Gomes hrozí odchodem z Eindhovenu, žádá hlavu předsedy

23.04.2008, 14:40
Aktuality
PSV Eindhoven získal svůj čtvrtý mistrovský titul v řadě, klid v jeho řadách ale rozhodně nezavládl. O rozruch se stará brankář Heurelho Gomes, kterému se nelíbí chování předsedy Jana Rekera a dokonce hrozí odchodem...

"Poté, co jsem v prosinci podepsal novou smlouvu, se nezměnilo vůbec nic. Přesvědčil mě svými sliby, ale nedodržel ani jeden. Klub mi slíbil roli trenéra, pod nímž se lépe vyvinout mladí hráči. To se nestalo. Když takhle budou pokračovat, ztratí několik důležitých hráčů. Všechno je to Rekerova chyba, nemá mluvit bez přemýšlení. Budoucnost klubu závisí na mladých hráčích, ale klub nemá ponětí, jak s nimi zacházet," zlobí se brazilský brankář.

"Je to jednoduché: půjde Reker, nebo já. Už s ním nechci spolupracovat. Nemám rád lži, pro mě je slovo důležitější než podpis. Nebudu nadále věřit klubu, pokud v jeho čele bude stát Reker. Vůči mě slovo neporušil jednou nebo dvakrát, ale tak třikrát, čtyřikrát. Nemůžeme spolu pracovat," dodal Gomes.

27letý brankář má v Eindhovenu platnou smlouvu až do léta 2013 a odchod rozhodně není jeho prioritou. A to i přesto, že se o něm spekuluje v souvislosti s Arsenalem. "Kdybych chtěl přestup, nepodepsal bych v prosinci novou smlouvu. Nechci si vynutit přestup přes interview. Když jsem prodloužil, chtěl jsem v PSV zůstat pět let. Ale podle současného vývoje věcí si nedokáži představit, že zůstanu příliš dlouho. Rád bych v PSV zůstal, ale ne společně s Janem Rekerem," řekl na závěr Gomes.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
RMCF

hmmm to se hned tak nevidí, aby se hráč postavil proti předsedovi klubu a kecal do toho kdo má trenovat, ať má pravdu nebo ne a ať je dobrej jak chce po tomto by měl rozhodně odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem na straně brankáře... Pokud předseda klubu není ochotnej splnit to,co slíbí,není to ideální člověk... Kor když jde o výchovu mladých hráčů,na čemž je Eredivisie závislá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten umí mluvit otevřeně...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda AJAXU dufam ze postupia do LM cez predkolko a neskoncia ako posledny rok

Reagovat
Shevchenko

Jako poslední dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

no s vyrazenim od Slavie urcite nepocitali.... ale dobre jim tak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ten Koeman je taky charakter... potopi valencii a jeste chce odstupne...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by nechtel ze? a navic aspon vyhral Spanelsky cup, ale to je detail...

Reagovat
smazaný uživatel

pojd do AC Gomo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele