuality
Generální manažer Bayernu Mnichov Uli Hoeneß prozradil, že jeho klub byl velice blízko angažování útočníka Maria Gomeze ze Stuttgartu. Vše se mělo uskutečnit toto léto a sám hráč měl zájem změnit dres.

Bayern se snažil německého reprezentanta získat již ke konci uplynulé sezony, ještě před evropským šampionátem. Vše směřovalo ke zdárnému konci, jenomže vše nakonec zamítl Stuttgart, který svého útočníka označil za neprodejného.

Hoeneß nyní přiznává, že Gomez chtěl do Bayernu přestoupit. "Byli jsme s ním dohodnuti, ale teď už je to jedno, protože Stuttgart ho odmítl prodat," řekl pro mnichovský deník Tz. "Myslím si, že je to ostuda, ale už s tím nic nenadělám.

"Opravdu jsme se ho snažili získat, ale Stuttgart neměl zájem s námi jednat. Letos to nevyšlo, ale příští rok to můžeme zkusit znovu,"
prohlásil 56letý Hoeneß.

Autor: Ondřej Holzman / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

taku lamu bych nekupoval dyt na euru hral nic naky paraguayec

Reagovat
Arne

Reagovat
havrys99

blbe, někdy nestačí 2,3 zápasy abys poznal pravý charakter hráče,byl na prvnim velkym turnaji, za velký a kvalitní stát a ti po něm chceš, aby to dával gól na utkání???Já vim, napíšeš, že Cristiánko to v tomhle věku už dokáže, ale celkově bych ho taky nerad viděl v Bayernu, protože už by byl prostě v útoku přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

v bayerne by to mal tazke , dobre ze zostal

Reagovat
One-Real

No, na Euru mě tento hráč zklamal, ale sledoval jsem ho přes sezonu a podával velmi dobré výkony, ale nevim proč Bayern tam je docela dost kvalitních útočníků Klose,Toni

Reagovat
smazaný uživatel

S jídlem roste chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Klose,Toni a Gomez jsou hodne podobni utocnici,takze nechapu proc ho chteji

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to samý si říkám taky, ještěže to nevyšlo, byl by to zbytečněj kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak a navic za ty prachy co chtel Stuttgart

Reagovat
smazaný uživatel

klose je úplně jinej tip než toni a gomez, toni je spíš takovej sobeckej, skoro nikdy nenahraje, klose (někdy bohužel) hledá lépe postavenéího hráče i když není...

Reagovat
milan78

taky podolski kterej dával včera 2 branky při výhře 4:2 v japonsku

Reagovat
smazaný uživatel

dal 3 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

3 branky mu byli připsány, ale ten "jeho" první gól dal ve skutečnosti schweinsteger

Reagovat
milan78

taky sem četl 2x podolski, 1x schwei a 1x klose

Reagovat
milan78

"Byli jsme s ním dohodnuti, ale teď už je to jedno, protože Stuttgart ho odmítl prodat," řekl pro mnichovský deník Tz. "Myslím si, že je to ostuda, ale už s tím nic nenadělám. \\\ nechápu co je ta ostuda, protože jestli to, že se ho nepodařilo získat, či postoj stutgartu neprodat klíčového hráče.., protože potom je taky ostuda, že neuvolnili lahma do barcelony či MU, jak se psalo

Reagovat
smazaný uživatel

toni je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Neumi zavládat tlak. Na EURU byl ,kromě té zazděné tutovky s Polskem, absolutně neviditelnej. Pro Bayern kde je Podolski, Klose a Toni neni na nic. To ať Hoeneß koupí radši Etoa

Reagovat
smazaný uživatel

poldi a klose...toni je momentálně ve stejný situaci jako gomez, ale na etoa bych se nezlobil (výměnou za toniho )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele