Gomes i nadále útočí na předsedu PSV Eindhoven

25.04.2008, 20:47
Aktuality
Hráči PSV Eindhoven vybojovali čtvrtý titul nizozemského šampiona v řadě a boje se tak přenesly na jinou frontu. Jejich hlavním aktérem je brankář Heurelho Gomes, který i nadále kritizuje předsedu Jana Rekera a nezastavila ho ani pokuta od vedení klubu...

"Stále si stojím za tím, co jsem řekl. Je teď na klubu, aby rozhodl. Nic není víc než klub, ani Jan Reker, ani já. Přijal jsem trest, protože je to podle pravidel klubu. Ale lidé musí vědět, že o své nespokojenosti jsem nejprve mluvil interně. Situace zůstala stejná a pokud se nic nezmění, není pro mě cesty zpět. Miluji pravdu a plnění slibů. To se v tomto případě nestalo," prohlásil brazilský brankář.

Gomes v zimě prodloužil v Eindhovenu smlouvu do léta 2013 poté, co mu předseda Jan Reker slíbil i starání se o mladé hráče. Sliby zatím splněny nebyly a Gomes již dříve pohrozil odchodem.

"Formuloval jsem jenom svůj vlastní názor, nevím, co si o tom myslí můj agent nebo hráči. A tímto způsobem nechci ani získat podporu fanoušků, tu jsem si získal již na hřišti. Za těchto přitěžujících okolností nechci zůstat v PSV Eindhoven, ale nechci se s klubem rozloučit takovýmto způsobem," řekl dále Gomes.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
fantomas

jen do nej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šup do Arsenalu!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do AC kámo!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Heurelho Gomes by se v AC Milan prosadil....šel by tak i ve šlepějích Didy....ten už se může dát na trenérskou dráhu.....

Reagovat
smazaný uživatel

...ten chlápek zřejmě ví, co chce

Reagovat
smazaný uživatel

což myslím, samozřejmě pozitivně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele