Gnabry se po sezóně vrátí do Bayernu

11.04.2018, 18:59
Aktuality
Mistr Evropy do 21 let Serge Gnabry se po skončení probíhající sezóny vrátí z Hoffenheimu zpět do Bayernu Mnichov. Německému deníku Bild to potvrdil ředitel Frank Biel.

Pouze jednu sezónu odehraje v dresu Hoffenheimu německý záložník Serge Gnabry. Talentovaného fotbalistu, který loni v létě s týmem do 21 let ovládl evropský šampionát a v kariéře si vyzkoušel také třeba dres londýnského Arsenalu, koupil Bayern z Werderu Brémy a obratem ho poslal na hostování do Hoffenheimu.

V jeho dresu 22letý ofenzivní hráč rozkvetl a v 19 bundesligových zápasech zapsal hned 8 branek a přidal dalších 6 asistencí. Hoffenheim se netajil tím, že by hostování rád prodloužil, nic takového se ale nestane.

"Od léta se Serge Gnabry znovu vrátí do Bayernu," potvrdil pro Bild Frank Biel, výkonný ředitel Hoffenheimu. Ten je zatím v německé lize na 7. místě těsně za pozicemi, které zaručují účast v evropských pohárech.

Autor: Jiří Fišara / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Kang & Kodos

NEBELVÍR!

Reagovat
Jardman

vyhrál!

Reagovat
FC Porto FC

Že by od nové sezony v Bayernu byl Goretzka, Gnabry, Meyer a Draxler ? :D

Reagovat
Kluivert9

A nebylo by to málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Meyer pochybujem, ten na Bayern ani nemá a na jeho poste je tam strašný pretlak. Draxler asi nebude žiadnou prioritou, keďže majú predĺžiť R+R a navyše príde aj Gnabry...

Reagovat
db18

Draxler pak ještě může klidně rok počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají volné místo na tribuně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej nachylnosti na zranenia co Bayern ma si urcite kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

tento bude sedieť na tribune len v pripade ze bude zranený...ma vybornu sezonu a určite ma na to aby sa presadil kedže na jeho postoch budu po buducej sezone končit dvaja hrači

Reagovat
vladino10

Ak by sa dalo tak by sa nám hodil už aj teraz..

Reagovat
smazaný uživatel

Doted sem nepochopil Wengera, proč tenhle hráč nedostal šanci, když se o něm řikalo jakej to je talent, zvlášt když dává šanci jinejm co sou uplně marný

Reagovat
Frantszek

Pokaždé, když jsem ho za Arsenal viděl, což bylo veelmi sporadické, tak toho mnoho nepředvedl. Možná prostě Wengera nepřesvědčil. Konec konců se ukázal až na repre a na hostovačce a už přispěchal Bayern a ten se těžko odmítá Němcum.

Reagovat
ACSMan

Nechápu proč je na fotce Kluivert

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele